arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Læs mere om indeklima

Show vandv g

Læs her, hvorfor det kan være dyrt ikke at få renset luften.

Hvorfor bør man rense luften?

Luftbårne bakterier som skimmelsvamp og allergifremkaldende stoffer kan have stor betydning for arbejdsmiljøet. Indeholder luften en stor mængde af bakterier, kan det nemlig påvirke medarbejdernes trivsel, hvilket kan have indflydelse på effektiviteten på arbejdspladsen samt sygefraværet.

Vores samarbejdspartner tilbyder blandt andet en effektiv og lydløs luftrenser, der steriliserer luften på jeres arbejdsplads. Derved destrueres skimmelsvampesporer, bakterier, virusser, støvmideallergener samt andre luftbårne mikroorganismer. I kan på den måde opnå et sundt rum med ren luft. Noget der vil komme til gavn for alle ansatte, og især dem der lider af allergi eller astma.

Luftrenseren er op til 99 % effektiv i at reducere antallet af mikroorganismer som støv, mider, allergier, bakterier, virus og svampe sporer. Og det er det eneste produkt i Danmark med uafhængige rapporter, der bekræfter effekten.

Hvordan kan tør luft påvirke medarbejderne?

Især om vinteren har vi tør luft i Danmark, hvilket kan være til stor gene for medarbejdernes hud, slimhinder, øjne og optræde som kløe og træthed hos mange.

Vores samarbejdspartner udbyder vandvægge, der kan regulere luftfugtigheden på jeres arbejdsplads. Derved kan luften blive befugtet, hvilket vil føre til et bedre helbred blandt virksomhedens ansatte, bedre trivsel samt en øget effektivitet.

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.