arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Kunst på arbejdspladsen

Show kunst 2

Lad dine medarbejdere blive inspireret

Der findes lige så mange meninger om kunst, som der findes mennesker her på jorden, men en ting de fleste nok kan blive enige om, er at en væg med et smukt maleri, eller en skulptur på et bart sted, kan pynte og give inspiration til sine omgivelser.

Det er også grund idéen bag det at have kunst på kontoret,i butikken, eller på sine erhvervslokaler. Om du så er til billeder af Edward Munch, Monét eller en lokal kunstner er kun begrænset af dit budget.

Kunst og den type kunst der bliver valgt, kan ligeledes være et udtryk for den stil virksomheden har, om det er en ung eller ældre traditionsfyldt virksomhed, om der er tale om moderne, nyskabende kunst, eller klasisk kunst som alle kender.

Kunsten er også en måde at flytte indtrykket af viorksomheden på, når man har gæster udefra. Der er intet der akn stoppe nye mennesker som et smukt maleri, eller en skulptur der står ud af de vanlige rammer, der kan lægge op til samtale inden mødet, så man lige lærer hinaandens smag at kende.

Hvad kan kunst?

Kunst kan inspirere og skabe historier i hovedet på den der ser på det. Disse historier er inspiration der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive mere produktive og generelt have em bedre opfattelse af indretningen og miljøet på den daglige arbejdsplads.

Kunst er også en fantastisk mulighed for at skabe debat, da alle har forskellige indtryk, kan der komme nogle konstruktive diskusioner på kontoret, om hvordan et maleri eller en skulptur inspirerer den enkelte person, samt hvilke historier de mener der bliver fortalt.

Skal du have hjælp til kunsten?

Lokalebasens samarbejder med et galleri, der udbyder kunst i høj kvalitet. Gennem vores samarbejdspartner kan I få et uforpligtende tilbud på international og nytænkende kunst, der vil være med til at gøre jeres arbejdsplads helt unik. Noget der vil kunne inspirere virksomhedens medarbejdere i det daglige arbejde.

Se eksempler på virksomhedens arbejde.

Få hjælp til:

  • Vejledning og rådgivning
  • Kunstværker
  • Malerier
  • Skulpturer

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage