arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Internet til butikker

Bestil internet til butikken og se statestik over, hvor mange kunder I har

I dag er internettet er helt essentielt for stort set alle virksomheder. Det kan eksempelvis være afgørende for betalingsworkflowet, ordresystemet eller lignende.

Skal jeres virksomhed snart flytte butikken til nye erhvervslokaler, giver det derfor rigtig god mening at få styr på internetforbindelsen allerede tidligt i flytteprocessen. Ofte vil det nemlig tage mere tid at bestille internet til erhvervskunder end til private kunder.

Internet til jeres kunder

Afhængig af jeres virksomhedstype kan det være en god idé at have wi-fi i butikken, som jeres kunder nemt og hurtigt kan komme på. Ikke alene er det god service, det vil også ofte resultere et mersalg, fordi kunden bruger længere tid i jeres butik og derfor typisk køber lidt mere.

Kører I derimod en forretning, hvor kunderne helst skal foretage et hurtigt køb, er det naturligvis en dårlig idé at have wi-fi til kunderne, da disse ikke skal blive hængende.

Track jeres besøg

Lokalebasen.dk samarbejder med en stabil internetudbyder, som kan tilbyde jeres virksomhed mere end blot gode priser, et velfungerende internet og en god service.

Via vores samarbejdspartner får I nemlig en internetløsning med statistik over, hvor mange der dagligt går forbi jeres butik. Derudover vil statistikkerne også vise, hvor længe kunderne opholder sig i jeres forretning.

Disse statistikker vil være kæmpe fordele, idet de kan bruges til at tilpasse forretningens layout og varesortiment - hvilket i sidste ende kan tiltrække flere kunder eller holde dem længere i butikken.

Jeres fordele:

  • Måling af antallet af forbipasserende (er med i standardpakken)
  • Måling af, hvor længe kunderne opholder sig i butikken
  • Kompetent rådgivning og gratis support 24/7
  • En skræddersyet løsning, der passer til jeres behov

Få mere information

Udfyld formularen og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage