arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Danmarks førende portal for udlejningsejendomme

Søg gratis blandt 382 udlejningsejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringsejendomdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Find udlejningsejendomme til salg

Søger du efter udlejningsejendomme? Vi er Danmarks førende webportal for ledige udlejningsejendomme og har attraktive emner tilgængelige over hele landet. Vi gør det muligt for dig at finde udlejningsejendomme med specifik geografisk placering. Du får dermed en ukompliceret og direkte vej til det store danske marked. Klik blot på kortet til højre for at fortsætte din søgning, og få et overblik over alle aktuelle emner i dit foretrukne område. Find din nye udlejningsejendom med Lokalebasen.dk i dag!

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart

Nye erhvervslokaler

Din vej til Danmarks udlejningsejendomme

Er du på udkig efter udlejningsejendomme til salg? Vi er Danmarks absolut førende webportal inden for området. Med os får du hurtigt og nemt et bredt udvalg af ledige udlejningsejendomme. Så hvad enten det drejer som om: kontorlokaler, lagerlokaler, produktionslokaler eller butikslokaler, er vi sikre på, at du vil finde det helt rette emne her på Lokalebasen.dk.

Vi repræsenterer hele ejendomsbranchen, og inkluderer alt fra mindre virksomheder med ledige lokaler til professionelle ejendomsselskaber og etablerede mæglere. Vi står derfor altid klar til at give dig et omfattende og aktuelt overblik over det danske erhvervsudlejningsmarked. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med din søgning efter den udlejningsejendom som opfylder netop dine krav og behov. Begynd din søgning og få gratis information om din valgte udlejningsejendom tilsendt allerede i dag.

De viste udlejningsejendomme på vores hjemmeside er altid opdateret, i det vi løbende opdaterer eksisterende annoncer. Derudover holder vi dig opdateret med de seneste og mest eftertragtede udbud. Vi giver dig det mest konkurrencedygtige overblik over udlejningsejendomme, lige ved hånden.

Find din nye udlejningsejendom i dag. Start din søgning med Lokalebasen.dk nu!

Find vej igennem markedet for udlejningsejendomme

Udlejningsejendomme i Danmark


Hvis du leder efter udlejningsejendomme til salg med henblik på en fremtidig udlejning, er der mange faktorer, det er hensigtsmæssigt at inddrage i overvejelserne. Herunder et par tips til søgningen.

Læs mere

Hvem er målgruppen?

Inden du går i gang med din søgning efter udlejningsejendomme, er det essentielt, at du afklarer, hvilken specifik målgruppe din bygning skal henvende sig til. Dette er vigtigt i forhold til at finde frem til den helt rette ejendom. Ønsker du eksempelvis at udleje til beboelse, er det vigtigt at få afklaret, hvilke type lejere du ønsker at appellere til. Vil du gerne henvende dig til unge studerende, vil det for eksempel være ideelt at søge efter udlejningsejendomme, der er beliggende i storbyerne eller nær universiteter. Det er i den forbindelse godt at søge efter udlejningsejendomme, som rummer mindre lejligheder – gerne 1-værelseslejligheder eller lejligheder, der er delevenlige. Er din målgruppe børnefamilier, er det derimod væsentligt, at din udlejningsejendom har større lejligheder, med fornuftige plantegninger, der eksempelvis byder på mange, regulære rum og store badeværelser.

Klargør målgruppens behov

Det er kort sagt vigtigt at klargøre din målgruppes specifikke behov, når du kaster dig ud i markedet for udlejningsejendomme til salg. Jo bedre ejendommen matcher sine beboere/brugere, jo længere tid vil lejerne typisk blive – hvilket giver dig det bedst mulige og mest stabile forløb.

Nybyggeri eller håndværkertilbud?

Herudover skal du også overveje, om du søger nybyggede udlejningsejendomme til salg, eller ejendomme der kræver en vis grad af renovering. Med en moderne bygning kan du mere eller mindre gå i gang med udlejningen med det samme – hvilket betyder en indtægt fra den første dag. Ydermere behøver du ikke at bruge tid og ressourcer på at igangsætte et større renoveringsprojekt, og du har sikkerhed for at bygningens stand er i orden, og at de tekniske installationer er velfungerende og vil være driftssikre i lang tid fremover. Udlejningsejendomme, der kræver en større renovering, er derimod langt billigere at købe. Og lægger du en god plan for renoveringsarbejdet, har du dermed mulighed for at gøre en rigtig god investering. Når du har afklaret, hvilke specifikke typer udlejningsejendomme du søger efter, er det let at danne dig et overskueligt overblik over relevante emner her på Lokalebasen.dk.