arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Frokostordning

Show frokost

Trivsel starter med et godt måltid

Hvis man sidder på kontor i mange timer i løbet af dagen, er der ingen tvivl om, at frokostpausen måske er det bedste tidspunkt på dagen, hvor du har mulighed for at få ladet batterierne lidt op, få fyldt maven med noget lækker mad, eller måske få hyggesnakket med kollegaerne om, hvad de har lavet i løbet af weekenden.

Om man foretrækker at have en leverpostegsmad med hjemmefra, eller gå ned og købe en salat i det lokale supermarked, eller benytte virksomhedens frokostordning, så er det vigtigt at få noget sundt og nærende mad i maven, så man kan holde til de sidste timer på jobbet, hvor man skal være produktiv og skabe nogle resultater.

Hvorfor en frokostordning?

Der er både argumeneter for og imod en frokostordning. Den største faktor imod er ofte prisen, da det ikke kan konkurrere imod en hjemmesmurt omgang rugbrødsmadder.

Til gengæld giver en frokostordning god mening, hvis man er mange menensker på kontoret. Det giver mulighed for at få noget varieret kost, både varm som kold, så medarbejderne kan få noget næring, de kan fortsætte dagen på.

Vi ledte et stykke tid efter det bedste alternativ, da vi mente det var vigtigt, at finde noget sundt og nærende mad, der kunne holde vores medarbejdere kørende hele dagen.

Hos Lokalebasen.dk får vi dagligt leveret en sund og varieret frokost, og vi kan derfor varmt anbefale den frokostvirksomhed, vi samarbejder med. Fleksibilitet er virksomhedens nøgleord. Det afspejles i, at I kan tilpasse frokosten til antallet af medarbejdere fra dag til dag.

I kan ligeledes vælge iblandt smagfuld mad fra mere end 40 køkkener i Danmark og skifte til et nyt køkken, hvis I ønsker at prøve noget nyt. Vores samarbejdspartner har et stærkt service team, leverer til tiden og tilbyder måltider af høj kvalitet, hvilket afspejles i deres kundetilfredshed på 9,4 ud af 10 på Trustpilot.

Få hjælp til:

  • Vælg mellem 40 kvalitetskøkkener med priser ned til 40 kr. pr. kuvert
  • Tilpas frokosten fra dag til dag.
  • Få leveret mad helt ned til fem medarbejdere
  • Frokostordning til virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Herning og Horsens.

 

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.