arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Godt indeklima

Er luften dårlig på arbejdet? Bestil en luftrensning gennem Lokalebase.dk

Et godt indeklima på arbejdspladsen er ganske nødvendigt, hvis medarbejderne skal holdes i gang og have nok energi sidst på dagen. Har jeres virksomhed ikke dette, vil medarbejderne blive sløve og kan derved ikke arbejde nær så effektivt. Behovet for flere pauser vil opstå, fordi opmærksomheden svækkes. Med tiden opstår der sygdom - særligt hos medarbejdere, som lider af allergi.

Hvorfor det ikke bare er et lille problem

At have et dårligt indeklima på arbejdspladsen er et lige så stort problem som at have det derhjemme, idet medarbejdere oftest tilbringer mindst ⅓ af dagen på kontoret. Luftbårne bakterier som skimmelsvamp og allergifremkaldende stoffer kan have stor belastning af jeres medarbejdere. Indeholder luften altid mange bakterier, påvirker det naturligvis alle, som arbejder i virksomheden.

Både varm og kold luft kan give gener, og det er ikke så let, som det lyder at finde den rette balance. Om sommeren får varmen os til at svede, hvilket påvirker luftfugtigheden på arbejdspladsen. Om vinteren er luften tør. Det påvirker vores hud, slimhinder og øjne og resulterer i kløe og træthed.

Bekæmpelse af dårlig og tør luft

Hos Lokalebasen.dk samarbejder vi med en kompetent partner, som afhjælper jeres gener med en lydløs luftrenser, som steriliserer luften på jeres arbejdsplads. Luftrenseren fjerner op mod 99 % af mikroorganismer, som støv, bakterier, mider og svampesporer. Det er forresten det eneste produkt i Danmark, hvor uafhængige rapporter har bekræftet effekten.

Vores samarbejdspartner udbyder også vandvægge, som regulerer luftfugtigheden på jeres arbejdsplads. Er luften for tør, tilsættes en vis mængde fugt, så den bliver frisk igen.

Få hjælp til:

  • Levering, installering og løbende service
  • Forebyggelse og vedligeholdelse af indeklimaet
  • Vandvægge
  • Luftrensere

Start allerede i dag

Lider I allerede af dårligt indeklima på arbejdspladsen, kan I lige så godt få gjort noget ved det med det samme. Jo før jo bedre, for det forværres en lille smule hver eneste dag. Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud af Lokalebasen.dks samarbejdspartner, som ved præcis, hvordan problemet skal afhjælpes.

I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Vores medlemskab
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage