arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Kontrakt rådgivning

Show lejekontrakt

Har I læst det med småt?

Jura kan være en svær størrelse, især hvis det ikke er din spids kompetence og prisen på en advokat kan ofte være godt givet ud, hvis du skal være sikker på, at det produkt du får fra addvokaten kan spare dig for penge, eller tjne dig penge på en aftale.

Når det kommer til erhvervsleje, så er der mange faldgrupper i forhold til hvordan kontrakter skal udformes og formuleres, så du har din ryg fri, både hvis du er udlejer eller skal leje dig ind i et lokale, så du ikke står med håret i postkassen, når der bliver fraflyttet et lejemål.

Få styr på formalierne

En advokat med speciale i erhvervsleje er ofte den bedste løsning, fordi de arbejder indgående med loven og dens ændringer, så du ikke får problemer i den periode du er bundet af denne kontrakt og dermed kan risikere at tabe en masse tid og penge på spildt arbejde og brudte aftaler.

Få hjælp til kontrakten

Når I er ved at indgå en kontrakt, kan det være en stor fordel at få professionel rådgivning. Bliver der ikke taget de rigtige forholdsregler, kan det nemlig skabe problemer i hverdagen eller ved en fremtidig fraflytning.

Lokalebasen.dk samarbejder med en advokat, der har beskæftiget sig med det lejeretslige område de seneste 15 år. Advokaten har tidligere været repræsenteret som lægdommer ved domstolene i København, og han underviser desuden landets kommende advokater.

Vores samarbejdspartner kan hjælpe jer med juridisk rådgivning.

Læs mere om forløbet.

Er du på udkig efter en kontrakt til erhvervs leje, kan du finde hjælp til denne i vores tool her.

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage