arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Frokostordning

Bestil en sund og varieret frokostordning til virksomheden

Uden en god frokost vil arbejdsdagen føles længere, og man vil ikke være nær så effektiv. Hvis man sidder på kontor i mange timer i løbet af dagen, er der ingen tvivl om, at frokostpausen og ordentlig frokost er helt essentiel for at kunne yde mest, idet batterierne vil blive ladet op.

Hvorfor en frokostordning?

Der er både argumenter for og imod en frokostordning. Mange medarbejdere synes ofte, at prisen er for dyr. Dog undervurderer de ofte den tid og de kræfter, det tager dem selv at lave deres frokost. Gennem en frokostordning slipper man for alt besværet og kan i stedet bruge tiden på at fokusere på arbejde i stedet.

En frokostordning giver også god mening, hvis I er mange på kontoret. Det giver mulighed for at få noget varieret kost, varmt som koldt, så medarbejderne altid har mulighed for en sund frokost. Desuden vil det skabe mere fællesskab i jeres virksomhed at have en fælles ordning i stedet for, at alle skal “mind their own business”.

Lokalebasen.dk ledte et stykke tid selv efter det bedste alternativ, da vi mente det var vigtigt, at finde noget sundt og nærende mad, der kunne holde vores medarbejdere kørende hele dagen.

Fleksibilitet er virksomhedens nøgleord. Det ses ved at I kan tilpasse frokosten til antallet af medarbejdere fra dag til dag. Og hvis I efter noget tid bliver træt af jeres ordning og mangler inspiration, så fortvivl ikke! Det er nemlig super nemt at skifte til et andet af de i alt 40 køkkener i Danmark. Vores samarbejdspartner har et stærkt serviceteam, som leverer til tiden og tilbyder måltider af høj kvalitet, hvilket afspejles i deres kundetilfredshed på 9,4 ud af 10 på Trustpilot.

Som kunde hos Lokalebasen.dk kan jeres virksomhed tilmed få gode rabatter på en aftale.

Få hjælp til:

  • Vælg mellem 40 kvalitetskøkkener med priser ned til 40 kr. pr. kuvert
  • Tilpas frokosten fra dag til dag
  • Få leveret mad helt ned til fem medarbejdere
  • Frokostordning til virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Herning og Horsens 

Få et uforpligtende tilbud på en frokostordning

Udfyld formularen herunder og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage