arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Lejerådgivning

Show uvildig lejer dgivning 3

Få uvildig hjælp til at finde det helt rigtige lejemål

Det kan være en lang og hård process, hvis man skal flytte fra et lejemål til et andet. Der er en masse forberedelse og usarbejdelse af planer der skal på plads, så skiftet kan blive gjort så glat som overhovedet muligt.

De mange processor kan man klare selv, eller man kan vælge at tage fat i en rådgiver, der ved hvad der skal til, for at rykke successfuldt fra A til B, så man kan få mest muligt ud af arbejdstiden, men ikke mindst, så man er til så lille gene som muligt for de medarbejdere der bliver påvirket i flytnings processen.

Ved at benytte en rådgiver udefra, kan I spare en masse indledende arbejde og kan både få hjælp fra overvejelsesfasen, hvor i skal finde de helt rigtige lokaler, til selve flytteprocessen og hjælpen til at få flyttet tingene fra A til B, så I kan fokusere på de ting der driver jeres virksomhed og kan få jer til at vækste til et niveau, der underbygger vigtigheden af, hvorfor i evt. skal skifte jeres trygge rammer ud.

I kan derfor med fordel benytte en professionel rådgiver, så I kan få de bedste forudsætninger for en gnidningsfri flytteproces.

Lokalebasen samarbejder med et uafhængigt rådgivningsfirma, der varetager jeres interesser fra søgeprocessens start og frem til tidspunktet, hvor jeres nye lejemål tages i brug.

Forløbet

Forløbet med skiftet til nye kontorer, kan være en langvarig eller kortvarig process, alt efter hvad jeres behov er. vi har derfor listet forløbet herunder.

Forløbet:

  • Analyse for behovsdækning
  • Finde potentielle lejemål
  • Forhandlinger
  • Overtagelse
  • Flytning

Vil du læse mere om forløbet, kan du gøre det Her.

Få mere information

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for uvildig lejerådgivnig?

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.