arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Solafskærmning

Show lysafsk rmning

Vink farvel til sol i ansigtet og hedeture på kontoret.

Solen er en fantastisk kilde til liv, men nogle gange kan den være lidt i vejen, hvis du sidder og arbejder og får solen i øjnene, eller den giver genskin i computerskærmen.

Så selvom solen er dejlig, så kan den være til gene, når man sidder og arbejder, hvilket kan undgås ved at tænke solafskærmning ind på kontoret eller i forretningen.

Hvilken afskærmning skal I vælge?

Der findes mange forskellige typer af afskærmning, både som persienner, gardiner, mørklægning eller solfilm, der kan blokke for solens stråler.

Sidder i fx i et mødelokaale, hvor i har solen i ryggen, der giver genskin på et lærred eller en skærm under mødet, så kan en løsning med total mørklægning være en god løsning, der kan give jer mulighed for at arbejde mere koncenteret omkring det i sidder med.

Driver i en butik, hvor udstillingsvinduerne er lige ud til solens stråler, så kan solfilm være en god løsning, så værdien af de udstillede varer ikke foorringes, pga. falmene farver elle rødelagte og smeltede produkter.

Hold produktiviteten oppe

Det er svært at koncentere dig og arbejde struktureret hvis man sidder med solen i øjnene, eller har genskin i computerskærmen, derfor kan en løsning med solafskærmning også booste produktiviteten, da i på den måde selv kan styre hvilken type lys der skal kommer ind, eller hvilken type lys der skal holdes ude.

Og en række produktive medarbejdere, er nu en gang det bedste for en virksomhed.

Hvordan finder i den rigtige løsning?

Gennem Lokalebasens samarbejdspartner kan I få løst problemet med solafskærmning, der både holder solens varme ude samtidig med, at I undgår at blive generet af sollyset. Vores samarbejdspartner tilbyder desuden gratis rådgivning, der omfatter en opmåling samt et tilbud der passer til jeres behov.

Få hjælp til:

  • Solafskærmning
  • Mørklægning
  • Gardiner og arkustikgardiner
  • Vinduesmarkiser

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.