arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Internet til erhverv

Show internet til din virksomhed

Hvor længe kan I leve uden internet?

Som internetportal blev Lokalebasens virke for alvor sat på prøve, da vi i sommeren 2014 flyttede til nye kontorlokaler og stod uden internet i flere måneder. Det skyldes, at vi ikke havde overvejet at søge om gravetilladelse. Udbydere af internet til erhverv kan være lidt af et cirkus, for ikke at sige jungle, da mange forsøger at sælge både for store og utilpassede internetpakker og løsninger. Dette skyldes hovedsageligt, at langt de fleste internetuerhverv.tdc.dk/‎erhverv.tdc.dk/‎dbydere rettet mod erhvervslivet fokuserer på den laveste månedspris per bruger, hvorved større pakker er lig større fortjeneste for udbyderen.

Du ved selv hvor vigtig internet er for din virksomhed, og ikke mindst hvor vigtigt det er med stabilt internet, der lader dine medarbejdere arbejde hurtigt og effektivt, uden at skulle bekymre sig om nedbrud og sikkerhedshuller, der kan skade din virksomhed, eller betyde at dine medarbejdere ikke kan arbejde effektivt. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning, til den rigtige pris.

Få hjælp til at finde den rigtige internetudbyder til din virksomhed - gratis!

  • Vi afdækker jeres behov telefonisk, efter du har udfyld boksen i bunden
  • Herefter kontakter vi vores partnere for at se, hvem der har de rigtige kompetencer
  • Vi fremsender dig forslag, og sætter dig i kontakt med de rigtige
  • Herved sparer du tid, penge, energi og bøvlet ved at finde en internetudbyder

Som moderne virksomhed er mange systemer afhængige af en pålidelig drift status og internetadgang, frem for den lavere pris. Dette sker som følge af at ingen internetadgang i erhvervslivet i bare en time kan betyde en omkostning på langt mere end der kan spares ved at vælge den billigste. Derfor handler det i erhvervslivet ofte mere om at få skaffet sig den bedste internetudbyder, frem for den billigste internetudbyder.

Skal I flytte til nye lokaler, anbefaler vi derfor, at I tidligt i processen tænker internet ind i jeres flytning, da det vil kunne spare jer tid, besvær og penge. Det kan nemlig tage op til tre måneder, hvis der skal søges om gravetilladelse og graves kabler.

Vi samarbejder med en række kompetente udbydere af internet, der kan oplyse jer om, hvorvidt der er internet tilgængeligt i jeres nye lejemål. De vil ligeledes kunne tilbyde jer en internetløsning, der matcher jeres behov. På denne måde bliver internetløsningerne for erhverv skræddersyet til jeres behov, til favorable priser og med store driftssikkerhed. Vi har således samlet forskellige partnere inden for området for internet til erhverv, som kan hjælpe med at søge om tilladelse til at grave kabler ned, sætte firewalls op på jeres nye computere og servere, samt yde service og support hertil.

Efter vores egne erfaringer med problematikken omkring udbydere af erhvervsløsninger vedrørende internet, vil vi forsøge at hjælpe andre til at overkomme dette nemt og bekvemt. Derfor kan du få tilsendt tilbud direkte fra kompetente og konkurrencedygtige partnere, så snart vi kender dine behov. Derved kan du overkomme bøvlet med at finde, sammenligne og vurdere potentielle internetudbydere, samt hvordan deres løsninger passer til jeres virksomhed.

Få hjælp til:

  • Kompetent rådgivning
  • Samlet internetløsning med firewall og andre sikkerhedsløsninger
  • Gratis support 24 timer i døgnet
  • Konkurrencedygtige priser og høj kvalitet

Få mere information

Udfyld nedenstående formular, så vil du blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

På denne måde kan vi afdække jeres behov, og finde en partner som har kompentencerne til at klare opgaven vedrørende jeres internetløsninger.