Lokalebasen.dk klædt i arbejdstøjet af spændende dansk workplace designfirma

Lokalebasen.dk klædt i arbejdstøjet af spændende dansk workplace designfirma

16
okt
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk, der i sommer skiftede sin tidligere Hellerup-base ud med et stort og moderne kontor på Østerbro, er netop blevet bragt det sidste stykke på plads af det innovative københavnske space planning og workplace designfirma Danielsen Space Planning.
16
okt
2014
Steen Uno

 

Danielsen Space Planning har indrettet og skræddersyet Lokalebasen.dks nye kontor i Æbeløgade på Østerbro med lækkert kontormøblement. De har desuden designet en række velfungerende arbejds- og mødemiljøer.

Det københavnske interior designfirma har siden 1997 arbejdet med moderne kontor- og virksomhedsindretning og har skabt kreative og rekreative rammer for en lang række firmaer. Det har blandt andet omfattet Spies´ nye domicil i Ørestad, Accura og Rønne & Lundgren i Tuborg Havn, Norrporten på Havneholmen samt mange flere.

I Lokalebasens nye kontor har Danielsen Space Planning´s dygtige arkitekter og projektledere med sikker hånd skabt en spændende fysisk arbejdsramme, der genererer effektivt arbejdsmiljø for udlejningsportalens godt 25 medarbejdere.

Flot og spektakulært

"Jeg havde fået anbefalet Danielsen af nogle gode samarbejdsrelationer, og vi valgte derfor tidligt i flytteprocessen at involvere Danielsen Space Planning´s eksperter. De har vist sig fra starten at være lydhøre over for vores tanker og idéer til vores nye arbejdsplads, som vi overtog ganske nøgent med rå vægge, gulve og lofter," siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S."

Den nye indretning vækker ikke blot begejstring hos Lokalebasens medarbejdere men ligeledes for Lokalebasens daglige gæster. 

"Her på kontoret er vi enormt glade for vores nye arbejdsmiljø og det færdige resultat. Vores nye fantastiske kontorindretning og møblering begejstrer ikke blot os selv, men imponerer også alle husets daglige gæster - kom selv og se," indbyder Jakob Dalhoff.

 

Læs mere her om interior designfirmaet Danielsen Space Planning 

Danielsen_Space_Planning_2 

Danielsen_Space_Planning_3

 

      

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo