arrow_upward

Århus C

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Populære erhvervslejemål - Århus C oplever øget konkurrence

Markedet for erhvervslejemål i Århus C er i rivende vækst. Finanskrisens indflydelse på markedet for erhvervslokaler er ikke så kraftig længere, og dette viser sig i form af en faldende tomgangsprocent. Ud over finanskrisens indflydelse på tomgangsprocenten er mange erhvervsbyggerier blevet ombygget til boligejendomme, imens man i de seneste år også har set en mindre mængde af investeringer i spekulativt byggeri. Dette har resulteret i en øget efterspørgsel efter erhvervslejemål og er du selv erhvervssøgende, kan det derfor være en god idé at holde sig opdateret med de seneste nyheder på markedet for ledige erhvervslokaler i Århus.

Centrale erhvervslejemål - Århus C har attraktive muligheder

I hjertet af Aarhus finder man Indre By, en yderst populær og tæt befolket bydel. Med 22.000 indbyggere er Indre By en attraktiv beliggenhed for erhvervslejemål i Århus C. Ønsker du at starte en forretning, så vil Indre Bys gågader omkring Latinerkvarteret give dig rig mulighed for at promovere din virksomhed til den Århusianske befolkning. Ydermere vil du finde unikke erhvervslejemål til din virksomhed i både store såvel som små størrelser. Åboulevarden er et af Indre Bys nyligt åbnede områder, som allerede i dag er ved at blive byens samlingspunkt.

Erhvervslejemål i maritime omgivelser

I det østlige Århus C finder man den maritime bydel Aarhus Ø. Ønsker du og din virksomhed at finde ledige erhvervslokaler i et innovativt ekspanderende område med gode udviklingsmuligheder, så er Aarhus Ø værd at se nærmere på. Denne østlige del af Århus C udnytter en tidligere containerhavn til at bygge erhvervslokaler med helt unikke karakteristika. Projektbyggerier som Light House, Z huset og Havneholmen vil i fremtiden udgøre grundstenen i dette spændende erhvervsområde.

Nemt tilgængelige erhvervslejemål – Aarhus har et væld af muligheder

Lægger du vægt på gode tilkørselsforhold, når du skal vælge erhvervslejemål – Aarhus har gode trafikale vilkår, for eksempel på Frederiksbjerg og Vesterbro. Begge områder har hver deres charme, og finder du ikke at Indre By og de nye byggerier i Århus Ø fanger din interesse, så kan det være, at disse områder matcher dine behov. Frederiksbjerg indeholder tre store butiksgader: Frederiks Allé, Jægergårdsgade og M.P. Bruuns Gade. Med erhvervslokaler i Frederiksbjerg har du direkte forbindelse til Indre By igennem Frederiksbro og Bruuns bro, hvorfor din virksomhed nemt kan tilgås igennem forskellige transportmuligheder.

Transport i Århus C

Der er mange transportmuligheder for dig som ønsker at finde erhvervslejemål i Aarhus. De fleste busstationer er beliggende inden for gåafstand, hvorfor man nemt kommer fra a til b. Ydermere giver byens togstationer mulighed for pendling, imens de bilrejsende forholdsvist nemt kan finde parkering. Ønsker din virksomhed at have kontakt til jeres internationale netværk, vil i kunne benytte jer af den travle Aarhus Lufthavn.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal