arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Printløsninger

Show foto til sharp

Spar tid og besvær ved ny printløsning, når I skal flytte.

Når I skal flytte til et nyt lokale, kan I med rette benytte lejligheden til at få skiftet den gamle printer ud med en velfungerende, moderne og hurtig printer.

Om I i dag benytter en lille bordprinter eller en stor industri printer, så er en fllytning en glimrende mulighed for at overveje om den løsning i har, er den rigtige for jer.

Hvad er behovet

Behovet inden for printere er selvfølgelig meget forskelligt, alt efter hvor stor din virksomhed er, men ikke mindst baseret på hvad din virksomhed laver i sit daglige arbejde.

Nogle virksomheder er papirløse og har ikke brug for printere, hvis de har er det måske en meget simpel løsning de skal bruge, hvorimod, hvis du driver en stor kreativ virksomhed, så har du måske brug for en stor printerløsning, hvor I skal kunne printe i store og små størrelser, når i skal fremvise prtotyper og designs.

Hvor får i hjælp?

Lokalebasen samarbejder med en førende, innovativ producent og forhandler af printere. Gennem vores samarbejdspartner kan I få analyseret jeres behov og på den måde få en tilpasset printløsning, der effektiviserer jeres virksomhed og dokument-flow. Noget der vil kunne spare jer tid og besvær. 

Få hjælp til:

  • Kompetent rådgivning og analyse af jeres behov
  • Printere og kopimaskiner
  • Moderne service hvor tonerbestilling, tælleraflæsning og tilkald af tekniker kan ske automatisk

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.