arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Indbrudssikring

Show indbrudssikring af din virksomhed

Ubudende gæster kan hurtigt koste dig mange penge!

Du kender sikkert følelsen alt for godt, der ar været nogen, der ikke var inviteret. Dette kan have resulteret i tyveri, hærværk eller beskadigelse af ejendom, inventar eller produkter.

Erhvervslejemål og virksomheder har altid været udsat for tyveri og indbrud, hovedsageligt fordi der er få-  eller ingen personer til stede, uden for normal arbejdstid. Dette giver desværre nogle personer lyst til at bryde ind og ødelægge eller stjæle fra jeres egendom.

Derfor kan et alarmsystem eller indbrudssikring af døre og vinduer, med bl.a følere, gitter til vinduer og rullegitter være en rigtig god idé for din virksomhed. For selvom en erhvervsforsikring dækker både de materielle og imaterielle skader, så dækker den desværre ikke den tid der bliver tabt eller den frustration der følger med, når der har været indbrud i virksomheden.

Kombinerer man ovenstående med overvågning af udsatte områder med video overvågning, så mindsker du ikke kun risikoen for at tyvene vil bryde ind, men du mindsker ligeledes sandsynligheden for at de vil forsøge at bryde ind, med ødelagt materiel til følge.

 Tyven(e) ødelægger ofte mere end de stjæler værdier for. Det medfører, at arbejsopgaver udsættes og begrænser virksomhedens produktivitet. Derfor kan en effektiv og gennemskuelig erhvervsforsikring være en stor fordel. Både for medarbejere der kan komme til skade på smadret glas, eller til det arbbejde der skal til for at komme hurtigt videre, uden at forsikringssagen bliver en klods om benet.

Der findes mange forskellige former for forsikring af erhvervsdrivende, både med hensyn til alarmsystemer, tyverisikring, brandalarmer, video overvågning og alarmselskaber der overvåger jeres virksomhed 24 timer i døgnet.

Det kan være svært at overskue mulighederne, men der findes både muligheder der er fleksible, komplekse og simple, alt afhængigt af hvad jeres behov er, hvor store i er og ikke mindst hvad budgettet er til. Hos Lokalebasen har vi indgået aftaler med forsikringsselskaber, der har speciale i erhversforsikringer og indgået et samarbejde, der betyder nogle rigtig gode rabataftaler til vores brugere.

Læg derfor dine bekymringer på hylden, så du kan sove godt om natten, Lokalebasen har nemlig samlet en håndfuld solide og kompetente partnere, inden for indbrudssikring, alarmsystemer, tyverialarmer og erhversforsikringer, som du kan nyde stor glæde af. Hovedageligt fordi sikkerhedsløsninger ses som en investering imod indbrud og tyveri, og som hurtugt kan tjene sig selv hjem med de rigtige løsninger.

Vores partnere er faglige eksperter inden for erhvervsforsikringer, indbrudssikring, alarmsystemer og hvordan du sikrer din virksomhed bedst og kan bl.a. hjælpe med:

  • Sikkerhedsvurdering af dit erhvervslejemål
  • Opsætning af hegn, net, rullegitter, gitter på vinduer m.m.
  • Trådløse alarmer og avancerede alarmsystemer, med døgnovervågning
  • Lokal- og fjernsikring
  • Slagsikre ruder
  • Forsikringsgennemgang og udarbejdelse

Uanset om i har et forsikringskrav eller ej, så har vi en partner der vil elske at hjælpe med at beskytte jeres virksomhed billigt og effektivt. De kan finde den rette sikkerhedsløsning og indbrudssikring, der matcher kravene fra jeres forsikringsselskab.

Få hjælp til:

  • En grundig gennemgang af jeres virksomhed, udfordringer samt risici
  • En fagligt dygtig konsulent, der er ekspert i netop jeres branche
  • Hjælp i forbindelse med forsikringskrav

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.