arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Kunst på arbejdspladsen

Kunst på jeres arbejde kan give ny energi. Hvad kunne I godt tænke jer?

Selvom kunst ikke direkte vil kunne ses på jeres virksomheds bundlinje, så vil det utvivlsomt have en positiv effekt for jeres medarbejdere. Malerier på væggene eller skulpturer på gangene løsner op for hverdagens rutiner og kan være nødvendigt for at kunne stresse af og tænke på noget andet. For nogen kan kunst endda være det samme som at gå en tur udenfor. Desuden vil et maleri bryde med et ofte meget sterilt og uinspireret kontormiljø.

Kunst løsner op for humøret og binder os sammen

Om I går ud og køber malerier fra kendte kunstnere, bestiller et projekt af en kunstner eller noget helt tredje, kan I være sikre på, at jeres medarbejdere vil nyde godt af lidt variation for øjnene. For nogle virksomheder er kunst et alternativ til PlayStation og badedyr på kontorgangen.

Kunst vil ofte bidrage til et troværdigt image indadtil, når I får besøg af partnere og kunder. Det viser nemlig, at I går op i et sundt arbejdsmiljø, hvor der både er noget for den ene og anden. Det kan også være med til at samle arbejdspladsen og gavne fællesskabet, fordi kunsten ikke forholder sig til nogen hierarkisk inddeling, men vil appellere til alle.

Hvad inspirerer jer?

Lokalebasen.dk samarbejder med et galleri, der udbyder kunst inden for mange stilarter. Gennem galleriet kan I få et uforpligtende tilbud på kunst, der giver liv til arbejdspladsen.

Få adgang til:

  • Vejledning og rådgivning 
  • Kunstværker
  • Malerier
  • Skulpturer

Få mere information

Udfyld formularen og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage