Om os

Lokalebasen.dk er en veletableret aktør på det danske marked for formidling af erhvervslejemål. Vi er en uafhængig portal, der samler danske erhvervslejemål ét sted og gør det nemt for potentielle lejere at finde deres fremtidige erhvervslejemål.

Vores forretningsmodel giver udlejere mulighed for at markedsføre deres lejemål over for en stor og motiveret målgruppe – og som udlejer vælger du selv hvilken afregningsmodel, der passer bedst til dit behov. Læs mere om afregningsmodeller og priser her

Kontakt os

Vores professionelle team sidder klar til at hjælpe dig, også med din søgning.

Telefon: +45 70 20 08 14

E-mail: info@lokalebasen.dk

Åbningstider for telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag kl. 09:00-16:30.

About us Danish team

Vores kontor i Danmark

About us Ukrainian team

Vores kontor i Ukraine

Præsentationsvideo

Hør i denne video om den service vi tilbyder hos Lokalebasen.dk.

Vi tilbyder Danmarks største udvalg af erhvervslokaler og udvalget er støt stigende, da vi repræsenterer hele branchen i form af små udlejere, professionelle ejendomsselskaber, etablerede mæglere, erhvervsejendomsmæglere, ejendomsadministratorer, samt en lang række virksomheder, der har ledige erhvervslokaler til udlejning.

Er du interesseret i mere information, så kontakt os på telefon (+45) 70 20 08 14 eller skriv en mail til info@lokalebasen.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Billeder af vores kontorer

Lokalebasen.dk har hovedkontor i København. I oktober 2020 flyttede vi ind i et nyrenoveret kontorhotel, og har stor gavn af det inspirerende arbejdsmiljø.

Da vores ukrainske afdeling er blevet tre gange så stor over det sidste år, er vi også her flyttet ind i et nyt kontor. Kontoret har tidligere været en kinescope fabrik og vi har derfor et gammeldags TV for at blive mindet om den fascinerende historie. Kontoret har et hjemligt miljø, som er lyst og funktionelt.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

Det danske kontor
Det danske kontor
Det danske kontor
Det danske kontor
Det ukrainske kontor
Det ukrainske kontor
Det ukrainske kontor
Det ukrainske kontor
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo