arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Godt indeklima

Er luften dårlig på arbejdet? Bestil en luftrensning gennem Lokalebase.dk

Frisk luft på arbejdspladsen løfter energiniveauet sidst på dagen og hjælper os til at holde os i gang, så vi ikke sidder og falder i staver. Modsat gør et dårligt indeklima os sløve. Det får os til at tage flere pauser og lave flere problemer, fordi vores opmærksomhed svækkes. Med tiden bliver vi syge af det. Især medarbejdere, som lider af allergi.

Hvorfor det ikke bare er et lille problem

At have et dårligt indeklima på arbejdspladsen, er på ingen måde anderledes, end at have det derhjemme. Luftbårne bakterier som skimmelsvamp og allergifremkaldende stoffer, kan have stor belastningen af jeres medarbejdere. Indeholder luften altid mange bakterier, påvirker det alle, som arbejder på stedet.

Både varm og kold luft kan give gener. Om sommeren får varmen os til at svede, som igen påvirker luftfugtigheden på arbejdspladsen. Om vinteren er luften tør. Det påvirker vores hud, slimhinder og øjne og resulterer i kløe og træthed.

Bekæmpelse af dårlig og tør luft

Hos Lokalebasen.dk samarbejder vi med en kompetent partner, som afhjælper jeres gener med en lydløs luftrenser, som steriliserer luften på jeres arbejdsplads. Luftrenseren fjerner op imod 99 % af mikroorganismer, som støv, mider, bakterier og svampesporer. Det er forresten det eneste produkt i Danmark, hvor uafhængige rapporter har bekræftet effekten.

Vores samarbejdspartner udbyder også vandvægge, som regulerer luftfugtigheden på jeres arbejdsplads. Er luften for tør, tilsættes en vis mængde fugt, så den bliver frisk igen. 

Få hjælp til:

  • Levering, installering og løbende service
  • Forebyggelse og vedligeholdelse af indeklimaet
  • Vandvægge
  • Luftrensere

Start i dag

Lider I allerede af dårligt indeklima på arbejdspladsen, er det rigtig smart at få gjort noget ved det. Det forværres en lille smule hver eneste dag. Pludselig er der gået et par måneder og den dårlige luft har gjort jer sløve. Så udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud af Lokalebasen.dks samarbejdspartner, som ved præcis, hvordan problemet skal afhjælpes.

I vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage