arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Håndværkerhjælp

Få hjælp af en kvalificeret håndværker, til at ordne små og store opgaver i det nye erhvervslejemål

Når I som virksomhed skal have lavet noget håndværkerarbejde, skal I hyre hjælp udefra til at håndtere opgaven, da hverken medarbejderne på kontoret eller andre i virksomheden må gøre det. Først og fremmest kan der opstå komplikationer med hensyn til forsikringen i tilfælde af et uheld, hvis en medarbejder i virksomhed gør det, og desuden vil det fjerne fokus fra det, som medarbejderen er bedst til - sit arbejde.

Derfor skal I tage fat i et eksternt firma, der kan hjælpe jer med opgaven. Skal du eksempelvis installere et lyd/video-system, er det smart at få en professionel til at kigge på det.

De "rigtige" opgaver, som at sætte en væg op, lægge gulv eller udføre vvs-arbejde, skal udføres af en håndværker.

Find den rigtige

Det er selvsagt vigtigt, at I finder en håndværker, som er troværdig og er i stand til at udføre opgaven inden for pris, deadline og tilfredsstillelse. Ellers kan klargøringen af det nye lejemål trække i langdrag og prisen blive dyrere.

Hos Lokalebasen.dk samarbejder vi udelukkende med dygtige håndværkere, som har erfaring med erhvervskunder og som kan varetage en lang række opgaver for at dække jeres behov.

Få hjælp til:

  • Håndværkeropgaver
  • Energioptimering
  • Rådgivning vedrørende tekniske projekter

Få et godt tilbud på jeres håndværksopgave

Udfyld formularen herunder med en beskrivelse af jeres behov. I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage