arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Computer new dk da

Vores medlemskab

Ejendomsforeningen danmark
Fdih
Jakobdalhoff
Jakob Dalhoff
CEO, Lokalebasen.dk A/S

“Vi samarbejder i dag med ca. 850 ejendomsbesiddere, ejendomsselskaber og kontorhoteller i hele Danmark. Siden 2009 har vi formidlet erhvervslejemål, og har hvert år fornøjelsen af at hjælpe over 2.000 lejere med at finde lejemål til stor glæde for vores udlejere.”

Lokalebasen dk

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os:

Åbningstider:

Mandag - fredag: 09:00-16:30

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit erhvervslejemål lejet ud, eller få hjælp til at vælge den rigtige afregningsmodel, der passer til dine annonceringsbehov. Book et kort videomøde.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dit erhvervslejemål lejet ud, eller få hjælp til at vælge den rigtige afregningsmodel, der passer til dine annonceringsbehov. Book et kort videomøde.

Ofte stillede spørgsmål af udlejere

Du kan vælge imellem to typer af afregningsmodeller:
  • Betal pr. annonce:
  • Du betaler pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655 kr. pr. måned ex. moms. Prisen afhænger af lejemålets areal og den valgte afregningsmodel. Du kan se en oversigt over priserne i prislisten for hver afregningsmodel.
  • Betal pr. udlejning:
  • Gratis oprettelse af annoncer. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
Mødelokaler og salgsejendomme er pt. gratis at annoncere. Til annoncering af mødelokaler tilbydes modellen ”Årlig afregning Basic” og ”Årlig afregning Premium”. Vil du annoncerer eller salgsejendom henstiller vi til at du opretter dig som udbyder på ”Betal pr. udlejning” annoncemodellen ”No cure No pay Basic”. Du vil ikke blive opkrævet 12,5 pct. i honorar, hvis du finder en lejer/køber til din eller salgsejendom.
Størstedelen af vores udbydere benytter sig af ”Betal pr. annonce”, alternativt kan det være en fordel at benytte ”Betal pr. udlejning”, og dermed kun betale, såfremt Lokalebasen.dk finder en lejer til dit lejemål. Ved sammenligning af afregningsmodellerne, henstiller vi til prislisterne, da der ved ”Betal pr. annonce” faktureres efter lejemålets areal.
Efter du er oprettet som udbyder med rette afregningsmodel, får du adgang til selvbetjeningen. I denne kan du oprette dit/dine lejemål via knappen ”Opret nyt lejemål”. Herefter indtastes lejemålets oplysninger, efterfulgt af diverse billeder, plantegninger, prospekt mm.
Når du har oprettet et lejemål, kan du aktivere det ved at ændre status til 'aktivt'. Såfremt dette er dit første lejemål på Lokalebasen.dk, skal vi først godkende din konto som udlejer, førend dit lejemål bliver aktiveret og synlig på Lokalebasen.dk. Det tager ca. én arbejdshverdag at godkende dig som ny udbyder.
Hvis du har udlejet til en lejer henvist af Lokalebasen.dk, går du ind på det aktuelle lejemål og ændrer status til 'udlejet'. Herefter indtastes de efterspurgte oplysninger. Er lejemålet ikke udlejet gennem en henvisning fra Lokalebasen.dk, ændrer du i stedet status til 'deaktiveret' og indtaster de ønskede oplysninger.
Alle lejemål registreres på jeres udbyder-konto, som kan tilgås af enhver medarbejder, som du deler login og adgangskode med. Medarbejdere kan endvidere blive tildelt sin egen bruger, og herigennem tilgå kontoen. Du kan tilføje en medarbejder til kontoen via fanen ”Kontaktpersoner” og herefter ”Opret ny kontaktperson”.
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg