arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Hjertestartere

Vær en hjælp i lokalmiljøet og få en hjertestarter i virksomheden

En hjertestarter er en meget seriøs ting at overveje til arbejdspladsen. Ved at være tilgængelig i nærheden kan en hjertestarter direkte redde liv, hvis en medarbejder, en kunde eller en forbipasserende får et hjertestop. De første minutter er nemlig afgørende for, om et menneske der falder om med hjertestop, overlever.

Vær en hjælp i lokalmiljøet

I løbet af de senere år er vigtigheden af at have hjertestartere og at få dem registreret blevet understreget adskillige gange. De skal både kunne findes på arbejdspladsen og ved at ringe 1-1-2.

Afhængigt af den virksomhedstype, I driver, kan det være mere eller mindre nødvendigt - men uanset hvad er det klart anbefalelsesværdigt. Har I en stor virksomhed, er hjertestarteren nærmest obligatorisk. Driver I et lille kontor eller en butik, er en hjertestarter også en god idé, hvis en kunde, en forbipasserende eller en medarbejder falder om. Måske er den nærmeste hjertestarter langt væk, og så kan jeres virksomhed gøre en kæmpe forskel.

Ved at have en hjertestarter i butikken, kan I gøre lokalmiljøet en tjeneste ved at vise, at I tænker på dem, hvis noget skulle ske. Dette vil skabe øget tryghed samt et mere positivt billede af jeres virksomhed.

Skal I have en hjertestarter?

Hvis I vælger at få fat i en hjertestarter, er det en god idé at registrere den på hjertestarter.dk, så alle kan få adgang til den og 1-1-2 kan henvise til den, hvis nogen i området falder om.

Driver I en butik eller andet, hvor der er lukket meget af døgnet, er det ganske nemt at få et udendørs skab til hjertestarteren.

Få hjælp til:

  • Personlig introduktion
  • Vejledning i at bruge hjerterstarteren
  • Løbende serviceeftersyn
  • Psykologisk krisehjælp efterfølgende, hvis hjertestarteren kommer i brug

Få mere information

Udfyld formularen og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage