arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Vores medlemskaber

Lokalebasen.dk er medlem af nedenstående organisationer, som viser at vi er certificeret eller registreret indenfor flere interesseområder.

Trustpilot logo

Trustpilot

Du kan finde os på anmeldelsesplatformen Trustpilot. Vi benytter al feedback konstruktivt til at forbedre os. Du er altid velkommen til at skrive en anmeldelse, vi læser alle henvendelser.

Google Street View Trusted logo

Google Street View

Lokalebasen er Google Street View Trusted. Det betyder, at vi opfylder en række kriterier for billedkvalitet, forbindelse og relevans. Google Street View er en virtuel gengivelse af omgivelserne på Google Maps lavet ud fra panoramabilleder. Mange af de erhvervslejemål og salgsejendomme, du kan se hos os, har en fået lavet en virtuel tur med enten Google Street View teknologi eller af vores samarbejdspartner Matterport Spaces, der er førende leverandør af 3D-teknologi til ejendomsindustrien.

FDIH logo

FDIH

FDIH står får Foreningen for Dansk Internethandel og arbejder for at styrke vilkårene for dansk og international internethandel. De blev stiftet i 1997 og er medstifter af de Ecommerce Europe, som fra 2012 varetager e-handlens EU-interesser. Lokalebasen er medlem af FDIH for at holde os opdateret om det seneste viden, trends og lovgivning indenfor nethandel og webshops.

Ejendomsforeningen Danmark logo

EjendomDanmark

Erhvervsorganisationen EjendomDanmark (tidligere Ejendomsforeningen Danmark) er en organisation for ejere, udlejere og administratorer på ejendomsmarkedet i Danmark. De sørger for at branchens synspunkter bliver præsenteret for ministerne på Christiansborg. Lokalebasen.dk er medlem af EjendomDanmark for at være opdateret om udviklingen i ejendomsbranchen vedrørende praksis og lovgivning.

Registered and Protected logo

Registered and Protected

Vi har et officielt certificat for, at Lokalebasen.dk er en beskyttet hjemmeside og at vores indhold også er ophavsretbeskyttet.« Tilbage

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo