arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Internet til erhverv

Bliv sikret en favorabel aftale med en internetudbyder

Lokalebasen.dk blev for alvor sat på prøve, da vi i sommeren 2014 flyttede til nye kontorlokaler og stod uden internet i flere måneder. Det skyldtes, at vi ikke havde overvejet at søge om gravetilladelse, så kablerne kunne komme ned i jorden.

Styr på nettet i god tid

Udbydere af internet til erhverv kan være lidt af et cirkus, da mange udbydere forsøger at sælge pakker som er for store, og slet ikke passer til den enkelte virksomhed. Dette skyldes, at langt de fleste udbydere tilpasser virksomhedens pakke med den laveste månedspris pr. bruger, hvorved større pakker er lig større fortjeneste for udbyderen.

Gennem Lokalebasen.dk kan I få et optimalt tilbud, som i højere grad lever op til netop jeres virksomheds behov.

I vores samfund i dag kommer man ikke udenom, at en hurtig, stabil og sikker forbindelse simpelthen er et must. Har jeres virksomhed dette, kan medarbejderne arbejde effektivt og vil ikke bruge unødvendig tid og energi på problemer med internetforbindelsen eller nedbrud. Dertil er det vigtigt med en stærk beskyttelse, så alle sikkerhedshuller dækkes og it-udstyret ikke inficeres.

Sådan får I den rigtige internetudbyder:

  • Vi afdækker jeres behov telefonisk
  • Herefter kontakter vi vores partnere for at se, hvem der har de rigtige kompetencer
  • I modtager et tilbud fra en udbyder

Skal I flytte til nye lokaler, anbefaler vi derfor, at I ganske tidligt i processen prioriterer internettet i jeres flytning, da det vil kunne spare jer en masse besvær senere. Det kan nemlig tage op til tre måneder, hvis der skal søges om gravetilladelse og derefter graves kabler.

Vores samarbejdspartnere vil oplyse jer om, hvorvidt der er internet tilgængeligt i jeres nye lejemål. En aftale med én af vores samarbejdspartnere sikrer jer et skræddersyet behov til favorable priser og med stor driftssikkerhed.

Få hjælp til:

  • Kompetent rådgivning
  • Samlet internetløsning med firewall og andre sikkerhedsløsninger
  • Gratis support 24/7
  • En god pris

Modtag et gratis tilbud på en internetudbyder

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

På denne måde kan vi afdække jeres behov, og finde en partner som har kompentencerne til at klare opgaven vedrørende jeres internetløsninger.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage