arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Professionelle fotos

Profesionelle fotos

Øg din chance for udlejning med gode fotos.

Gode billeder kan være afgørende for, hvor mange henvendelser du får, og hvor hurtigt du får udlejet dit lejemål. Derfor er det vigtigt, at du sørger for gode billeder, der supplerer en god og beskrivende annoncetekst. Undersøgelser fra Lokalebasen.dk viser nemlig, at antallet af visninger er op til 44 % højere for annoncer med fotos end de annoncer, der ikke har.

Lokalebasen.dk samarbejder med et professionelt bureau, som har specialiseret sig i ejendomsfotos. Billederne bliver taget af eksperter i 4K og Ultra HD-kvalitet og er dermed af den højeste kvalitet.

Professionel fotos & virtuel tour

 

Priserne er inkl. professionel fotografering samt udvalgte billeder af dit lejemål, som du kan bruge til annoncering. Dertil medfølger gratis virtuel tur, gratis oprettelse samt hosting de første 12 måneder. Herefter koster hosting 995,- pr. år.

Bestil et tilbud nederst på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@lokalebasen.dk.

Se Vilkår og Betingelser

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter dig med et tilbud på en skræddersyet løsning til dine erhvervslokaler.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo