arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Hjertestartere

Show hjertestarter serviceside

Red liv på arbejdspladsen.

En hjertestarter er en meget seriøs ting at overveje til jeres arbejdsplads. En hjertestarter er en af de ting der kan redde liv, ved at være tilgængelig i nærheden, hvis en medarbejder eller en kunde skulle blive syg og få et hjertestop.

Hvis en person falder om med et hjertestop, så er de første minutter nogle af de vigtigste, for chancerne for overlevelse og for at personen kan komme ovenpå igen, efter sygdomsforløbet, en ting vi alle ville sætte pris på, hvis vi stod i situationen og var syge.

Skal i have en hjertestarter?

I løbet af de seneste år har der været meget fokus på hjertestartere og det at få dem forbundet, så man både har dem let tilgængeligt, men også så 1-1-2 kan finde dem, hvis uheldet er ude.

Hvis man driver en større virsomhed, så er en hjertestarter et must have, da tilgængeligheden kan redde liv. Men driver du et lille kontor eller en butik, så er en hjertestarter også en god idé, hvis en kunde eller medarbejder falder om, så er der ikke langt fra tanke til handling. Og hvem ved, måske er den nærmeste hjertestarter langt væk, og du kan gøre lokalmiljøet en tjeneste ved at vise at du tænker på dem, hvis noget skulle ske.

Registrer din hjertestarter

Hvis i vælger at få fat i en hjertestarter, så er det en god idé at registrere den hos Tryg Fonden, så alle kan komme til den og 1-1-2 kan henvise til den, hvis nogen i området falder om.

Driver du en butik eller andet hvor der er lukket meget af døgnet, så kan man få et skab, så hjertestarteren kan sidde udendørs og være tilgængelig hele døgnet, til gavn for alle der er uheldige.

Få fat i din hjertestarter

I kan derfor være med til at redde liv, hvis I har en hjertestarter tilgængelig på jeres arbejdsplads og bruger de første minutter rigtigt. Gennem vores samarbejder kan I købe eller leje en af markedets mest brugervenlige hjertestartere, der guider jer igennem hele forløbet via både verbale og visuelle instruktioner. Hjertestarteren kan derfor bruges af alle - også uden forudgående undervisning. 

Få hjælp til:

  • Brugervenlig hjerterstartere
  • Personlig introduktion
  • Løbende serviceeftersyn
  • Psykologisk krisehjælp hvis hjertestarteren kommer i brug

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.