arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Privatlivspolitik

Introduktion

Det er vigtigt for os, at du som bruger af vores hjemmeside ved, vi værner om dine personlige oplysninger. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ansvarlighed, hvorfor vi har udarbejdet denne privatlivspolitik. Her vi gør opmærksom på, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi gør det og hvordan vi gør det. Du opfordres til at læse denne politik.

Lokalebasen.dk er en national portal for annoncering og udlejning af erhvervslokaler, herunder kontorer, butikker, kontorpladser m.fl. Personoplysninger udgør en central del af vores forretning, da det netop er formidling af disse, der gør det muligt for udlejere at kontakte dig og vise versa.

Når du beder om at få tilsendt information om et lejemål, stiller et spørgsmål til en udlejer, foreslår en dato til en fremvisning og/eller opretter en søgeagent, giver du samtidig dit samtykke til, vi må indsamle og behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Personoplysninger

Personoplysninger er ”enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person” - Datatilsynet. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det drejer sig om følgende personoplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Firmanavn
  • IP-adresse

Formål

Vi indsamler primært dine personoplysninger med henblik på at formidle kontakt mellem dig og en eller flere relevante udlejere.

Dine personoplysninger behandles også i forbindelse med fakturering af udlejere. Hvis en kontakt mellem dig og udlejer fører til en udlejning, kan vi være berettiget til et honorar. I så fald kan dine oplysninger være nødvendige for at bestemme, hvorvidt vi har formidlet en aftale og størrelsen på honoraret.

Herudover indsamler vi også dine personoplysninger med det formål at sende dig opfølgende mails med relevante lejemål, nyhedsbreve, søgeagenter og andet relevant indhold.

Videregivelse af oplysninger

Når du beder om at få tilsendt information om et lejemål eller på anden vis retter henvendelse til en udlejer via vores hjemmeside, sender vi en mail med de indtastede personoplysninger til udlejerens kontaktperson.

Er der et eller flere lejemål, der i høj grad minder om det forespurgte lejemål baseret på lejemålets areal og geografiske placering, sender vi ligeledes dine personoplysninger til op til fire andre, relevante udlejere.

Alle udlejere, der modtager dine personoplysninger på mail, kan ligeledes tilgå til dine oplysninger via deres kontrolpanel.

I forlængelse heraf benytter vi en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Alle tredjeparter behandler udelukkende personoplysninger på vores vegne og jf. formål angivet ovenfor og i den til en hver tid gældende databehandleraftale indgået mellem tredjepart og Lokalebasen.dk. Lokalebasen.dk anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan garantere en tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Opbevaring

Dine personoplysninger opbevares på en sikker server indenfor EU's grænser og i et tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. Dine personlysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige i forbindelse med forfølgelsen af ovenstående formål, hvorfor det ikke er muligt at angive en generel tidsramme.

Sikkerhed

Vi har implementeret nødvendige tekniske og organisatoriske tiltag, der skal sikre, dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt

Du kan til en hver tid anmode Lokalebasen.dk som dataansvarlig om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, til hvilket formål, de modtagere eller kategorier af modtagere, som oplysningerne er eller vil blive videregivet til og hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.

Hvis de personoplysninger, vi behandler om dig, er fejlagtige eller ikke ajourførte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Anmodninger herom skal ske til info@lokalebasen.dk.

Samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Alle oplysninger slettes herefter hos Lokalebasen.dk. Forinden anonymiserer vi dele af de oplysninger, vi behandler om dig, så de kan indgå i statistiske formål. Anmodninger herom skal ske til info@lokalebasen.dk.

Hvis du også ønsker at tilbagekalde dit samtykke overfor de udlejere, som dine oplysninger er videregivet til, skal du tilbagekalde dit samtykke direkte overfor disse virksomheder. Vi kan til en hver tid oplyse, hvem vi har videregivet dine oplysninger til. Du skal være opmærksom på, at efter vi har slettet dine oplysninger, har vi ikke mulighed for at oplyse, hvem dine oplysninger er videregivet til.

Klage

Hvis du mener vores behandling af dine personoplysninger strider imod gældende persondatalovgivning, har du ret til at klage til Datatilsynet.

Cookies

Når du besøger Lokalebasen.dk indsamles der automatisk ikke-personlige oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Ønsker du ikke indsamling af disse oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside.

Disse ikke-personlige oplysninger er populært kendt som ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på minecookies.org.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt, der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Hotjar
  • VWO

Data om din brug af hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på og geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Information om Lokalebasen.dk

Hjemmesiden ejes og publiceres af Lokalebasen.dk. Lokalebasen.dk’s fulde forretningsnavn, fysiske adresse og andre kontaktinformationer er som følger.

Lokalebasen.dk A/S
Ewaldsgade 7, 3
2200 København N;
Danmark
CVR nr. 31627877
Etableret 18.08.2008

Telefon: +45 7020 0814
E-mail: info@lokalebasen.dk

 

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage