arrow_upward

Køge

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Køge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende handelsby med attraktive erhvervsområder

Køge er en af Danmarks ældre handelsbyer og har en hyggelig, ældre bymidte med masser af butikker samt mange velfungerende erhvervskvarterer. Der er derfor mange gode grunde til at overveje et erhvervslejemål i Køge, uanset virksomhedstype. I de senere år er der da også skudt mange større virksomheden op i byen – blandt andet har Lidl placeret sit nye store centrallager i byen.

Et erhvervslejemål i Køge giver gode rekrutteringsmuligheder

Køge har et særdeles god infrastruktur, hvilket er en af årsagerne til at så mange virksomheder får erhvervslokaler i Køge. Her er der nemlig både direkte motorvejsforbindelse til København og også S-tog station samt gode busforbindelser. Den attraktive infrastruktur og den relativt korte afstand til hovedstaden betyder, at der er et stort og alsidigt rekrutteringsgrundlag for byens virksomheder, da det er muligt ikke kun at søge medarbejdere fra lokalområdet, men også fra København. Falder valget på et erhvervslokaler i Køge, vil din virksomhed have et stort udvalg af potentielle kompetente medarbejdere.

Køge kræser for erhvervslivet

Med et erhvervslejemål i Køge får din virksomhed hjemme i en kommune, der kræser for sit erhvervsliv. I Køge Kommune gøres en massiv indsats for at skabe det mest fordelagtige miljø for det lokale erhvervsliv. Blandt de mange tiltag har kommunen etableret det såkaldte Køge Erhvervsservice. Her kan din virksomhed få rådgivning og sparring vedrørende emner som drift og forretning, import og eksport og meget mere. Vælger du et erhvervslejemål i Køge vil din virksomhed herudover kunne deltage i diverse erhvervsrelaterede arrangementer og netværke med andre virksomheder.

Store investeringsprojekter

I de næste par år igangsættes en hel del store investeringsprojekter i Køge, som forventes at resultere i stor øget vækst i området. Vælger du et erhvervslejemål i Køge, vil din virksomhed kunne få glæde af disse vækstmuligheder. Blandt andet bliver der etableret et stort supersygehus, ny jernbanestation med internationale togforbindelser, et stort uddannelsescenter samt et helt nyt havneområde. På grund af disse store investeringsprojekter forventer man, at Køges indbyggertal vil øges markant – og det samme gør sig gældende for antallet af arbejdspladser i byen. Med erhvervslokaler i Køge vil din virksomhed kunne nyde godt af denne markante, positive udvikling.

Etablering af ny bydel

Ud over de nævnte projekter har Køge Kommune også sat et større byudviklingsprojekt i gang. Dette har fået navnet Køge Kyst og skal omdanne et ældre industriområde nær havn og station til en ny og moderne bydel til både beboelse og erhverv. Søger du et erhvervslejemål i Køge, kan det dermed være relevant at kigge mod dette område. Den kommunale plan forventes at resultere i en ekstra omsætning på 530 millioner kroner for Køge Komme i 2020

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal