arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kender du til et lokale, der ikke er på Lokalebasen.dk, giver vi et gavekort på 250 kr. i findeløn

På Lokalebasen.dk crawler vi det samlede udbud af erhvervslejemål, så du kan få et fuldt og komplet overblik. Det betyder, at selv vores konkurrenters udbud af erhvervslejemål vises på Lokalebasen.dk. Vi mener det, når vi siger, at vi vil give dig det fulde overblik. Derfor tilbyder vi en findeløn, hvis du finder et lejemål, som ikke er at finde på Lokalebasen.dk.

For at du kan opnå denne findeløn, skal vi kunne verificere, at det lejemål, som du gør os opmærksom på, rent faktisk findes.

Findelønnen er ét gavekort på 250 kr., som kan benyttes til over 150 butikker i Danmark.

Det skal du gøre

For at verificere det lejemål, som du tipper os om, skal du oplyse os den fulde adresse på lejemålet, udlejers kontaktoplysninger (herunder telefon nr. og e-mail), samt uploade et billede eller link til lejemålets annonce. På den måde kan vi verificere, at lejemålet er ledigt. Vi skal også bruge dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig gavekortet på mail.

Lejemålet skal have været til udlejning i mere end 24 timer. Du skal være den første, som oplyser os om lejemålet.

Vi henter automatisk lejemål fra Ejendomstorvet og DBA, hvorfor disse i mange tilfælde vil blive afvist.

Findeløn

Alle felter skal udfyldes med korrekt information.

Så nemt er det

1. Lejemålet mangler på Lokalebasen.dk

1. Lejemålet mangler på Lokalebasen.dk

Du har fundet et lejemål, som ikke er at finde på Lokalbasen.dk

2. Send os info på lejemålet, der mangler

2. Send os info på lejemålet, der mangler

Udfyld formularen og vi verificerer, om lejemålet mangler og skal udlejes.

3. Modtag et gavekort  på 250 kr. i findeløn

3. Modtag et gavekort på 250 kr. i findeløn

Har du ret, modtager du et gavekort på 250 kr. i findeløn for lejemålet.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.