arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Lejerådgivning

Show uvildig lejer dgivning 3

Få uvildig hjælp til at finde det helt rigtige lejemål

Det kan være en lang og hård process, hvis man skal flytte fra et lejemål til et andet. Der er en masse forberedelse og usarbejdelse af planer der skal på plads, så skiftet kan blive gjort så glat som overhovedet muligt.

De mange processor kan man klare selv, eller man kan vælge at tage fat i en rådgiver, der ved hvad der skal til, for at rykke successfuldt fra A til B, så man kan få mest muligt ud af arbejdstiden, men ikke mindst, så man er til så lille gene som muligt for de medarbejdere der bliver påvirket i flytnings processen.

Ved at benytte en rådgiver udefra, kan I spare en masse indledende arbejde og kan både få hjælp fra overvejelsesfasen, hvor i skal finde de helt rigtige lokaler, til selve flytteprocessen og hjælpen til at få flyttet tingene fra A til B, så I kan fokusere på de ting der driver jeres virksomhed og kan få jer til at vækste til et niveau, der underbygger vigtigheden af, hvorfor i evt. skal skifte jeres trygge rammer ud.

I kan derfor med fordel benytte en professionel rådgiver, så I kan få de bedste forudsætninger for en gnidningsfri flytteproces.

Lokalebasen samarbejder med et uafhængigt rådgivningsfirma, der varetager jeres interesser fra søgeprocessens start og frem til tidspunktet, hvor jeres nye lejemål tages i brug.

Forløbet

Forløbet med skiftet til nye kontorer, kan være en langvarig eller kortvarig process, alt efter hvad jeres behov er. vi har derfor listet forløbet herunder.

Forløbet:

  • Analyse for behovsdækning
  • Finde potentielle lejemål
  • Forhandlinger
  • Overtagelse
  • Flytning

Vil du læse mere om forløbet, kan du gøre det Her.

Få mere information

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for uvildig lejerådgivnig?

Udfyld nedenstående, og du vil blive kontaktet inden for to timer i hverdage mellem 8.00-16.00.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage