arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

El til dine erhvervslokaler

Show str m 2

Jeres virksomhed kan få en rabataftale på el

Strøm er en nødvendighed på arbejdspladsen for at hjulene kan køre rundt. Der er dog stor forskel på, hvorfra I får jeres el.

I Danmark er vi langt fremme med den grønne omstilling, og som virksomhed skal i tænke på i hvilken grad i påvirker miljøet, både for jeres, pplanetens og jeres kunders skyld.

I Danmark har vi et hav af vindmøller der forsyner elnettet med grøn strøm, så vi som virksomheder og som forbrugere kan sove trygt om natten, velvidende at vi bidrager til det gode miljø og jordens fortsatte overlevelse.

Hvorfor tænke grønt?

Hos Lokalebasen har vi altid gerne ville tænke på miljøet, både i vores daglige arbejde, hvor vi støtter gode formål der fremmer miljøindsatser, men også på de små ting som vi ikke tænker over til daglig, som fx. valg af leverandøren til den strøm der driver vores lys og computere, så vi kan arbejde på at nå vores mål.

Vii så gerne at langt flere virksomheder tænkte det grønne ind i deres arbejdsgang og i deres daglige arbejde, uanset i hvilken grad ens arbejde bliver påvirket af det.

Få grøn strøm til virksomheden

Gennem Lokalebasens samarbejdspartner kan I få leveret klimavenlig el udelukkede fra danske vindmøller. Via vores samarbejdspartner kan I modtage et tilbud, og så kan I beregne jeres besparelse ved at skifte. 

Det danske blæsevejr gør det muligt, at levere klimavenlig strøm til lavere priser end hos de trationelle el-selskaber. På blot et minut kan du skitfe el-selskab, og dit abonnement hos dit tidligere energiselskab stopper automatisk.  

Få de rigtige fordele

  • Spar penge på jeres el
  • Få hjælp til at vælge den rigtige løsning
  • Vælg grøn strøm til

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.