arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Rengøring af Erhvervslokaler

Show reng ring 3

Rengøring - der går rent ind i regnskabet

Vil I undgå at tage kosten, svubberen, kluden og støvsugeren i egen hånd og i stedet bruge tiden på jeres kerneområder? Så kan I med fordel hyre et rengøringsfirma, der sikrer den daglige eller ugentlige rengøring. Mange, både større og mindre virksomheder I Danmark har eksterne rengøringsselskaber som gør rent uden for normal åbningstid, for at forstyrre mindst muligt. 

Erhvervsrengøring foregår ofte igennem ramme aftaler, hvilket tillader fleksibilitet for både din virksomhed og rengøringsfirmaet. Herved gøres det nemt at arrangere eller aftale rengøring efter behov. Eksempelvis, hvis jeres virksomhed holder åbent hus, og derfor har brug for en ekstra hånd, eller der er ferielukket, og der derfor ikke er behov for rengøring af kontor, butik eller lignende.

Undgå svineriet

Samtidig har flere Europæiske undersøgelser vist at et rent og rydeligt kontor eller butik, leder til både højere arbejdsmoral og mindre tendens til at medarbejdere grisser selv. Herved kan et eksternt firma til rengøring af dit erhvervslejemål også skabe glader og 'renere' medarbejdere.

Rene lokaler hjælper også med at holde medarbejderne fra at blive syge, hvis de ikke udsættes for bakterier og svineri, der kan give dem en forkølelse eller lignende, da det jo koster virksomheden mange penge at have medarbejdere liggende hjemme i sengen.

Få hjælp til rengøringen

For at hjælpe virksomhederne i Danmark med at finde kvalificerede virksomheder til rengøring, har vi samlet de bedste rengøringsselskaber i landet. Vi har aftalt gode priser til vores kunder og partnere, mens vi har gået dem efter i sømmene. På denne måde kan vores samarbejdspartnere give et bud på at dække jeres behov, mens I sparer bøvlet med at finde et rengøringsfirma og i stedet bare kan trække rabatten.

Gennem Lokalebasens samarbejdspartnere kan I få uforpligtende tilbud fra rengøringsfirmaer, der værner om værdier som kvalitet, miljøhensyn og tillid.

Få hjælp til:

  • Svanemærket kvalitetsrengøring
  • Løbende kvalitetstjek
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Vinduespolering

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage