arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Kontrakt rådgivning

Står I og skal flytte til et nyt erhvervslokale? Bestil kontraktrådgivning og undgå oversete regler fra både den nye og gamle kontrakt.

Har I husket at læse alt det med småt?

Inden I flytter til det nye lejemål, skal I ud over at se lokaler an også gennemgå lejekontrakten. Det er her, I sikrer jer, at alt er i orden - og at der ikke gemmer sig skjulte reparationer eller andre overraskelser, som først bliver tydelige senere hen.

I lejekontrakten kan der være mange faldgruber, hvilket særligt skyldes komplicerede formuleringer og mange emneord, som ikke alle kender den eksakte betydning af. I skal huske på, at det der står, er bindende, og netop derfor er det rigtig vigtigt, at kontraktens indhold er noget, I kan stå inde for.

Få styr på formalia

En advokat med speciale i erhvervsleje er ofte den bedste løsning, fordi vedkommende arbejder indgående med loven og altid kender til ændringer, som I ikke selv formår at følge op på. Ligeledes vil han/hun hurtigt lægge mærke til eventuelle mangler eller potentielle problemstillinger i kontrakten.

Sådan foregår det:

 • Gennemlæsning af lejekontrakt
  Med udgangspunkt i jeres virksomheds behov, bliver lejekontrakten gennemlæst af advokaten.
 • Møde med gennemgang af lejekontrakten
  Alle fejl/problemer, som advokaten finder, bliver gennemgået og I finder sammen en måde at løse dem på.
 • Assistance ved forhandling
  I kan enten vælge at spare med advokaten, i forbindelse med jeres egne forhandlinger med udlejer, eller I kan lade advokaten være hovedforhandler.

Få hjælp til kontrakten

Lokalebasen.dk samarbejder med en advokat, der har beskæftiget sig med det lejeretslige område de seneste 15 år. Advokaten har tidligere været repræsentant ved domstole, som lægdommer, og underviser, ud over sin praksis, landets kommende advokater. Derfor tør vi godt påstå, at i har med en af de mest kompetente advokater inden for området at gøre.

Få lavet en erhvervslejekontrakt her

Få mere information

Udfyld formularen og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage