arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt en butik til leje

Søg gratis blandt 1.841 butikslokaler til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Få overblik over ledige butikker til leje

Lokalebasen.dk skaber et brugervenligt overblik over ledige butiklokaler til leje i hele landet. Du søger i et stort og alsidigt udvalg af butikker til alle formål. Ved at bruge sidens filtreringsmuligheder, kan du nemt navigere frem til de lokaler, der matcher netop dine behov.

Opretter du en søgeagent, får du automatisk besked, hver gang vi får butikslokaler på siden, som kan være interessante for dig. Derved kan du bruge din tid effektivt og reagere hurtigt, når der kommer en butik til leje på siden, som er relevant for dig og din virksomhed.

Nye butikslokaler

En nem vej til den rette butik til leje

Lokalebasen.dk gør det let og hurtigt for dig at finde en butik til leje, der passer til netop dit koncept og dine ønsker til beliggenhed, pris m.m.

Vi giver dig direkte adgang til hele det danske marked for butiksudlejning, da vi formidler butikslokaler for alle parter af erhvervsudlejningsbranchen – som den private udlejer med en butik til leje, såvel som landsdækkende udlejningsselskaber. Således er du sikret at søge i et bredt, varieret udvalg af butikslejemål af alle typer. Så uanset om du ønsker at leje butikslokaler til en specialbutik, en stor detailbutik, en café eller noget helt fjerde, finder du nemt frem til relevante lejemål.

Kun aktive annoncer vises på siden. Du kan let filtrere din søgning og hurtigt få en oversigt over butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Du kan også oprette en skræddersyet, automatisk søgeagent og modtage en mail, hver gang vi uploader en annonce, der indfrier kriterierne. Dermed sparer du tid og kan kontakte udlejeren hurtigt, hvis du ønsker at vide mere om en specifik butik.

Lokalebasen.dk’s team arbejder løbende med en innovativ udvikling af sidens funktioner og vores services, og vi sørger for at tage de nyeste teknologiske muligheder i brug. Blandt andet kan vores Google-certificerede fotograf, som den første i Danmark, nu udarbejde virtuelle ture af udvalgte butikslokaler til leje. Derved kan du gå på opdagelse i butikkerne på en helt ny måde online fra din smartphone eller computer. Anvender du VR-briller, kan du endda se butikslokalerne i Virtual Reality.

Det er vigtigt for os, at du får en succesfuld og behagelig oplevelse, når du bruger Lokalebasen.dk. Derfor er vi altid klar på mail og telefon til at svare på eventuelle spørgsmål. Herudover har vi udarbejdet en gratis flytteguide, som kan hjælpe dig udenom de typiske komplikationer, der kan opstå, når en virksomhed flytter ind i nye erhvervslokaler. Du kan få guiden tilsendt, og vi kan herudover også henvise til en række anbefalede udbydere af serviceydelser, der ligeledes kan gøre din flytning nemmere.

Start din søgning efter butikslokaler i dag, og lad os føre dig nemt, sikkert og effektivt frem til din nye butik til leje.

Har du butikslokaler til leje?

Ejer du en butik, som du ønsker at leje ud? På Lokalebasen.dk har vi hver måned mere end 70.000 besøgende. Med en annonce på siden kommer dit butikslejemål dermed i kontakt med en stor gruppe potentielle lejere, der målrettet leder efter butik til leje. At ramme den rette målgruppe bliver simpelthen ikke nemmere!

Lokalebasen.dk har en høj udlejningsrate og tilbyder dig en effektfuld annoncering med en lang række forskellige muligheder, også i forhold til afregning. Her kan du vælge mellem to modeller – “no cure, no pay” eller afregning per annonce – så du kan vælge den løsning, der vil fungere bedst for dit butikslokale.

Klik på feltet ’Opret Annonce’ øverst til højre på siden og læs mere om mulighederne samt hvordan du opretter en annonce. Få din annonce online i dag, og find hurtigt lejere til din butik.

Nyheder

Se alle nyheder

Når du skal finde en butik til leje

Butik til leje på Lokalebasen.dk


Når du leder efter en butik til leje, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Ved at have klare krav og ønsker til dine kommende butikslokaler, bliver søgeprocessen endnu lettere og mere effektiv. Herunder finder du et par tips til dine overvejelser.

Læs mere

Vælg en beliggenhed, der matcher din målgruppe

Når du skal finde en butik til leje, er det vigtigt at undersøge beliggenheden grundigt og velovervejet. Det kan for eksempel være fordelagtigt selv at tage ud til lokationen - gerne af flere omgange - og iagttage mennesker og indkøbsmønstre i området. Hvor mange kommer forbi det pågældende sted? Og færdes netop din målgruppe i området? Der er naturligvis stor forskel på butikslokaler til leje på en gågade, en større trafikeret vej eller en stille villavej – hvert sted har sine fordele og ulemper. Du bør også overveje kvarteret, i hvilket butikslokalerne ligger. Har du eksempelvis en yngre målgruppe, kan det være ideelt at vælge en butik til leje i et kvarter med mange studerende, for eksempel i nærheden af et universitet.

Hvilke andre butikker ligger i området?

Det er også væsentligt for din kommende forretning, hvilke andre butikker der ligger i nærheden. Er der andre, der formidler de samme varer? Og i så fald, henvender de sig til den samme målgruppe? Selve ejendommen og nabobutikkernes udseende er af stor betydning for dine salgsmuligheder. Er der tomme butikker til leje? Ser facaderne indbydende ud for netop dine kunder? Ofte kan det desuden være en fordel, hvis der ligger butikker tæt på med et andet sortiment end dit eget, men som appellerer til den samme målgruppe. Dermed kan I trække kunder til hinanden. Alt dette skal inddrages i overvejelserne i din søgning efter butikker til leje.

Indretning brander butikken

Ud over den geografiske placering har selve indretningen af butikslokaler også afgørende betydning, hvilket er vigtigt at huske på, når du søger efter en butik til leje. Mange butikker eksperimenterer i dag for eksempel med helt anderledes typer af indretning, såsom særligt inventar eller fusionering af eksempelvis café og butik, så kunderne kan købe ind og gå på café i samme ombæring.

Flere former for eksponering

Har du fundet en butik, hvis beliggenhed måske ikke er så iøjnefaldende, må du ej glemme, at der kan gøres meget via indretning og herudover også reklamering for at fange dine kunders opmærksomhed. Ligger butikken lidt tilbagetrukket - på en sidegade til en gågade, i et baghus eller lignende - skal man huske på, at der er mulighed for kunne stille reklameskilte op på mere eksponerede steder i nærheden og derved tiltrække kunder til butikken. Dermed bør man bestemt ikke afholde sig fra at søge butikker til leje, der har lidt mere tilbagetrukne placeringer.

Vælg butikslokaler i en veldrevet ejendom

Når du søger butikker til leje, er det ydermere væsentligt at holde ejendommenes overordnede stand for øje. Hvor god eller dårlig stand facaden eksempelvis er i, har ikke kun betydning for den pågældende forening eller det pågældende udlejningsselskab - det har også stor betydning for profileringen af din butik. Herudover er det naturligvis vigtigt at undersøge, hvordan ejendommens forskellige tekniske anlæg, rør osv. fungerer. Virker varmeanlæg og ventilation optimalt? Er rørene velholdte osv.? Ligeledes er det essentielt, at bygningens serviceudbydere, såsom viceværtfirma og rengøringsfirma, leverer god og pålidelig service.

Tag dig god tid, når du søger butikslokaler til leje

Dette er alt sammen aspekter, der samlet set kan få væsentlig indflydelse på den daglige drift af din kommende butik. I din søgning efter butikslokaler til leje er det derfor en god idé at tage sig god tid til at undersøge disse områder. Du kan få sådanne informationer, ved at kontakte dem der lejer de pågældende butikslokaler ud og bede om eksempelvis referater af generalforsamling, en grundig fremvisning og lignende.

Få overblik over udvalget af butikker til leje

Markedet for butikslokaler til leje i Danmark er stort, alsidigt og kan være svært at navigere rundt i. På Lokalebasen.dk får du let et overblik over netop dine muligheder. Her kan du filtrere din søgning, så du med det samme får en oversigt over butikslejemål, der er relevante for netop dig. Du kan ligeledes anvende vores automatiske søgeagent, der giver dig besked, hver gang vi får butikker på siden, der matcher dine ønsker.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage