arrow_upward

28 erhvervslokaler: Køge

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Køge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende handelsby med attraktive erhvervsområder

Køge er en af Danmarks ældre handelsbyer og har en hyggelig, ældre bymidte med masser af butikker samt mange velfungerende erhvervskvarterer. Der er derfor mange gode grunde til at overveje et erhvervslejemål i Køge, uanset virksomhedstype. I de senere år er der da også skudt mange større virksomheden op i byen – blandt andet har Lidl placeret sit nye store centrallager i byen.

Et erhvervslejemål i Køge giver gode rekrutteringsmuligheder

Køge har et særdeles god infrastruktur, hvilket er en af årsagerne til at så mange virksomheder får erhvervslokaler i Køge. Her er der nemlig både direkte motorvejsforbindelse til København og også S-tog station samt gode busforbindelser. Den attraktive infrastruktur og den relativt korte afstand til hovedstaden betyder, at der er et stort og alsidigt rekrutteringsgrundlag for byens virksomheder, da det er muligt ikke kun at søge medarbejdere fra lokalområdet, men også fra København. Falder valget på et erhvervslokaler i Køge, vil din virksomhed have et stort udvalg af potentielle kompetente medarbejdere.

Køge kræser for erhvervslivet

Med et erhvervslejemål i Køge får din virksomhed hjemme i en kommune, der kræser for sit erhvervsliv. I Køge Kommune gøres en massiv indsats for at skabe det mest fordelagtige miljø for det lokale erhvervsliv. Blandt de mange tiltag har kommunen etableret det såkaldte Køge Erhvervsservice. Her kan din virksomhed få rådgivning og sparring vedrørende emner som drift og forretning, import og eksport og meget mere. Vælger du et erhvervslejemål i Køge vil din virksomhed herudover kunne deltage i diverse erhvervsrelaterede arrangementer og netværke med andre virksomheder.

Store investeringsprojekter

I de næste par år igangsættes en hel del store investeringsprojekter i Køge, som forventes at resultere i stor øget vækst i området. Vælger du et erhvervslejemål i Køge, vil din virksomhed kunne få glæde af disse vækstmuligheder. Blandt andet bliver der etableret et stort supersygehus, ny jernbanestation med internationale togforbindelser, et stort uddannelsescenter samt et helt nyt havneområde. På grund af disse store investeringsprojekter forventer man, at Køges indbyggertal vil øges markant – og det samme gør sig gældende for antallet af arbejdspladser i byen. Med erhvervslokaler i Køge vil din virksomhed kunne nyde godt af denne markante, positive udvikling.

Etablering af ny bydel

Ud over de nævnte projekter har Køge Kommune også sat et større byudviklingsprojekt i gang. Dette har fået navnet Køge Kyst og skal omdanne et ældre industriområde nær havn og station til en ny og moderne bydel til både beboelse og erhverv. Søger du et erhvervslejemål i Køge, kan det dermed være relevant at kigge mod dette område. Den kommunale plan forventes at resultere i en ekstra omsætning på 530 millioner kroner for Køge Komme i 2020

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage