arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Grund til salg på Dam Holme, 3650 Ølstykke

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Dam Holme
3650 Ølstykke
Areal
3.712 m²
Område
3650 Ølstykke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
424 m
 
S-tog
453 m
 
Tog
453 m
Grundareal3.712 m²

Nyt byområde på kanten af byen

Attraktive byggegrunde i Egedal Kommunes nye urbane byområde med direkte adgang til S-tog og naturskønne omgivelser.

Egedal Kommune udbyder hermed en række parceller til salg i Stationsområdet i den nye spændende bydel Egedal By. Det nye byudviklingsområde ved Egedal Station binder Gl. Ølstykke og Stenløse sammen, hvilket sikrer, at Egedal By er omgivet af en allerede etableret bystruktur med servicetilbud og offentlig transport inden for rækkevidde. Egedal By er en del af kommunens nye hovedcenter, der strækker sig fra Stenløse Station til Egedal Station og det skal udvikles over de næste 20 til 30 år. Egedal By består af 5 forskellige bykvarterer med hver sin identitet og vil, når den er færdig, rumme 2.000 – 2.500 nye boliger og 3 – 5.000 nye arbejdspladser.

Udviklingen af den nye by er allerede i gang og med den allerede etablerede infrastruktur, det nye rådhus og sundhedscenter og Føtex er de første skridt henimod en levende bydel allerede taget. Hele byudviklingsområdet planlægges som en samlet attraktiv bydel med bebyggelse af forskellig karakter der er tilpasset omgivelserne.

Området skal kunne rumme mange former for centerfunktioner herunder boliger, erhverv, offentlig og privat service, kulturelle og rekreative tilbud, butiksformål samt store rekreative områder.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage