arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt et værksted til leje

Søg gratis blandt 1.726 værksteder til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find et værksted eller autoværksted til leje

Er du på udkig efter et værksted i nærheden af dig? På Lokalebasen.dk får du en nem og gratis oversigt over ledige værksteder til leje i Danmark. Find lokaler som matcher dit håndværk og dine behov. Har du eksempelvis brug for et autoværksted til leje, finder du masser af relevante muligheder her på siden. Benyt dig af kortet i højre side og få en hurtig oversigt over ledige værksteder til leje i dine foretrukne områder.

Få besked ved nye værksteder til leje

Ved at oprette en søgeagent modtager du automatisk mails, hver gang et relevant værksted dukker op på siden.

Nye lager- og produktionslokaler

En nem og gratis vej til dit nye værksted

Søger du et værksted til leje til din virksomhed eller hobby, så er Lokalebasen.dk den rette portal for dig. Vi formidler blandt andet autoværksteder til leje i hele landet. Lokalebasen.dk er Danmarks største portal for udlejning af værksteder, og vi repræsenterer hele ejendomsbranchen fra de små private udlejere til de store etablerede ejendomsselskaber.

Vi tilbyder en nem og gratis service for dig som lejer, hvor du på kort tid kan danne dig et overblik over ledige værksteder og finde det helt rette lokale til leje. Søger du det perfekte arbejdssted til dit håndværk, så kan du med fordel bruge søgefunktionen i toppen af siden eller klikke på dine foretrukne områder på Danmarkskortet og få et dagsaktuelt overblik. Når et værksted udlejes, og dermed ikke længere er ledigt, opdateres dette naturligvis straks på siden. Dermed er der kun aktuelle ledige lejemål på Lokalebasen.dk. Bestil information om værksteder til leje og modtag kontaktoplysninger på udlejeren med det samme.

Ønsker du at udleje lokaler? På Lokalebasen har vi mere end 70.000 besøgende om måneden, og med mange års erfaring kender vi markedet fra top til tå. Opret dig som udlejer og bliv en del af Danmarks førende portal for udlejning af lokaler.

Start din søgning nu og find det perfekte værksted!

Nyheder

Se alle nyheder

Når du søger et værksted til leje

Find hurtigt et autoværksted til leje

Tips til din søgning

Når du søger efter det rette værksted til leje, enten til din virksomhed eller til hobby, er der en lang række aspekter, det er godt at have øje for. Herunder finder du et par relevante tips, du kan bruge til din kommende søgning efter nye lokaler.

Læs mere

Værksteder til virksomhedsbrug

Hvis du søger et værksted til leje til din virksomhed, skal værkstedet naturligvis være tilpasset netop det håndværk, du og din virksomhed beskæftiger sig med. Der skal være plads til det fornødne udstyr, det rette antal medarbejdere og til de mest effektive arbejdsrutiner for netop jer. Det er godt at tænke lidt ud i fremtiden og inddrage dine forventninger for den kommende tid. Forventer du for eksempel at ansætte flere? I så fald er det fornuftigt at tage højde for dette, når du vælger et værksted til leje. Der kan også være brancherelaterede krav, som lokalet skal overholde.

Hvis du søger et autoværksted til leje

For alle arbejdspladser gælder specifikke arbejdsmiljøregler, som eksempelvis regelsæt vedrørende håndtering af kemikalier med mere. Dette gælder naturligvis også for autoværksteder. Er du på udkig efter et autoværksted til leje, er det derfor vigtigt at undersøge, om lokalet kan indfri de gældende regler. På et autoværksted er der for eksempel regler vedrørende udluftning, som du skal have i mente. Det er herudover vigtigt, at der er gode trafikale forbindelser til dit værksted, så det er nemt for kunder og medarbejdere at komme dertil.

Værksted til hobbybrug

Søger du derimod et værksted til leje til hobbybrug? I så fald er det relevant at være opmærksom, hvor langt dit nye værksted ligger fra dit hjem. Det kan være en stor fordel at have værkstedet så tæt på som muligt, især hvis du ønsker at benytte værkstedet meget hyppigt. Dermed sparer du tid og penge på transport. Har din hobby særlige krav, er det naturligvis også vigtigt at finde et værksted til leje, der lever op til disse. Har du en kreativ hobby, såsom fotografi, er det for eksempel vigtigt, at der er mulighed for en specifik belysning.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage