arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Telefonpasning

Skal jeres medarbejderes opgaver prioriteres bedre? Så er det en fremragende idé at lade et eksternt bureau om at passe telefonen i travle perioder.

Ved at hyre en af Lokalebasen.dk’s samarbejdspartnere kan I sørge for, at jeres medarbejdere kan fokusere på vigtigere opgaver i jeres virksomhed, idet ofte stillede spørgsmål og opkald vil blive taget hånd om af bureauet. De vil således være det professionelle bindeled mellem jer og jeres kunder. Bureauets konkrete opgaver kan være at agere support for jeres kundebase og lede de vigtigste opkald igennem til jer.

For jeres medarbejdere kan aflastningen være mange point værd, for de når meget mere i stedet for at blive afbrudt hele tiden af de samme spørgsmål.

Sådan fungerer telefonpasning

Når jeres medarbejdere er optaget, slår receptionen automatisk til, og uden kunden bemærker det, viderestilles der til en receptionist. Medarbejdere besvarer opkaldet med jeres firmanavn og tager imod besked. Herefter sendes beskeden både på sms og e-mail, og I kan så vende tilbage til kunden, når der er tid.

Find det rette bureau

Gennem Lokalebasen.dk kan I finde et bureau, som kan styre jeres telefoniske kommunikation, så nye kunder får et godt indtryk af jeres virksomhed - selv når I oplever travlhed og egentlig ikke har tid til dem. Ligeledes vil gamle kunder fortsat opleve en god betjening. Den professionelle håndtering af kunder kan på denne måde give jeres medarbejdere et tiltrængt pusterum i hverdagen.

En kæmpe fordel ved et eksternt bureau er, at I kun skal betale for de opkald, bureauet modtager, frem for at skulle hyre et par kundeservicemedarbejdere. Dette sikrer et stabilt kommunikationsflow.

Jeres fordele:

  • Spar penge på kundeservice
  • Få mere tid til prioriterede opgaver
  • Spar tid på at besvare de samme spørgsmål igen og igen
  • Oprethold en professionel stemme udadtil

I er velkomne til at prøve vores samarbejdspartners telefonpasning gratis og uforpligtende i 30 dage. Der er ingen binding eller oprettelsesgebyr, hvis I efterfølgende fortsætter samarbejdet.

Hos Lokalebasen.dk er vi rigtigt glade for, at vi har outsourcet vores telefonhenvendelser. Vi får tit og ofte gentagne spørgsmål fra brugere, som har brug for hjælp til bestemte områder på vores hjemmeside. Vores samarbejdspartner er oplært i at besvare disse problematikker, så vores brugere får en konsistent hjælp i deres søgen, men samtidig får svar med det samme, når de ringer til os.

Få mere information

Udfyld formularen og I vil blive kontaktet inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage