Lokalebasen.dk udvider sin kommunikationsafdeling

Lokalebasen.dk udvider sin kommunikationsafdeling

24
okt
2014
Steen Uno
Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål udvider sit kommunikationsteam med den 23-årige studiemedarbejder og kommunikationsstuderende Anne-Kathrine Utzon.
24
okt
2014
Steen Uno


Lokalebasen.dk A/S ekspanderer på ny og har i efteråret opgraderet sin daglige in- og eksterne kommunikationsflade med endnu en medarbejder.

23-årige Anne-Kathrine Utzon, der til daglig læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup og er på nu andet år af sin professionsbachelor, skal assistere med at producere endnu flere ord til og om den travle, danske digitale udlejningsvirksomhed.

"Jeg kommer fra en praktikstilling hos DONG Energy, hvor jeg som led i min uddannelse arbejdede seks måneder i selskabets interne og online-kommunikationsafdeling.

Her på Lokalebasen glæder jeg mig meget til at kunne følge op og kaste mig over en bred vifte af udfordrende kommunikative og journalistiske opgaver," siger Anne-Kathrine Utzon, der på Lokalebasen.dk blandt meget andet skal holde de sociale medier samt blogs m.v. i korteste snor.

Af sine tidligere kolleger i DONG Energy fik hun kælenavnet ´AKHD´, fordi hun er fuld af energi og elsker at lægge sig i selen som - nåja, arbejdshest.

Som videnshungrende døgnet rundt er hendes favorit-apps Berlingske og DR nyheder.

"Jeg ser frem til at kunne bidrage med mine kreative og kommunikative færdigheder. Jeg elsker at tænke i anderledes måder at gribe tingene an på, og jeg ser frem til at sætte mit præg på kommunikationen hos Lokalebasen.dk," siger Anne-Kathrine Utzon.

     

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo