Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Skiltning

Show skiltning

Kan dine kunder og samarbejdspartnere finde dig?

Skiltning er vigtigt, når en virksomhed skal synliggøres. Om I arbejder på kontor, lager eller i butik, så er det altid en fordel, at jeres kunder og samarbejdspartnere kan finde frem til jer.

Mangler du skilte, eller står du over for en flytning? Så kan Lokalebasen varmt anbefale den udbyder af skilte, der hjalp os, da vi flyttede til et nyt kontor på Østerbro. Vores samarbejdspartner har været på markedet siden 1982 og er en professionel leverandør af skiltesystemer og -koncepter. Virksomheden har høj fokus på god service, høj kvalitet samt dét at tænke ud af boksen.

Uforpligtende tibyder virksomheden at komme med forslag til en sammenhængende ude- og indvendig skiltning eventuelt startende helt ude ved parkeringspladsen til indefor i virksomheden.

Det er en god idé at få udlejerens tilladelse og eventuelle offentlige godkendelser i forbindelse med skiltning, hvilket kan tage tid. Det kan vores samarbejdspartner være behjælpelig med, og de er desuden godkendt af de største ejendomsselskaber i Danmark.

Se eksempler på virksomhedens arbejde.

 

 Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.