arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Professionelle fotos

Show indretning

Øg din chance for udlejning med gode fotos.

Gode billeder kan være afgørende for, hvor mange henvendelser du får, og hvor hurtigt du får udlejet dit lejemål. Derfor er det vigtigt, at du sørger for gode billeder, der supplerer en god og beskrivende annoncetekst. Undersøgelser fra Lokalebasen viser nemlig, at antallet af visninger er op til 44 procent højere for annoncer med fotos end de annoncer, der ikke har.

Lokalebasen samarbejder med et professionelt bureau, som har specialiseret sig i ejendomsfoto. I samarbejde med dig udarbejdes en pakkeløsning, der kan indeholde alt fra almindelige stillfoto, mastefoto, krævende aftenfoto, luftfoto og plantegninger. Du finder de mest efterspurgte pakkeløsninger nedenfor.

Standardpakker

  • Pakke 1: 20 stk. billeder i HDR, Blå himmel garanti og 4 stk. mastefoto = i alt 1.395 kr.
  • Pakke 2: 20 stk. billeder i HDR, blå himmel garanti, 4 stk. mastefoto og rentegning af egen plantegning = i alt 1.450 kr
  • Pakke 3: 20 stk. billeder i HDR, Blå himmel garanti, 4 stk. mastefoto og opmålt plantegning op til 250 m² = i alt 1.650 kr.

 

Modtag et uforpligtende tilbud

  • Udfyld formularen nedenfor, hvorefter vi kontakter dig med et tilbud på en skræddersyet løsning til dine erhvervslokaler.