arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Internet til butikker

Show internet til butikker2

Kan du leve uden internet?

Står du over for at flytte din butik til nye lokaler, er det vigtigt, at du tænker internet tidligt ind i processen. De fleste systemer i dag kører over nettet på den ene eller ande nmåde. Derudover kan der, når man arbejder med internet til erhverv, at det tager lidt længere tid at få sat op, end et alm. privat internet abonnement.

Skal du tilbyde dine kunder Wi-Fi?

Har du brug for at tilbyde dine kunder muligheden for at gå på dit internet når de er i en butik? Det giver rigtigf god mening for restauranter og caféer at tilbyde deres kunder wi-fi, fordi kunderne sidder der i en længere periode, ofte skal de vente på deres bestilte varer, hvor det at bliver underholdt er en god ting.

I en butik, vil du gerne have folks fulde opmærksomhed rettet på dine varer, så kunden går derfra med mest muligt i kurven. Derfor kan det være farligt, issær hvis du er en niché shop, at tilbyde kunderne frit internet, da det i sidste ende kan koste salg.

Track dine besøg

Lokalebasen samarbejder med en internetudbyder, der kan tilbyde dig mere end blot gode priser, et velfungerende internet og en god service.

Som en helt ny ting, kan du via vores samarbejdspartner få en internetløsning, der kan give dig statistik over, hvor mange der dagligt går forbi din butik. Den giver dig ligeledes statistik over, hvor længe dine kunder opholder sig i butikken.

Den statistik kan du bruge til at tilpasse din butiks layout og varesortiment, for at tiltrække ekstra kunder, samt holde dem længere i butikken.

Få hjælp til:

  • Måling af antallet af forbipasserende, hvilket er med i standardprisen
  • Måling af hvor længe kunderne opholder sig i butikken
  • Kompetent rådgivning og gratis support 24 timer i døgnet
  • En skræddersyet løsning der passer til dine behov for internet og sikkerhed

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.