arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Støjdæmpning

Har I støjgener på arbejdspladsen? Bestil støjdæmpning gennem Lokalebasen.dk

Støj på arbejdspladsen kan komme fra mange sider og vil stort set altid svække medarbejdernes produktivitet. Støjen kan både komme fra dine kolleger, serverrummet eller printere. Det kan også være ekstern støj, eksempelvis virksomheder med larmende produktioner eller meget trafik uden for lokalerne. Uanset hvad kilden eller kilderne måtte være, er det et problem for koncentrationsevnen, fordi mennesket lettere forstyrres af lyd end af visuel støj (fx en kollega der går forbi).

Hvis jeres erhvervslokaler plages af meget lyd, vil det ofte skyldes dårlig akustik i lokalerne. Hvad indebærer det?

Hvis der er dårlig akustik i et lokale, betyder det, at lydbølgerne vil blive kastet frem og tilbage mellem væggene i lokalet i stedet for at blive absorberet. Hvis ikke lydbølgerne absorberes, vil vi ofte opfatte det som støj, hvilket som tidligere nævnt påvirker koncentrationsevnen og derved produktiviteten hos medarbejderne.

Bedre akkustik på arbejdspladsen

Løsningen behøver ikke at være lydisolerende vægge, som dem man eksempelvis kan finde i et lydstudie. Der er andre nemmere, billigere og mindre krævende måder at lydisolere - fx noget så simpelt som at placere planter rundt om i lokalet. Lydabsorberende plader kan ligeledes sættes i loftet. Hvis I har mulighed for det, kan man også placere stolper for at bryde lyden op i mindre bølger, som ikke virker nær så forstyrrende.

Skal i gøre det selv?

Vi anbefaler, at I får en professionel virksomhed til at lydisolere jeres virksomhedslokaler. Det er nemlig svært at styre, hvordan lyd bevæger sig, og I risikerer at gøre skaden værre. Lokalebasen.dk samarbejder med en dygtig partner, der har været på markedet længe og ved, hvordan forskellige virksomheder skal lydisoleres.

Få hjælp til:

  • Rådgivning
  • Lyddæmpende produkter, fx billeder, loftsplader og skillevægge
  • Skærmvægge, I selv kan designe

Få mere information

Udfyld formularen og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage