arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Danmarks førende portal for udlejningsejendomme

Søg gratis blandt 503 udlejningsejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find udlejningsejendomme til salg

Søger du efter udlejningsejendomme? Vi er Danmarks førende webportal for ledige udlejningsejendomme og har attraktive emner tilgængelige over hele landet. Vi gør det muligt for dig at finde udlejningsejendomme med specifik geografisk placering. Du får dermed en ukompliceret og direkte vej til det store danske marked. Klik blot på kortet til højre for at fortsætte din søgning, og få et overblik over alle aktuelle emner i dit foretrukne område. Find din nye udlejningsejendom med Lokalebasen.dk i dag!

Nye erhvervsejendomme

Din vej til Danmarks udlejningsejendomme

Er du på udkig efter udlejningsejendomme til salg? Vi er Danmarks absolut førende webportal inden for området. Med os får du hurtigt og nemt et bredt udvalg af ledige udlejningsejendomme. Så hvad enten det drejer som om: kontorlokaler, lagerlokaler, produktionslokaler eller butikslokaler, er vi sikre på, at du vil finde det helt rette emne her på Lokalebasen.dk.

Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen, og inkluderer alt fra mindre virksomheder med ledige lokaler til professionelle ejendomsselskaber og etablerede mæglere. Vi står derfor altid klar til at give dig et omfattende og aktuelt overblik over det danske erhvervsudlejningsmarked. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med din søgning efter den udlejningsejendom som opfylder netop dine krav og behov. Begynd din søgning og få gratis information om din valgte udlejningsejendom tilsendt allerede i dag.

De viste udlejningsejendomme på vores hjemmeside er altid opdateret, i det vi løbende opdaterer eksisterende annoncer. Derudover holder vi dig opdateret med de seneste og mest eftertragtede udbud. Vi giver dig det mest konkurrencedygtige overblik over udlejningsejendomme, lige ved hånden.

Find din nye udlejningsejendom i dag. Start din søgning med Lokalebasen.dk nu!

Nyheder

Se alle nyheder

Find vej igennem markedet for udlejningsejendomme

Udlejningsejendomme i Danmark


Hvis du leder efter udlejningsejendomme til salg med henblik på en fremtidig udlejning, er der mange faktorer, det er hensigtsmæssigt at inddrage i overvejelserne. Herunder et par tips til søgningen.

Læs mere

Hvem er målgruppen?

Inden du går i gang med din søgning efter udlejningsejendomme, er det essentielt, at du afklarer, hvilken specifik målgruppe din bygning skal henvende sig til. Dette er vigtigt i forhold til at finde frem til den helt rette ejendom. Ønsker du eksempelvis at udleje til beboelse, er det vigtigt at få afklaret, hvilke type lejere du ønsker at appellere til. Vil du gerne henvende dig til unge studerende, vil det for eksempel være ideelt at søge efter udlejningsejendomme, der er beliggende i storbyerne eller nær universiteter. Det er i den forbindelse godt at søge efter udlejningsejendomme, som rummer mindre lejligheder – gerne 1-værelseslejligheder eller lejligheder, der er delevenlige. Er din målgruppe børnefamilier, er det derimod væsentligt, at din udlejningsejendom har større lejligheder, med fornuftige plantegninger, der eksempelvis byder på mange, regulære rum og store badeværelser.

Klargør målgruppens behov

Det er kort sagt vigtigt at klargøre din målgruppes specifikke behov, når du kaster dig ud i markedet for udlejningsejendomme til salg. Jo bedre ejendommen matcher sine beboere/brugere, jo længere tid vil lejerne typisk blive – hvilket giver dig det bedst mulige og mest stabile forløb.

Nybyggeri eller håndværkertilbud?

Herudover skal du også overveje, om du søger nybyggede udlejningsejendomme til salg, eller ejendomme der kræver en vis grad af renovering. Med en moderne bygning kan du mere eller mindre gå i gang med udlejningen med det samme – hvilket betyder en indtægt fra den første dag. Ydermere behøver du ikke at bruge tid og ressourcer på at igangsætte et større renoveringsprojekt, og du har sikkerhed for at bygningens stand er i orden, og at de tekniske installationer er velfungerende og vil være driftssikre i lang tid fremover. Udlejningsejendomme, der kræver en større renovering, er derimod langt billigere at købe. Og lægger du en god plan for renoveringsarbejdet, har du dermed mulighed for at gøre en rigtig god investering. Når du har afklaret, hvilke specifikke typer udlejningsejendomme du søger efter, er det let at danne dig et overskueligt overblik over relevante emner her på Lokalebasen.dk.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage