arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Telefoni

Show telefoni2

Vink farvel til jeres fysiske omstillingsanlæg med Cloud-baseret telefoni.  

Som virksomhed er det vigtigt, at I har den rette telefoniløsning, der passer til jeres behov. Står I over for en flytning, er det en god idé at undersøge mulighederne for en ny telefoniløsning tidligt i processen, da der kan være mulighed for at komme ud af gamle serviceaftaler og skille jer af med det fysiske omstillingsanlæg. Lokalebasen anbefaler derfor, at I går i gang tre måneder før jeres flytning.

Telefoni i dag

Telefoni i dag er noget helt andet, end i de gode gamle dage med fastnettelefoner og vi vægter højere og højere mulighederne for at kunne arbejde på farten. En af måderne at gøre dette, er ved at have et innovativt telefoni anlæg, der kan omstille telefonen til der hvor vi er, eller stille den over til en kollega, hvis vi ikke er tilgængelige.

Det kræver derfor at du har taget stilling til hvordan tit telefonanlæg skal fungere, hvordan det skal virkee i praksis, samt om i selv skal stå for dele af opsætningen, eller om det selskab der leverer løsningen, skal kontrolllere jeres telefonflow.

Hvordan får i hjælp?

Gennem vores samarbejdspartner kan I få brugervenlig IP og mobil telefoni, så I kan vinke farvel til jeres fysiske omstillingsanlæg og samtidig spare serviceomkostningerne helt væk.

Bliver I flere eller færre medarbejdere, så er det med den skalérbare løsning nemt og enkelt at administrere på den altid online cloud-løsning. Cloud-løsningen er nemlig altid tilgængelig, uanset hvor I befinder jer, og på hvilket tidspunkt I har brug for at foretage en ændring.

Følgende services tilbydes:

  • Velkomstbeskeder på flere sprog
  • Tastemenu der hjælper kunderne igennem til den rette afdeling
  • Onenumber hvor alle jeres telefoner knyttes til ét nummer 
  • Gratis interne opkald

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.