Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Internet til erhverv

Show internet 2

Hvor længe kan I leve uden internet?

Som internetportal blev Lokalebasens virke for alvor sat på prøve, da vi i sommeren 2014 flyttede til nye kontorlokaler og stod uden internet i flere måneder. Det skyldes, at vi ikke havde overvejet at søge om gravetilladelse. Udbydere af internet til erhverv kan være lidt af et cirkus, for ikke at sige jungle, da mange forsøger at sælge både for store og utilpassede internetpakker og løsninger. Dette skyldes hovedsageligt, at langt de fleste internet udbydere rettet mod erhvervslivet fokuserer på den laveste månedspris per bruger, hvorved større pakker er lig større fortjeneste for udbyderen. 

Få hjælp til at finde den rigtige internet udbyder til din virksomhed - gratis!

  • Vi afdækker jeres behov telefonisk, efter du har udfyld boksen herunder
  • Herefter kontakter vi vores partnere for at se, hvem der har de rigtige kompetencerner
  • Vi fremsender dig forslag, og sætter dig i kontakt med de rigtige
  • Herved sparer du tid, penge, energi og bøvlet ved at finde en internet udbyder

Som moderne virksomhed er mange systemer afhængige af en pålidelig driftstatus og internetadgang, frem for den lavere pris. Dette sker som følge af at ingen internet adgang i erhvervslivet i bare en time kan betyde en omkostning på langt mere end der kan spares ved at vælge den billigste. Derfor handler det i erhvervslivet ofte mere om at få skaffet sig den bedste internetudbyder, frem for den billigeste internetudbyder.

Skal I flytte til nye lokaler, anbefaler vi derfor, at I tidligt i processen tænker internet ind i jeres flytning, da det vil kunne spare jer tid, besvær og penge. Det kan nemlig tage op til tre måneder, hvis der skal søges om gravetilladelse og graves kabler.

Vi samarbejder med en række kompetente udbydere af internet, der kan oplyse jer om, hvorvidt der er internet tilgængeligt i jeres nye lejemål. De vil ligeledes kunne tilbyde jer en internetløsning, der matcher jeres behov. På denne måde bliver internetløsningerne for erhverv skræddersyet til jeres behov, til farvorable priser og med store driftsikkerhed. Vi har således samlede forskellige partnere inden for området for internet til erhverv, som kan hjælpe med at søge om tilladelse til grave kabling ned, sætte firewalls op på jeres nye computere og servere, samt yde service og support hertil.

Efter vores egne erfaringer med problematikken omkring udbydere af erhvevsløsninger vedrørende internet, vil vi forsøge at hjælpe andre til at overkomme dette nemt og bekvemt. Derfor kan du få tilsendt tilbud direkte fra kompentence og konkurrencedygtige partnere, så snart vi kender dine behov. Derved kan du overkomme bøvlet med at finde, sammenligne og vurdere potentielle internetudbydere, samt hvordan deres løsninger passer til jeres virksomhed. Lad i stedet os hjælpe.

Få hjælp til:

  • Kompetent rådgivning
  • Samlet internetløsning med firewall og andre sikkerhedsløsninger
  • Gratis support 24 timer i døgnet
  • Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

 

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

På denne måde kan vi afdække jeres behov, og finde en partner som har kompentencerne til at klare opgaven vedrørende jeres internetløsninger.