arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt et værksted til leje

Søg gratis blandt 778 værksteder til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Produktion/lagerlokaledone
Butikslokaledone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert
Dk

Find et værksted eller autoværksted til leje

Er du på udkig efter et værksted i nærheden af dig? På Lokalebasen.dk får du en nem og gratis oversigt over ledige værksteder til leje i Danmark. Find lokaler som matcher dit håndværk og dine behov. Har du eksempelvis brug for et autoværksted til leje, finder du masser relevante muligheder her på siden. Benyt dig af kortet i højre side og få en hurtig oversigt over ledige værksteder til leje i dine foretrukne områder.

Få e-mails med nye lejemål
  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart

Nye erhvervslokaler

En nem og gratis vej til dit nye værksted

Søger du et værksted til leje til din virksomhed eller hobby, så er Lokalebasen.dk den rette portal for dig. Vi formidler blandt andet autoværksteder til leje i hele landet. Lokalebasen.dk er Danmarks største portal for udlejning af værksteder, og repræsenterer hele ejendomsbranchen fra de små private udlejere til de store etablerede ejendomsselskaber.

Vi tilbyder en nem og gratis service for dig som lejer, hvor du på kort tid kan danne dig et overblik over ledige værksteder og finde det helt rette værksted til leje. Søger du det perfekte arbejdssted til dit håndværk, så kan du med fordel bruge søgefunktionen i toppen af siden eller klikke på dine foretrukne områder på Danmarkskortet og få et dagsaktuelt overblik. Når et værksted udlejes, og dermed ikke længere er ledigt, opdateres dette straks på siden. Dermed er der kun aktuelle ledige lejemål på Lokalebasen.dk Bestil information om værksteder til leje og modtag kontaktoplysninger på udlejeren med det samme.

Ønsker du at udleje lokaler? På Lokalebasen har vi mere end 70.000 besøgende om måneden, og med mange års erfaring kender vi markedet fra top til tå. Opret dig som udlejer og bliv en del af Danmarks førende portal for udlejning af lokaler.

Start din søgning nu og find det perfekte lokale!

Når du søger et værksted til leje

Find hurtigt et autoværksted til leje

Tips til din søgning

Når du søger efter det rette værksted til leje, enten til din virksomhed eller til hobby, er der en lang række aspekter, det er godt at have øje for. Herunder finder du et par relevante tips, du kan bruge til din kommende søgning.

Læs mere

Værksteder til virksomhedsbrug

Hvis du søger et værksted til leje til din virksomhed, skal værkstedet naturligvis være tilpasset netop det håndværk, din virksomhed beskæftiger sig med. Der skal være plads til det fornødne udstyr, antal medarbejdere og til de mest effektive arbejdsrutiner for netop jer. Det er godt at tænke lidt ud i fremtiden og inddrage dine forventninger for den kommende tid. Forventer du for eksempel at ansætte flere? I så fald, er det fornuftigt at tage højde for dette, når du vælger et værksted til leje. Der kan også være brancherelaterede krav, som værkstedet skal overholde.

Hvis du søger et autoværksted til leje

For alle arbejdspladser gælder specifikke arbejdsmiljøregler, som eksempelvis regelsæt vedrørende håndtering af kemikalier med mere. Dette gælder naturligvis også for autoværksteder. Er du på udkig efter et autoværksted til leje, er det derfor vigtigt at undersøge om lokalet kan indfri de gældende regler. På et autoværksted er der for eksempel regler vedrørende udluftning, som du skal have in mente. Det er herudover vigtigt, at der er gode trafikale forbindelser til dit værksted, så det er nemt for kunder og medarbejdere at komme dertil.

Værksted til hobbybrug

Søger du derimod et værksted til leje til hobbybrug? I så fald er det relevant at være opmærksom, hvor langt dit nye værksted ligger fra dit hjem. Det kan være en stor fordel at have værkstedet så tæt på som muligt, især hvis du ønsker at benytte værkstedet meget hyppigt. Dermed sparer du tid og penge på transport. Har din hobby særlige krav, er det naturligvis også vigtigt at finde et værksted til leje, der lever op til disse. Har du en kreativ hobby, såsom fotografi, er det for eksempel vigtigt, at der er mulighed for en specifik belysning.