arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Kunst på arbejdspladsen

Show kunst 2

Lad dine medarbejdere blive inspireret

Der findes lige så mange meninger om kunst, som der findes mennesker her på jorden, men en ting de fleste nok kan blive enige om, er at en væg med et smukt maleri, eller en skulptur på et bart sted, kan pynte og give inspiration til sine omgivelser.

Det er også grund idéen bag det at have kunst på kontoret,i butikken, eller på sine erhvervslokaler. Om du så er til billeder af Edward Munch, Monét eller en lokal kunstner er kun begrænset af dit budget.

Kunst og den type kunst der bliver valgt, kan ligeledes være et udtryk for den stil virksomheden har, om det er en ung eller ældre traditionsfyldt virksomhed, om der er tale om moderne, nyskabende kunst, eller klasisk kunst som alle kender.

Kunsten er også en måde at flytte indtrykket af viorksomheden på, når man har gæster udefra. Der er intet der akn stoppe nye mennesker som et smukt maleri, eller en skulptur der står ud af de vanlige rammer, der kan lægge op til samtale inden mødet, så man lige lærer hinaandens smag at kende.

Hvad kan kunst?

Kunst kan inspirere og skabe historier i hovedet på den der ser på det. Disse historier er inspiration der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at blive mere produktive og generelt have em bedre opfattelse af indretningen og miljøet på den daglige arbejdsplads.

Kunst er også en fantastisk mulighed for at skabe debat, da alle har forskellige indtryk, kan der komme nogle konstruktive diskusioner på kontoret, om hvordan et maleri eller en skulptur inspirerer den enkelte person, samt hvilke historier de mener der bliver fortalt.

Skal du have hjælp til kunsten?

Lokalebasens samarbejder med et galleri, der udbyder kunst i høj kvalitet. Gennem vores samarbejdspartner kan I få et uforpligtende tilbud på international og nytænkende kunst, der vil være med til at gøre jeres arbejdsplads helt unik. Noget der vil kunne inspirere virksomhedens medarbejdere i det daglige arbejde.

Se eksempler på virksomhedens arbejde.

Få hjælp til:

  • Vejledning og rådgivning
  • Kunstværker
  • Malerier
  • Skulpturer

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.