arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Kontrakt rådgivning

Show lejekontrakt

Har I læst det med småt?

Jura kan være en svær størrelse, især hvis det ikke er din spids kompetence og prisen på en advokat kan ofte være godt givet ud, hvis du skal være sikker på, at det produkt du får fra addvokaten kan spare dig for penge, eller tjne dig penge på en aftale.

Når det kommer til erhvervsleje, så er der mange faldgrupper i forhold til hvordan kontrakter skal udformes og formuleres, så du har din ryg fri, både hvis du er udlejer eller skal leje dig ind i et lokale, så du ikke står med håret i postkassen, når der bliver fraflyttet et lejemål.

Få styr på formalierne

En advokat med speciale i erhvervsleje er ofte den bedste løsning, fordi de arbejder indgående med loven og dens ændringer, så du ikke får problemer i den periode du er bundet af denne kontrakt og dermed kan risikere at tabe en masse tid og penge på spildt arbejde og brudte aftaler.

Få hjælp til kontrakten

Når I er ved at indgå en kontrakt, kan det være en stor fordel at få professionel rådgivning. Bliver der ikke taget de rigtige forholdsregler, kan det nemlig skabe problemer i hverdagen eller ved en fremtidig fraflytning.

Lokalebasen.dk samarbejder med en advokat, der har beskæftiget sig med det lejeretslige område de seneste 15 år. Advokaten har tidligere været repræsenteret som lægdommer ved domstolene i København, og han underviser desuden landets kommende advokater.

Vores samarbejdspartner kan hjælpe jer med juridisk rådgivning.

Læs mere om forløbet.

Er du på udkig efter en kontrakt til erhvervs leje, kan du finde hjælp til denne i vores tool her.

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.