arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Lejerådgivning

Få rådgivning omkring lejemålskontrakten til erhvervslejemålet

En flytning fra et lejemål til et andet kan være en lang og tidskrævende proces, som kræver forberedelse og prioritering. Selv med den rette forberedelse kan der opstå ærgerlige overraskelser, hvis lejemålskontrakten ikke er blevet nærlæst grundigt af én, som kender gamet.

Få uvildig hjælp til at finde det helt rigtige lejemål.

En professionel rådgiver kender alle faldgruberne, når en virksomhed skal skifte erhvervslejemål. Rådgiveren kan sætte jer ind i og forstå papirerne og vil ligeledes være til hjælp i overvejelsesfasen, hvor I sammen finder de rigtige lokaler, og under selve flytningen, hvor jeres erhvervslokaler skifter fra A til B.

Lokalebasen.dk samarbejder med et uafhængigt rådgivningsfirma, der varetager jeres interesser til og med det tidspunkt, hvor jeres nye lejemål tages i brug.

Forløbet med skiftet til nye kontorer kan blive både en længere, detaljeret proces eller en simpel og hurtigere proces - det afhænger udelukkende af jeres ønsker. Se her, hvordan et typisk rådgivningsforløb foregår.

Sådan foregår et rådgivningsforløb

 1. Udarbejdelse af behovsanalyse
  Jeres virksomheds behov, krav og ønsker analyseres ud fra parametre, som beliggenhed, størrelse, økonomi, indretning, fleksibilitet og virksomhedskultur.
 2. Udvælgelse af potentielle lejemål
  Rådgiveren afdækker markedet og I præsenteres for potentielle lejemål, hvorefter de udvalgte lejemål besigtiges.
 3. Forhandling
  I tæt dialog med jer, gennemfører rådgiveren en forhandling af lejekontrakten og sikrer jer de bedst mulige lejevilkår. 
 4. Overtagelse
  Rådgiveren kan, efter aftale med jer, deltage i processen med at sikre, at lejemålet opfylder de aftalte vilkår med hensyn til overtagelse, indretning og kvalitet.
 5. Flytning
  Rådgiveren kan tilbyde at styre processen omkring opsigelse og fraflytning fra det nuværende lejemål. Herunder sikre, at l ikke kommer til at betale for meget, for istandsættelse samt reducere perioden med dobbelt huslejebetaling.

Få et gratis tilbud på en rådgiver

Udfyld formularen herunder med en beskrivelse af jeres behov. Vi kontakter jer inden for få timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Vores medlemskab
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage