arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Få flere henvisninger med en online virtuel fremvisning

Show lb topimg virtuelfremvisning2

Lokalebasen.dk kan nu tilbyde alle vores kunder muligheden for at få fremstillet en virtuel fremvisning.

En virtuel fremvisning gør det muligt for dig, som udlejer, at fremvise dine lokaler online og uden, at du skal lave en aftale med kunden. Du får altså mere tid til at fokusere på din kerneforretning, alt imens mulige lejere kan gå på opdagelse i en tro kopi af dit flotte lejemål. Det har med andre ord aldrig været nemmere at leje dine lokaler ud.

Dine fordele med en virtuel fremvisning

  • Flere henvendelser 
  • Mere kvalificerede leads 
  • Bedre dialog med brugeren
Google Street View Agency

Priserne forneden er inkl. fotografering og oprettelse samt 12 mdr. hosting. Herefter koster hosting 995,- pr. år. Samlet værdi af ovenstående særtilbud udgør ca. 4.000,-

Pris beløb for virtuel fremvisning

Bestil et tilbud nederst på denne side, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vilkår og betingelser

Gå på opdagelse i den virtuelle verden

Besøg vores eget kontor på Østerbro samt nogle af vores partneres ledige lokaler nedenfor, og få et indblik i, hvad det vil sige at være en moderne udlejer af erhvervslokaler.

Ordnung Virtuel Fremvisning B!ngs Virtuel Fremvisning
Sadolin & Albæk Virtuel Fremvisning Lokalebasen.dk Virtuel Fremvisning

Kontakt os for virtuel fremvisning

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger, og angiv gerne i kommentar feltet, hvor i landet dine lokaler ligger.

Matt Marsh Lokalebasen.dk Virtuel Fremvisning

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage