arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

El til dine erhvervslokaler

Show str m 2

Jeres virksomhed kan få en rabataftale på el

Strøm er en nødvendighed på arbejdspladsen for at hjulene kan køre rundt. Der er dog stor forskel på, hvorfra I får jeres el.

I Danmark er vi langt fremme med den grønne omstilling, og som virksomhed skal i tænke på i hvilken grad i påvirker miljøet, både for jeres, pplanetens og jeres kunders skyld.

I Danmark har vi et hav af vindmøller der forsyner elnettet med grøn strøm, så vi som virksomheder og som forbrugere kan sove trygt om natten, velvidende at vi bidrager til det gode miljø og jordens fortsatte overlevelse.

Hvorfor tænke grønt?

Hos Lokalebasen har vi altid gerne ville tænke på miljøet, både i vores daglige arbejde, hvor vi støtter gode formål der fremmer miljøindsatser, men også på de små ting som vi ikke tænker over til daglig, som fx. valg af leverandøren til den strøm der driver vores lys og computere, så vi kan arbejde på at nå vores mål.

Vii så gerne at langt flere virksomheder tænkte det grønne ind i deres arbejdsgang og i deres daglige arbejde, uanset i hvilken grad ens arbejde bliver påvirket af det.

Få grøn strøm til virksomheden

Gennem Lokalebasens samarbejdspartner kan I få leveret klimavenlig el udelukkede fra danske vindmøller. Via vores samarbejdspartner kan I modtage et tilbud, og så kan I beregne jeres besparelse ved at skifte. 

Det danske blæsevejr gør det muligt, at levere klimavenlig strøm til lavere priser end hos de trationelle el-selskaber. På blot et minut kan du skitfe el-selskab, og dit abonnement hos dit tidligere energiselskab stopper automatisk.  

Få de rigtige fordele

  • Spar penge på jeres el
  • Få hjælp til at vælge den rigtige løsning
  • Vælg grøn strøm til

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage