arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Håndværkerhjælp

Show haandvaekerhjaelp2

Få hjælp til håndværkeropgaverne, og spar tid og besvær.

Det er desværre ikke os alle der har hænderne rigtigt skruet på, når der skal udføres håndværker opgaver i hjemmet, nogle har 10 tommelfingre og andre kan sætte en hylde op uden at få en eneste dråbe sved på panden.

Når man som virksomhed skal have lavet noget håndværker arbejde, så er det ofte en fordel at få nogle udefra til at håndtere opgaven, da medarbejderne på kontoret, eller i virksomheden ikke er ansat til at håndtere disse opgaver, det betyder både, at man tager dem væk fra nogle vigtige opgaver, men mest af alt, de problemer der kan opstå i forhold til forsikringer af medarbejderen, hvis noget skulle gå galt i processen.

Hvorfor ikke gøre det selv?

Derfor er det en god idé at tage fat i et eksternt firma der kan hjælpe dig videre i processen, hvis du skal have sat en væg op, lagt et gulv, eller blot hængt AV udstyr eller lignende op på kontoret.

Derudover så er der en række håndværksmæssige opgaver, som du som privatperson ikke bare må udføre selv, herunder vvs eller el opgaver, hvor du skal være autoriseret installatør, for at kunne udføre de opgaver lovligt.

Hvad gør du herfra?

Det er vigtigt at få fat i en håndværker, der selvfølgelig kan levere det produkt du betaler for, men i høj grad også inden for den deadline og peis i har aftalt på forhånd, så du ikke pludselig står med håret i postkassen og har ufærdige opgaer og store regninger hængende over hovedet, uden at have et resultat du kan bruge til det du har planlagt.

Lokalebasen.dk kan varmt anbefale den virksomhed, der hjalp os med alverdens håndværkeropgaver, da vi flyttede til vores nye kontor på Østerbro i sommeren 2014. Blandt opgaverne som blev løst var nye el-installationer, AV installationer samt ophæng af diverse inventar og infodisplays.

Få hjælp til:

  • Håndværkeropgaver
  • Energioptimering
  • Rådgivning vedrørende tekniske projekter i hele landet

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.