arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt en butik til leje

Søg gratis blandt 549 butikslokaler til leje i hele Danmark

Vælg type
Produktion/lagerlokaledone
Parkeringdone
Butikslokaledone
Kontorhoteldone
Mødelokalerdone
Coworkingdone
Kontordone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Få overblik over ledige butikslokaler til leje

Lokalebasen.dk giver dig et brugervenligt overblik over ledige butikker til leje i hele landet. Du søger i et stort og alsidigt udvalg af butikker til alle formål og ved at bruge sidens filtrerings-muligheder, kan du nemt navigere frem til de butikker, der matcher netop dine behov.

Opretter du en søgeagent, får du automatisk besked, hver gang vi får butikslokaler på siden, der er relevante for dig. Derved kan du bruge din tid effektivt og reagere hurtigt, når der kommer en butik til leje på siden, som er interessant for dig.

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart

Nye butikslokaler

En nem vej til den rette butik til leje

Lokalebasen.dk gør det let og hurtigt for dig at finde en butik til leje, der passer til netop dit koncept og dine ønsker til beliggenhed, pris m.m.

Vi giver dig direkte adgang til hele det danske marked for butiksudlejning, da vi formidler butikslokaler for alle parter af erhvervsudlejningsbranchen – såvel den private udlejer med en butik til leje som store, landsdækkende udlejningsselskaber. Du søger dermed i et bredt, varieret udvalg af butikslejemål af alle typer. Så uanset om du ønsker at leje butikslokaler til en specialbutik, en stor detailbutik, en café eller noget helt fjerde, finder du nemt frem til relevante lejemål.

Der er kun aktive annoncer på siden, og du kan let filtrere din søgning og hurtigt få en oversigt over butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Du kan også oprette en skræddersyet, automatisk søgeagent og modtage en mail, hver gang vi uploader en annonce, der indfrier kriterierne. Dermed sparer du tid og kan kontakte udlejeren hurtigt, hvis du ønsker at vide mere om en specifik butik.

Lokalebasen.dk’s team arbejder løbende med en innovativ udvikling af sidens funktioner og vores services og sørger for at tage de nyeste teknologiske muligheder i brug. Blandt andet kan vores Google-certificerede fotograf, som den første i Danmark, nu udarbejde virtuelle ture af udvalgte butikslokaler til leje. Derved kan du gå på opdagelse i butikkerne på en helt ny måde online fra din smartphone eller computer. Anvender du VR-briller, kan du endda se butikslokalerne i Virtual Reality.

Det er vigtigt for os, at du får en succesfuld og behagelig oplevelse, når du bruger Lokalebasen.dk. Derfor er vi altid klar på chat, mail og telefon til at svare på eventuelle spørgsmål. Herudover har vi udarbejdet en gratis flytteguide, som kan hjælpe dig udenom de typiske komplikationer, der kan opstå, når en virksomhed flytter ind i nye lokaler. Du kan få guiden tilsendt, og vi kan herudover også henvise til en række anbefalede udbydere af serviceydelser, der ligeledes kan gøre din flytning nemmere.

Start din søgning efter butikslokaler i dag, og lad os føre dig nemt, sikkert og effektivt frem til din nye butik til leje.

Har du butikslokaler til leje?

Ejer du en butik, som du ønsker at leje ud? På Lokalebasen.dk har vi hver måned mere end 70.000 besøgende. Med en annonce på siden kommer dit butikslejemål dermed i kontakt med en stor gruppe potentielle lejere, der målrettet leder efter butik til leje. <br<

Lokalebasen.dk har en høj udlejningsrate og tilbyder dig en effektfuld annoncering med en lang række forskellige muligheder, også i forhold til afregning. Her kan du vælge mellem to modeller – no cure no pay eller afregning per annonce – så du kan vælge den løsning, der vil fungere bedst for dit butikslokale.

Klik på feltet ’Bliv udlejer’ øverst til højre på siden, og læs mere om mulighederne, samt hvordan du opretter en annonce. Få din annonce online i dag, og find hurtigt lejere til din butik.

Når du skal finde en butik til leje

Butik til leje på Lokalebasen.dk


Når du leder efter en butik til leje, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Giver du dig tid til at klargøre dine krav og ønsker til dine kommende butikslokaler forud for din søgning, gør det søgeprocessen endnu lettere og mere effektiv. Herunder finder du et par tips til dine overvejelser.

Læs mere

Vælg en beliggenhed, der matcher din målgruppe

Når du skal finde en butik til leje, er det vigtigt at undersøge beliggenheden grundigt og velovervejet. Det kan for eksempel være fordelagtigt selv at tage ud til stedet - gerne af flere omgange - og iagttage mennesker og indkøbsmønstre i området. Hvor mange kommer forbi det pågældende sted? Og færdes netop din målgruppe i området? Der er naturligvis stor forskel på butikslokaler til leje på en gågade, en større trafikeret vej eller en stille villavej – hvert sted har sine fordele og ulemper. Det er også væsentligt at se på, i hvilket kvarter butikken ligger. Har du eksempelvis en yngre målgruppe, kan det være ideelt at vælge en butik til leje i et kvarter med mange studerende, for eksempel i nærheden af et universitet.

Hvilke andre butikker ligger i området?

Det er også væsentligt for din kommende forretning, hvilke andre butikker der ligger i nærheden. Er der andre, der formidler de samme varer? Og i så fald, henvender de sig til den samme målgruppe? Når du skal leje en butik, er det også vigtigt, hvordan selve ejendommen og nabobutikkerne ser ud. Er der tomme butikker til leje? Ser facaderne indbydende ud for netop dine kunder? Ofte kan det herudover være en fordel, hvis der ligger butikker tæt på med et andet sortiment end dit eget, men som appellerer til den samme målgruppe. Dermed kan I trække kunder til hinanden. Alt dette skal inddrages i overvejelserne i din søgning efter butikker til leje.

Indretning brander butikken

Ud over den geografiske placering, har selve indretningen af butikslokaler også afgørende betydning, hvilket er vigtigt at huske på, når du søger efter en butik til leje. Mange butikker eksperimenterer i dag for eksempel med helt anderledes typer af indretning, såsom særligt inventar eller fusionering af eksempelvis café og butik, så kunderne kan købe ind og gå på café i samme ombæring.

Flere former for eksponering

Har du fundet en butik, hvis beliggenhed måske ikke er så iøjnefaldende, er det godt at have in mente, at der kan gøres meget via indretning og herudover også reklamering for at fange dine kunders opmærksomhed. Ligger butikken lidt tilbagetrukket - på en sidegade til en gågade, i et baghus eller lignende - skal man huske på, at der er mulighed for kunne stille reklameskilte op på mere eksponerede steder i nærheden og på den vis tiltrække kunder til butikken. Dermed bør man bestemt ikke afholde sig fra at søge butikker til leje, der har lidt mere tilbagetrukne placeringer.

Vælg butikslokaler i en veldrevet ejendom

Når du søger butikker til leje, er det ydermere væsentligt at holde ejendommenes overordnede stand for øje. Hvor god eller dårlig stand facaden eksempelvis er i, har ikke kun betydning for den pågældende forening eller det pågældende udlejningsselskab - det har også stor betydning for profileringen af din butik. Herudover er det naturligvis vigtigt at undersøge, hvordan ejendommens forskellige tekniske anlæg, rør osv. fungerer. Virker varmeanlæg og ventilation optimalt? Er rørene velholdte osv.? Ligeledes er det essentielt, at bygningens serviceudbydere, såsom viceværtfirma og rengøringsfirma, leverer god og pålidelig service.

Tag dig god tid, når du søger butikslokaler til leje

Dette er alt sammen aspekter, der samlet set kan få væsentlig indflydelse på den daglige drift af din kommende butik. I din søgning efter butikslokaler til leje, er det derfor en god idé at tage sig god tid til at undersøge disse områder. Du kan få sådanne informationer ved at kontakte dem, der lejer de pågældende butikslokaler ud og bede om eksempelvis referater af generalforsamling, en grundig fremvisning og lignende.

Få overblik over udvalget af butikker til leje

Markedet for butikslokaler til leje i Danmark er stort, alsidigt og kan være svært at navigere rundt i. Men på Lokalebasen.dk får du let et overblik over netop dine muligheder. Her kan du filtrere din søgning, så du med det samme får en oversigt over butikslejemål, der er relevante for netop dig. Du kan ligeledes anvende vores automatiske søgeagent, der giver dig besked, hver gang vi får butikker på siden, der matcher dine ønsker.