arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Støjdæmpning

Show stoejdaempning

Få hjælp til akustikregulering, så I kan få arbejdsro.

Har du nogensinde været inde og høre en koncert i en koncertsal? Så har du måske set de lidt sjove designs der er på væggene. Disse designs er ikke tilfældige, men lavet så lyden pliver rigtigt projekteret i rummet, så der kommer den bedst mulige akkustik og giver dig den bedste lyd til din oplevelse.

Hvorfor er akkustikken vigtig?

Men akkustik er ikke kun noget man skal tage højde for i en koncertsal, specielt på åbne kontorer er akkustikken ekstremt vigtig.

Man behøver selvfølgelig ikke sætte sjove vægge op for at regulere lyden, men der er mange små ting man kan gøre, for at regulere på lyden, så den afdeling der sidder på telefonerne, ikke forstyrer resten af kontoret når de arbejder.

Ved at opsætte planter, stolper, plader i loftet og lignende, så kan man regulere på lyden og opretholde koncentrationen på kontorets medarbejdere, selvom der er nogle der snakker sammen eller taler i telefon i nærheden.

Skal i gøre det selv?

Vi vil ikke anbefale at man selv går i gang med projekt akkustik på kontoret, da lyd og styringen i lyd i det åbne rum, er en videnskab der kræver test og forsøg, for at få det gjort helt rigtigt.

Vi anbefaler derfor at man får fat i en professionel virksomhed, der har specialiceret sig i at få akkustikken til at spille helt perfekt.

På den måde sparer i både tid og penge på løsningen, da i ikke selv skal opfinde den dybe tallerken, for at få god lyd på kontoret. 

Igennem Lokalebasens samarbejdspartner, der har været på markedet siden 1999, kan I få en skræddersyet løsning, der vil reducere støjen på jeres arbejdsplads.

Få hjælp til:

  • Rådgivning
  • Lyddæmpende produkter som fx billeder, loftsplader og skillevægge.
  • Skærmvægge I selv kan designe

Få mere information

Ufyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage