arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Godt indeklima

Show godt indeklima

Det kan blive dyrt ikke at få renset luften

Når man sidder mange mennesker på et kontor, så bliver luften hurtigt fugtig og klam, hvis der ikke luftes ud regelmæssigt, hvilket kan være til gene for medarbejderne, og generelt påvirke deres sundhed, især hvis de lider af astma eller allergi.

Spar penge med indeklimaet

Hvis indeklimaet ikke er i orden, så kan det betyde, at dine medarbejderen går ned i produktivitet eller helt går hen og blliver syge af at komme på arbejde. Det betyder at din virksomheds medarbejdere kan få langt flere sygedage, hvilket er en belastning for den enkelte medarbejder, men ligeledes for virksomheden, der jo mister kroner og ører, når en medarbejder ligger hjemme under dynen, istedet for at være produktiv.

Hvad gør du nu?

Det er en god idé at investere i indeklimaet fra starten, så skaden ikke er sket, før du gør noget ved det.

Så kan du derfor med fordel få et uforpligtende tilbud af Lokalebasens samarbejdspartner, der har stor erfaring inden for dét at skabe et sundt arbejdsklima og rense luften.

I samråd med jer identificerer virksomheden jeres behov. Det gør, at I kan få en løsning, der tilgodeser alle medarbejderens sundhed, hvilket vil betale sig økonomisk både nu og på længere sigt.

Læs, hvorfor et godt indeklima er vigtigt. 

Få hjælp til:

  • Levering, installering og løbende service
  • Komplette løsninger for et godt indeklima
  • Vandvægge
  • Luftrensere

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.