arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Internet til butikker

Show internet til butikker2

Kan du leve uden internet?

Står du over for at flytte din butik til nye lokaler, er det vigtigt, at du tænker internet tidligt ind i processen. De fleste systemer i dag kører over nettet på den ene eller ande nmåde. Derudover kan der, når man arbejder med internet til erhverv, at det tager lidt længere tid at få sat op, end et alm. privat internet abonnement.

Skal du tilbyde dine kunder Wi-Fi?

Har du brug for at tilbyde dine kunder muligheden for at gå på dit internet når de er i en butik? Det giver rigtigf god mening for restauranter og caféer at tilbyde deres kunder wi-fi, fordi kunderne sidder der i en længere periode, ofte skal de vente på deres bestilte varer, hvor det at bliver underholdt er en god ting.

I en butik, vil du gerne have folks fulde opmærksomhed rettet på dine varer, så kunden går derfra med mest muligt i kurven. Derfor kan det være farligt, issær hvis du er en niché shop, at tilbyde kunderne frit internet, da det i sidste ende kan koste salg.

Track dine besøg

Lokalebasen samarbejder med en internetudbyder, der kan tilbyde dig mere end blot gode priser, et velfungerende internet og en god service.

Som en helt ny ting, kan du via vores samarbejdspartner få en internetløsning, der kan give dig statistik over, hvor mange der dagligt går forbi din butik. Den giver dig ligeledes statistik over, hvor længe dine kunder opholder sig i butikken.

Den statistik kan du bruge til at tilpasse din butiks layout og varesortiment, for at tiltrække ekstra kunder, samt holde dem længere i butikken.

Få hjælp til:

  • Måling af antallet af forbipasserende, hvilket er med i standardprisen
  • Måling af hvor længe kunderne opholder sig i butikken
  • Kompetent rådgivning og gratis support 24 timer i døgnet
  • En skræddersyet løsning der passer til dine behov for internet og sikkerhed

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage