arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Støjdæmpning

Show stoejdaempning

Få hjælp til akustikregulering, så I kan få arbejdsro.

Har du nogensinde været inde og høre en koncert i en koncertsal? Så har du måske set de lidt sjove designs der er på væggene. Disse designs er ikke tilfældige, men lavet så lyden pliver rigtigt projekteret i rummet, så der kommer den bedst mulige akkustik og giver dig den bedste lyd til din oplevelse.

Hvorfor er akkustikken vigtig?

Men akkustik er ikke kun noget man skal tage højde for i en koncertsal, specielt på åbne kontorer er akkustikken ekstremt vigtig.

Man behøver selvfølgelig ikke sætte sjove vægge op for at regulere lyden, men der er mange små ting man kan gøre, for at regulere på lyden, så den afdeling der sidder på telefonerne, ikke forstyrer resten af kontoret når de arbejder.

Ved at opsætte planter, stolper, plader i loftet og lignende, så kan man regulere på lyden og opretholde koncentrationen på kontorets medarbejdere, selvom der er nogle der snakker sammen eller taler i telefon i nærheden.

Skal i gøre det selv?

Vi vil ikke anbefale at man selv går i gang med projekt akkustik på kontoret, da lyd og styringen i lyd i det åbne rum, er en videnskab der kræver test og forsøg, for at få det gjort helt rigtigt.

Vi anbefaler derfor at man får fat i en professionel virksomhed, der har specialiceret sig i at få akkustikken til at spille helt perfekt.

På den måde sparer i både tid og penge på løsningen, da i ikke selv skal opfinde den dybe tallerken, for at få god lyd på kontoret. 

Igennem Lokalebasens samarbejdspartner, der har været på markedet siden 1999, kan I få en skræddersyet løsning, der vil reducere støjen på jeres arbejdsplads.

Få hjælp til:

  • Rådgivning
  • Lyddæmpende produkter som fx billeder, loftsplader og skillevægge.
  • Skærmvægge I selv kan designe

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.