arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Vores medlemskaber

Lokalebasen.dk er medlem af nedenstående organisationer, som viser at vi er certificeret eller registreret indenfor flere interesseområder.

Trustpilot logo

Trustpilot

Du kan finde os på anmeldelsesplatformen Trustpilot. Vi benytter al feedback konstruktivt til at forbedre os. Du er altid velkommen til at skrive en anmeldelse, vi læser alle henvendelser.

Google Street View Trusted logo

Google Street View

Lokalebasen er Google Street View Trusted. Det betyder, at vi opfylder en række kriterier for billedkvalitet, forbindelse og relevans. Google Street View er en virtuel gengivelse af omgivelserne på Google Maps lavet ud fra panoramabilleder. Mange af de erhvervslejemål og salgsejendomme, du kan se hos os, har en fået lavet en virtuel tur med enten Google Street View teknologi eller af vores samarbejdspartner Matterport Spaces, der er førende leverandør af 3D-teknologi til ejendomsindustrien.

FDIH logo

FDIH

FDIH står får Foreningen for Dansk Internethandel og arbejder for at styrke vilkårene for dansk og international internethandel. De blev stiftet i 1997 og er medstifter af de Ecommerce Europe, som fra 2012 varetager e-handlens EU-interesser. Lokalebasen er medlem af FDIH for at holde os opdateret om det seneste viden, trends og lovgivning indenfor nethandel og webshops.

Ejendomsforeningen Danmark logo

EjendomDanmark

Erhvervsorganisationen EjendomDanmark (tidligere Ejendomsforeningen Danmark) er en organisation for ejere, udlejere og administratorer på ejendomsmarkedet i Danmark. De sørger for at branchens synspunkter bliver præsenteret for ministerne på Christiansborg. Lokalebasen.dk er medlem af EjendomDanmark for at være opdateret om udviklingen i ejendomsbranchen vedrørende praksis og lovgivning.

Registered and Protected logo

Registered and Protected

Vi har et officielt certificat for, at Lokalebasen.dk er en beskyttet hjemmeside og at vores indhold også er ophavsretbeskyttet.« Tilbage

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.