Markedet for kontorhoteller og kontorfællesskaber i markant vækst

Markedet for kontorhoteller og kontorfællesskaber i markant vækst

12
dec
2014
Anne-Kathrine Utzon
Et stigende antal af virksomheder bevirker en øget efterspørgsel efter kontorhoteller og kontorfællesskaber. Noget Lokalebasens søstervirksomhed MatchOffice tydeligt mærker til.
12
dec
2014
Anne-Kathrine Utzon

Markedet for kontorhoteller og kontorfællesskaber er i kraftig vækst grundet den eksplosive stigning i antallet af virksomheder. Noget der vil medføre en væsentlig øget efterspørgsel efter kontorhoteller og kontorfællesskaber i de kommende år, vurderer DTZ rapporten ”The Coworking Revolution”.

Rapporten har primært analyseret det britiske marked, men tendensen spænder bredere. Noget Danmarks førende portal for ledige kontorhoteller tydeligt kan nikke genkendende til.

”Det seneste år har vi oplevet en markant stigning i antallet af eksklusive og professionelle kontorhoteller, hvilket jeg synes er fantastisk”, udtaler Hauke Haas direktør for MatchOffice.

”Det er især noget, vi har kunne mærke ved de utallige henvendelser, vi har modtaget fra kontorhoteller på tværs af landegrænser”.

 

 

 

God løsning for mindre virksomheder

Kontorhoteller og kontorfællesskaber gør det muligt for personer at leje et lukket kontor. Det giver desuden personer mulighed for at leje sig ind i et åbent kontormiljø, hvor man deler kontor med andre virksomheder. Det giver virksomhederne en unik mulighed for sparring, fællesskab samt fælles faciliteter såsom reception, kantine og mødelokaler.

Noget Hauke Haas ser som en værdifuld løsning for mindre virksomheder.

”Ved at leje sig ind hos et kontorhotel eller et kontorfælleskab kan mindre virksomheder undgå at forpligte sig til traditionelle lejebetingelser. Det betyder, at det er billigere i drift hver måned i de fleste tilfælde, at de kan spare penge samt komme i gang med det samme. De slipper ligeledes for en masse administrativt arbejde”, siger Hauke Haas og fortsætter:

”Desuden behøver de ikke at bekymre sig om ting som rengøring og indretning, da alt generelt er inkluderet i prisen. Hos Matchoffices er vi glade for at kunne give mindre virksomheder denne mulighed og hjælpe dem med at finde den arbejdsplads, der matcher deres behov”.  

På MatchOffices danske hjemmeside: Kontorfællesskaber.dk, kan du finde Danmarks største udvalg af kontorhoteller og kontorfællesskaber.

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo