arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Butiksindretning

Få hjælp til at indrette jeres butik

Indretningen i jeres butik er en stor del af den samlede købsoplevelse og kan ofte være en svær balancegang. Kunden skal både præsenteres for flest mulige varer og samtidig hurtigt videre i købsprocessen, så der er plads til den næste.

I en butik er der nemlig mange aspekter, som skal gå op i en højere enhed. Det skal være nemt at finde rundt, lyset skal være behageligt og der skal måske dufte godt. Musikken skal passe til jeres sortiment og der skal være mulighed for tilbudsarealer. I kan utvivlsomt selv tilføje flere ting til listen.

Den fysiske indretning er dog kun relevant, når der er kunder i butikken. For at sikre sig dette, er det vigtigt, at kunderne i første omgang opdager din forretning. Er der synlig skiltning? Er vinduerne indrettet på en indbydende måde? Spiller det hele sammen, så nye og gamle kunder får lyst til at komme indenfor?

Besøg af en indretningsekspert

Det er svært at holde styr på det hele selv, for der er meget, som skal gøres. Vi anbefaler, at I taler med en indretningsekspert, som hjælper jer med alle aspekter af indretningen. Sammen udarbejder I en plan for indretningen og hvordan forløbet skal ske.

Har I brug for hjælp til indretningen eller mangler I inventar til jeres butik, kan I med fordel benytte vores samarbejdspartnere. Er I kunder hos Lokalebasen.dk, kan vi give rabat på en eventuel aftale.

Få hjælp til:

  • Et nyskabende butikskoncept
  • En komplet indretning
  • Den rigtige lyssætning
  • Et stort udvalg af mannequiner i høj kvalitet med dag til dag levering

Gratis tilbud på butiksindretning

Udfyld nedenstående formular og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage