arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Flytteservice

Få hjælp til din erhvervsflytning med et uforpligtenende tilbud fra vores samarbejdspartnere

Har I fundet nye erhvervslokaler til jeres virksomhed? Så skal I i gang med at flytte det hele til det nye lejemål. Men ved I præcis hvad der skal gøres? Og har I fået det hele med? 

Hos Lokalebasen.dk ved vi, hvor vigtigt det er, at alt spiller, når der skal organiseres en flytning af virksomhedens fysiske rammer.

Som kunde hos os, kan I få rabat på en lang række serviceydelser, både før, under og efter flyningen. I skal blot udfylde formularen nederst på siden, så sætter vi jer i kontakt med branchens bedste hænder, vogne og flytteservice.

Vi garanterer selvfølgelig at vores partnere:

 • er hurtige og effektive
 • har den rette kapacitet
 • kan håndtere specialopgaver
 • er certificerede
 • har de rette forsikringer, hvis uheldet indtræffer

Det sker ofte, at processen med at flytte en virksomhed går i stå eller tager ekstra tid, fordi der ikke er styr på forløbet. Derfor giver det god mening, at lade de professionelle tage sig af arbejdet. Gennem vores samarbejdspartnere kan I finde den flytteservice der matcher jeres krav på pris, tid og størrelsesorden. På denne måde kan I i stedet bruge tiden på at drive jeres forretning.

Ved at lade et flyttefirma klare jeres erhvervsflytning, slipper I ikke bare for hold i ryggen, men får mulighed for, at komme godt i gang i de nye lokaler. Hvad enten du skal bruge en erhvervsorienteret flytteservice i København, Odense, Aalborg, Thyborøn eller Gedser, så har vi de rigtige partnere.

Vores samarbejdspartnere kan hjælpe jer med en god og sikker flytning, både i Danmark og i udlandet. Samarbejdspartnerne er medlem af Dansk Møbeltransport Forening og er desuden FAIM certificeret gennem FIDI, som er en verdensomspændende organisation for flyttefirmaer.

Få hjælp til:

 • Virksomhedsflytninger
 • Opbevaring - både kortere og længerevarende
 • Nationale og internationale flytninger
 • Kunsttransport
 • Kureerflytning
 • Specialopgaver
 • IT og servertransport

Rådgivning vedr. flytning

Mange virksomheder forsøger at finde de rigtige erhvervslokaler selv, via vores portal, og dette lykkes også for mange. Dog kan der opstå problemer såfremt det drejer sig om mere komplicerede ønsker til erhvervslokalerne.

Hvis du eksempelvis skal spille musik, søge alkoholbevilling, installere et industrikøkken eller lignende, kan det være en fordel at benytte et rådgivningsselskab vedrørende dit flytning. 

Vi har en række partnere på disse områder. Gennem os kan I få professionel hjælp til at finde det helt rigtige erhvervslejemål, som allerede har de påkrævende specifikationer eller som giver mulighed for installation heraf. Vore partnere kan rådgive og hjælpe med at få orden i sagerne.

Få et godt tilbud på en serviceydelse

Få et uforpligtende tilbud, ved at beskrive jeres behov i formularen nedenfor. Herefter vil vores samarbejdspartnere fremsende forslag eller et tilbud, som passer præcis til jeres virksomhed, så flytningen til det nye erhvervslokale kommer hurtigt i gang.

I vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-15.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage