Vi formidler butikker til leje i hele landet

Søg gratis blandt 590 butikslokaler til leje i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find nemt den rette
butik til leje

Er du på udkig efter en butik til leje? Lokalebasen.dk tilbyder dig et bredt udvalg af butikslokaler til leje i hele Danmark. Vi gør det nemt, hurtigt og gratis for dig at finde den helt rigtige butik til leje i Danmarks store marked for butiksudlejning. Du skal blot klikke på dit ønskede område på kortet eller benytte dig af søgefunktionen øverst på siden.

  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart
  • Ncc

Nye butikslokaler


Her finder du nemt butikslokaler til leje

Et unikt redskab, når du skal finde en butik til leje. Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen og formidler alle former og størrelser af butikslokaler over hele landet. Vores store udvalg af butikker til leje. indeholder adskillige anvendelsesmuligheder. Her finder du butikker velegnet til traditionelle forretninger inden for detailbranchen, restauranter, klinikker, frisører samt caféer og meget andet.

Vi er eksperterne i nem og effektiv formidling af ledige butikslokaler til leje. Vores store mængde af udlejere sørger for at du hurtigt og nemt kan finde landets mest attraktive butikslokaler. Vi er derfor overbeviste om at du vil kunne finde en butik til leje, der matcher dine specifikke krav og behov.

Så snart der er en ledig butik til leje blandt vores mange udlejere, bliver lokalet lagt op på Lokalebasen.dk. Vi er derfor sikre på altid at bringe et dagsaktuelt overblik. Er du interesseret i mere information vedrørende en butik til leje, så skal du blot klikke dig ind på det enkelte lejemål, og tage kontakt til udlejeren ved at bestille mere information.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den butik, der passer til lige nøjagtigt dine behov. Start din søgning efter dine næste butikslokaler til leje nu!

Når du skal finde en butik til leje

Butik til leje på Lokalebasen.dk


Markedet for butikslokaler til leje i Danmark er stort, alsidigt og kan være svært at naviger rundt i. Men på Lokalebasen får du let et overblik over netop dine muligheder. Når du leder efter en butik, er der mange ting, der skal tages i betragtning, så du hurtigt kan udvælge en butik, der er helt rigtig i forhold til din virksomhed, dit koncept osv. Herunder finder du et par tips til dine overvejelser.

Butikkens placering - nå ud til de rette kunder!

Når du skal finde en butik til leje, så undersøg beliggenheden grundigt. Det kan for eksempel være fordelagtigt selv at tage ud til stedet - gerne af flere omgange - og iagttage mennesker og indkøbsmønstre i området. Hvor mange kommer forbi det pågældende sted? Og færdes netop din målgruppe i området? Der er naturligvis stor forskel på butikslokaler til leje på en gågade, en større trafikeret vej eller en stille villavej – hvert sted har sine fordele og ulemper. Det er også væsentligt at se på, i hvilket kvarter butikken ligger. Har du eksempelvis en yngre målgruppe, kan det være ideelt at vælge en butik til leje i et kvarter med mange studerende, for eksempel i nærheden af et universitet.

Hvilke andre butikker ligger i området?

Det er også væsentligt for din kommende forretning, hvilke andre butikker der ligger i nærheden. Er der andre, der formidler de samme varer? Og i så fald, henvender de sig til den samme målgruppe? Når du vælger en butik til leje, er det også vigtigt, hvordan selve ejendommen og nabobutikkerne ser ud. Er der tomme butikker til leje? Ser facaderne indbydende ud for netop dine kunder? Ofte kan det herudover være en fordel, hvis der ligger butikker tæt på med et andet sortiment end dit eget, men som appellerer til den samme målgruppe. Dermed kan I trække kunder til hinanden.

Indretning er essentielt

Ud over den geografiske placering, er selve indretningen af lokalerne også vigtigt, hvilket er vigtigt at huske på, når du søger efter en butik til leje. Har du fundet en butik, hvis beliggenhed måske ikke er så iøjnefaldende, er det vigtigt at huske på, at der kan gøres meget via indretning for at fange dine kunders opmærksomhed. Mange butikker eksperimenter i dag for eksempel med anderledes typer indretning, så som særligt inventar eller fusionering af eksempelvis café og butik, så kunderne kan købe ind og gå på café i samme ombæring.