arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Solafskærmning

Show lysafsk rmning

Vink farvel til sol i ansigtet og hedeture på kontoret.

Solen er en fantastisk kilde til liv, men nogle gange kan den være lidt i vejen, hvis du sidder og arbejder og får solen i øjnene, eller den giver genskin i computerskærmen.

Så selvom solen er dejlig, så kan den være til gene, når man sidder og arbejder, hvilket kan undgås ved at tænke solafskærmning ind på kontoret eller i forretningen.

Hvilken afskærmning skal I vælge?

Der findes mange forskellige typer af afskærmning, både som persienner, gardiner, mørklægning eller solfilm, der kan blokke for solens stråler.

Sidder i fx i et mødelokaale, hvor i har solen i ryggen, der giver genskin på et lærred eller en skærm under mødet, så kan en løsning med total mørklægning være en god løsning, der kan give jer mulighed for at arbejde mere koncenteret omkring det i sidder med.

Driver i en butik, hvor udstillingsvinduerne er lige ud til solens stråler, så kan solfilm være en god løsning, så værdien af de udstillede varer ikke foorringes, pga. falmene farver elle rødelagte og smeltede produkter.

Hold produktiviteten oppe

Det er svært at koncentere dig og arbejde struktureret hvis man sidder med solen i øjnene, eller har genskin i computerskærmen, derfor kan en løsning med solafskærmning også booste produktiviteten, da i på den måde selv kan styre hvilken type lys der skal kommer ind, eller hvilken type lys der skal holdes ude.

Og en række produktive medarbejdere, er nu en gang det bedste for en virksomhed.

Hvordan finder i den rigtige løsning?

Gennem Lokalebasens samarbejdspartner kan I få løst problemet med solafskærmning, der både holder solens varme ude samtidig med, at I undgår at blive generet af sollyset. Vores samarbejdspartner tilbyder desuden gratis rådgivning, der omfatter en opmåling samt et tilbud der passer til jeres behov.

Få hjælp til:

  • Solafskærmning
  • Mørklægning
  • Gardiner og arkustikgardiner
  • Vinduesmarkiser

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage