arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Rengøring af Erhvervslokaler

Show reng ring 3

Rengøring - der går rent ind i regnskabet

Vil I undgå at tage kosten, svubberen, kluden og støvsugeren i egen hånd og i stedet bruge tiden på jeres kerneområder? Så kan I med fordel hyre et rengøringsfirma, der sikrer den daglige eller ugentlige rengøring. Mange, både større og mindre virksomheder I Danmark har eksterne rengøringsselskaber som gør rent uden for normal åbningstid, for at forstyrre mindst muligt. 

Erhvervsrengøring foregår ofte igennem ramme aftaler, hvilket tillader fleksibilitet for både din virksomhed og rengøringsfirmaet. Herved gøres det nemt at arrangere eller aftale rengøring efter behov. Eksempelvis, hvis jeres virksomhed holder åbent hus, og derfor har brug for en ekstra hånd, eller der er ferielukket, og der derfor ikke er behov for rengøring af kontor, butik eller lignende.

Undgå svineriet

Samtidig har flere Europæiske undersøgelser vist at et rent og rydeligt kontor eller butik, leder til både højere arbejdsmoral og mindre tendens til at medarbejdere grisser selv. Herved kan et eksternt firma til rengøring af dit erhvervslejemål også skabe glader og 'renere' medarbejdere.

Rene lokaler hjælper også med at holde medarbejderne fra at blive syge, hvis de ikke udsættes for bakterier og svineri, der kan give dem en forkølelse eller lignende, da det jo koster virksomheden mange penge at have medarbejdere liggende hjemme i sengen.

Få hjælp til rengøringen

For at hjælpe virksomhederne i Danmark med at finde kvalificerede virksomheder til rengøring, har vi samlet de bedste rengøringsselskaber i landet. Vi har aftalt gode priser til vores kunder og partnere, mens vi har gået dem efter i sømmene. På denne måde kan vores samarbejdspartnere give et bud på at dække jeres behov, mens I sparer bøvlet med at finde et rengøringsfirma og i stedet bare kan trække rabatten.

Gennem Lokalebasens samarbejdspartnere kan I få uforpligtende tilbud fra rengøringsfirmaer, der værner om værdier som kvalitet, miljøhensyn og tillid.

Få hjælp til:

  • Svanemærket kvalitetsrengøring
  • Løbende kvalitetstjek
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Vinduespolering

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.