arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Telefoni

Show telefoni2

Vink farvel til jeres fysiske omstillingsanlæg med Cloud-baseret telefoni.  

Som virksomhed er det vigtigt, at I har den rette telefoniløsning, der passer til jeres behov. Står I over for en flytning, er det en god idé at undersøge mulighederne for en ny telefoniløsning tidligt i processen, da der kan være mulighed for at komme ud af gamle serviceaftaler og skille jer af med det fysiske omstillingsanlæg. Lokalebasen anbefaler derfor, at I går i gang tre måneder før jeres flytning.

Telefoni i dag

Telefoni i dag er noget helt andet, end i de gode gamle dage med fastnettelefoner og vi vægter højere og højere mulighederne for at kunne arbejde på farten. En af måderne at gøre dette, er ved at have et innovativt telefoni anlæg, der kan omstille telefonen til der hvor vi er, eller stille den over til en kollega, hvis vi ikke er tilgængelige.

Det kræver derfor at du har taget stilling til hvordan tit telefonanlæg skal fungere, hvordan det skal virkee i praksis, samt om i selv skal stå for dele af opsætningen, eller om det selskab der leverer løsningen, skal kontrolllere jeres telefonflow.

Hvordan får i hjælp?

Gennem vores samarbejdspartner kan I få brugervenlig IP og mobil telefoni, så I kan vinke farvel til jeres fysiske omstillingsanlæg og samtidig spare serviceomkostningerne helt væk.

Bliver I flere eller færre medarbejdere, så er det med den skalérbare løsning nemt og enkelt at administrere på den altid online cloud-løsning. Cloud-løsningen er nemlig altid tilgængelig, uanset hvor I befinder jer, og på hvilket tidspunkt I har brug for at foretage en ændring.

Følgende services tilbydes:

  • Velkomstbeskeder på flere sprog
  • Tastemenu der hjælper kunderne igennem til den rette afdeling
  • Onenumber hvor alle jeres telefoner knyttes til ét nummer 
  • Gratis interne opkald

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage