Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Telefoni

Show telefoni

Vink farvel til jeres fysiske omstillingsanlæg med Cloud-baseret telefoni.  

Som virksomhed er det vigtigt, at I har den rette telefoniløsning, der passer til jeres behov. Står I over for en flytning, er det en god idé at undersøge mulighederne for en ny telefoniløsning tidligt i processen, da der kan være mulighed for at komme ud af gamle serviceaftaler og skille jer af med det fysiske omstillingsanlæg.Lokalebasen anbefaler derfor, at I går i gang tre måneder før jeres flytning.

Gennem vores samarbejdspartner kan I få brugervenlig IP og mobil telefoni, så I kan vinke farvel til jeres fysiske omstillingsanlæg og samtidig spare serviceomkostningerne helt væk.

Bliver I flere eller færre medarbejdere, så er det med den skalérbare løsning nemt og enkelt at administrere på den altid online cloud-løsning. Cloud-løsningen er nemlig altid tilgængelig, uanset hvor I befinder jer, og på hvilket tidspunkt I har brug for at foretage en ændring.

 

Følgende services tilbydes:

  • Velkomstbeskeder på flere sprog
  • Tastemenu der hjælper kunderne igennem til den rette afdeling
  • Onenumber hvor alle jeres telefoner knyttes til ét nummer 
  • Gratis interne opkald

 

Få mere information

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.