arrow_upward

Odense C

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find nemt dit nye erhvervslejemål i Odense

Her på Lokalebasen.dk finder du en lang række af de eftertragtede erhvervslejemål Odense kan byde på. Vi tilbyder et stort udvalg af lejemål til både kontor, lager og butik. Uanset hvilken forretning, du ønsker at starte op eller flytte til Odense, finder du attraktiv erhvervsudlejning i Odense her på siden. Det er vigtigt, at du placerer din virksomhed i et passende erhvervslejemål, så den daglige drift kan fungere så optimalt som muligt. Du skal både overveje geografisk placering, husleje, infrastruktur og offentlig transport, når du søger erhvervslejemål i Odense. I denne guide kan du læse mere om vores store udvalg af erhvervslejemål, samt hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal i gang med at drive virksomhed i Fyns ”hovedstad”.

Det skal du huske, når du søger erhvervsudlejning i Odense

Når du navigerer igennem markedet for erhvervselejemål i Odense, er det vigtigt at gøre dig en række essentielle overvejelser. Først og fremmest skal du kende din virksomheds behov, før du kan vælge det helt rette erhvervslejemål i Odense. Skal du drive en butik, bør du kigge efter nogle af de mere befærdede områder i Odense C, hvor store grupper af potentielle kunder hver dag kommer forbi. Herudover kan infrastruktur også være en væsentlig faktor at medregne i dit valg af lejemål. Når du skal starte virksomhed i Odense, kan du ydermere drage nytte af de mange fordele, som de lokale netværk og udviklingsinstanser stiller til rådighed. Odense Business Task Force anbefaler og kæmper eksempelvis for en øget indsats for bl.a. virksomheder inden for sundheds-, IT-, velfærds- og robotteknologi. Netværk såsom Udvikling Fyn, E-Business Fyn og InnoVirk skaber rammerne for nye og langsigtede, professionelle relationer, som du kan bruge til at udvikle, drive og vækste din forretning i Odense.

Erhvervslejemål i Odense giver muligheder

Odense er Danmarks tredjestørste by med hele 173.814 indbyggere og ligger centralt placeret på Fyn, såvel som i landet generelt set. Dermed er der gode transportmuligheder for både dig selv, medarbejdere og kunder. Derudover har Odense den fordel, at den som by emmer af både kultur, et travlt forretningsliv og ikke mindst uddannelse. Du har med andre ord rig mulighed for at afsætte varer, hente kvalificeret arbejdskraft og skabe vækst i din virksomhed. Klik dig rundt på siden, eller filtrer din søgning i venstre side af skærmen. På den måde kan du målrette din søgning efter bestemte kriterier såsom areal, månedlig husleje og lejemålstype og hurtigt finde frem til det helt rigtige erhvervslejemål i Odense.

Erhvervslokaler til leje i Odense C

  • Mange gode lokaler
  • Central placering til resten af landet
  • God infrastruktur til og fra byen
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal