arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Indretning

Show m bler

Vil det klæde jeres arbejdsplads med ny indretning? 

Indretning af kontor og arbejdslokaler er en kunst, man ikke kan sammenligne med at indrette sin stue i sit private hjem, da slutresultatet skal give nogle rammer, hvor medarbejderne kan være produktive og skabe de resultater de er ansat til.

Derfor er indretningen ikke en af de ting man skal tage let på.

Start med at lægge en plan for, hvad I gerne vil opnå med jeres lokaler. Har i brug for møde faciliteter? Skal der være rekreative områder, eller skal et kontor bare være et kontor.

I mange unge virksomheder, både i fx. tele marketing eller marketing/design virksomheder, er rekreative områder med spil som bordfodboldt og playstation en vigtig del af de åbne områder, så medarbejderne kan stresse af og hygge sig med sine kollegaer.

Men områder som dette, er ikke den bedste løsning for alle virksomheder.

Basale faciliteter

En af de faciliteter, der er basale i de fleste kontorer, er thekøkken, hvor medarbejderne har mulighed for at få en kop kaffe eller the, måske et sted hvor du kan spise deres frokost, sammen med deres kollegaer.

Mødelokaler er ligeledes en meget basal kvalitet i de fleste kontorer, så man kan sidde uforstyret og holde møder med sine kollegaer og externe forretningsforbindelser.

Man kan selvfølgelig også vælge, når man holder møder, at holde dem i mødelokaler ude i byen, så man kan have adgang til nogle andre faciliter, end dem man har adgang til på sit eget kontor.

Hvordan gør du?

Da Lokalebasen.dk i juni 2014 flyttede til en ny base på Østerbro, blev vores store kontor indrettet og skræddersyet med velfungerende møblement. Noget der har givet os fantastiske arbejdsrammer samt ideelle møde- og arbejdsmiljøer.

Vi valgte at benytte et design firma, der havde en stor viden og erfaring inden for indretning, til at stå for indretningen af vores lokaler, både for at få det ud i professionelle hænder, men ligeledes for at få skabt nogle størke rammer, både for vores medarbejdere og for vores externe partnere, der løbende kommer forbi til møder.

Vi kan derfor varmt anbefale det designfirma, der har fået klædt os i arbejdstøjet. Virksomheden har en stærk position på markedet og har indrettet både: kontorer, boliger, fabrikker, restauranter og fra enkelte arbejdspladser til store domiciler. Daniel Space

Se flere billeder

Få hjælp til:

  • Indretning af både mindre og større kontorer
  • Planløsning
  • Design af specielinventar
  • Farve, materialevalg og lyssætning

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.