arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Skiltning

Show skiltning

Kan dine kunder og samarbejdspartnere finde dig?

Når du som virksomhed laver skilte, så er det ikke noget du gør for sjov. Du gør det for at dine kunder og medarbejdere kan finde rundt i forbindelse med at de benytter jeres lokaler. Kan man ikke finde rundt når man besøger en virksomhed, så bliver man irriteret og kan risikere at komme for sent til fx. et møde.

Hvordan skal i skilte?

Der er stor forskel på hvordan man som virksomhed skal skilte, alt efter størrelsen på virksomheden, samt intentionerne bag skiltningen.

Hvis man driver en butik, så er det vigtigt at man skilter med sit logo, sine åbningstider og har en plan i forhold til hvordan dit POS materiale skal fremvises for dine kunder.

Er der tale om en stor virksomhed med mange hundrede ansatte, så skal der måske skiltes til receptionen, områder af kontoret, mødelokaler og måske til auditorium og kantine. Dette er både for at fortælle medarbejderne, nye som gamle, hvor de forskellige områder er, men også hvis der er gæster udefra på besøg, så de kan komme hurtigt til et vigtig møde.

I disse store kontorbygninger, er det også vigtigt at have index skilte ved indgangen og parkeringspladsen, så man hurtigt kan finde frem til det område man søger.

Må i gerne skilte?

Det er en god idé at få udlejerens tilladelse og eventuelle offentlige godkendelser i forbindelse med skiltning, hvilket kan tage tid, der kan være besværlige processor, fx. hvis man ligger ud til en vej, kan der være regler i foorhold til afstanden til vejen dkiltningen må stå, samt udformningen af din skiltning.

Vores samarbejdspartner være behjælpelig med at få det juridiske på plads, og de er desuden godkendt af de største ejendomsselskaber i Danmark.

Skal I have hjælp?

Da vi flyttede ind i vores nye lokaler på Østerbro, var vi meget bevidste om, at skiltningen skulle være i orden, både så forbipasserende kunne se det var her vi holdte til, men ligeledes også så vores gæster kunne finde rundt, når de var budt indenfor i lokalerne.

Vi fandt derfor en god samarbejdspartner, som vi gerne vil ambefale til vores brugere, når I skal ud og have styr på skiltningen i forbindelse med jeres lokaler.

Se eksempler på virksomhedens arbejde.

Få hjælp til

  • Statiske og elektroniske skilteløsninger i høj kvalitet
  • Supergrafik, glasdekorationer og digitalprint i folier
  • Opmåling og design af skilte
  • Hjælp til det juridiske ved opsætning

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.