arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til dit nye erhvervslejemål

Søg gratis blandt 7.558 erhvervslejemål i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find hurtigt erhvervslokaler til leje

Få et gratis overblik over ledige erhvervslejemål, der passer til din virksomhed. Lokalebasen.dk giver dig adgang til alle slags lokaler til leje på en nem, overskuelig måde – uanset om du søger kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler eller andre typer erhvervslejemål. Målret din søgning ved at indtaste dit foretrukne område, lokaletype eller vejnavn i søgefeltet.

Få besked ved nye lejemål

Gør søgningen endnu mere effektiv ved at oprette en søgeagent. Så får du mails, hver gang vi får erhvervslejemål på siden, der matcher netop din virksomheds behov.

Nye erhvervslokaler

Din nemme vej til det rette erhvervslejemål

Med Lokalebasen.dk får du en gratis oversigt over erhvervslokaler til leje i Danmark, så du let kan finde lejemål, der matcher din virksomhed.

Vi formidler alle slags erhvervslejemål for alle parter i ejendomsbranchen, fra private udlejere til store udlejningsselskaber. Det giver dig adgang til alle dele af det danske marked for erhvervslejemål på en hurtig og brugervenlig måde.

I vores brede udvalg finder du kontor-, produktions-, lager- og butikslokaler i alle størrelser og prisklasser og på alle beliggenheder. Og du kan let filtrere din søgning, så du får overblik over dine muligheder. Ønsker du yderligere oplysninger om et lejemål, kan du hurtigt få kontakt til udlejeren.

Gør processen endnu nemmere med en søgeagent og modtag mails, når vi får nye erhvervslokaler til leje, der indfrier din virksomheds krav. Du sparer tid og kan slå hurtigt til, når der er interessante lejemål på siden.

Det er vigtigt for os, at du får en behagelig og succesfuld oplevelse hos Lokalebasen.dk. Derfor er vores team altid parat til at svare på dine spørgsmål på chat, mail eller telefon. Vi har herudover udarbejdet en tjekliste til flytningen og henviser til en lang række serviceydelser, der kan gøre forløbet mere effektiv.

På Lokalebasen.dk sørger vi altid for en innovativ videreudvikling af vores service og tager løbende ny teknologi i brug, der sikrer dig en endnu lettere flytteproces. F.eks. kan du nu komme på virtuelle fremvisninger på udvalgte erhvervslejemål og gå på opdagelse i lokalerne interaktivt og online fra din smartphone eller computer.

Vi ser frem til at guide dig vellykket frem til et erhvervslejemål, der matcher netop din virksomheds behov. Start søgningen, og find de helt rigtige lokaler til leje allerede i dag.


Har du et ledigt erhvervslejemål?

Ønsker du at leje et erhvervslejemål ud, så opret en annonce på Lokalebasen.dk. Vi har mere end 70.000 besøgende hver måned, som ønsker at finde erhvervslejemål. Med en annonce på Lokalebasen.dk eksponeres dit lejemål dermed for en relevant, omfangsrig målgruppe.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder og fordele, så du kan vælge netop den løsning, der er mest fordelagtig for dit erhvervslejemål. Klik på feltet ’Bliv udlejer’ øverst til højre for at læse mere om mulighederne, og hvordan du opretter en annonce.

Publicér din annonce i dag og find nemt og hurtigt frem til den rette lejer.

Nyheder

Se alle nyheder

Fordele ved erhvervslejemål

Find let erhvervslokaler til leje


Når der skal vælges lokaler, vælger mange virksomheder at slå sig ned i et erhvervslejemål, da det at leje byder på et hav af attraktive fordele. Erhvervslokaler til leje giver din virksomhed både sikkerhed, frihed og fleksibilitet. Og dermed får du mulighed for at koncentrere dig om forretningen og tilpasse virksomheden til forandrede omstændigheder løbende.

Læs mere

Øget agilitet med erhvervslokaler til leje

Med et erhvervslejemål har du sikkerhed for at virksomheden til hver en tid kan fraflytte de pågældende lokaler, inden for en given frist (som kan være forskellig for det enkelte erhvervslejemål). Det kan for eksempel være en fordel, hvis virksomheden vokser og hurtigt har brug for større eller anderledes indrettede lokaler. Ved sådanne forandringer kan du hurtigt flytte virksomheden til andre lokaler til leje, der passer til de nye vilkår. Dermed sikrer et erhvervslejemål en høj grad af agilitet og fleksibilitet.

Erhvervslejemål giver økonomisk sikkerhed

Med et erhvervslejemål risikerer du heller ikke at sidde med en eventuel dobbelt husleje ved en flytning af virksomheden. Et erhvervslejemål sikrer dermed også en høj grad af økonomisk forudsigelighed. Herudover behøver virksomheden, hvis I ønsker at flytte, heller ikke at bruge tid på at sælge de gamle lokaler, hvilket kan være meget ressourcekrævende og kan tage lang tid. I stedet kan I fortsætte med at fokusere på drift og udvikling i det erhvervslejemål i flytter over til. Ydermere skal du med erhvervslokaler til leje ikke forholde dig en eventuel økonomisk risiko i forbindelse med et salg og slipper dermed for ubehagelige uforudsete udgifter i forhold til jeres lokaler.

Undgå ansvar for bygningsdrift og vedligehold

En anden fordel ved et erhvervslejemål er, at din virksomhed ikke står som ansvarlig for drift og vedligehold af selve ejendommen, hvori lokalerne er beliggende. Et sådant ansvar kan for eksempel dreje sig om vedligehold og reparation af bygningsdele og installationer eller samarbejde med eksterne leverandører såsom bygningens ejendomsservicefirma og ejendomsadministrationsfirma. Ansvaret for drift og vedligehold af selve bygningen kan indebære en yderst ressource- og tidskrævende indsats - men med et erhvervslejemål, slipper din virksomhed for denne opgave, da ansvaret ligger hos ejeren. Dermed skal din virksomhed ikke bruge tid og penge på disse områder, hverken i dagligdagen eller i forbindelse med pludseligt opståede problemer. I kan bruge tiden på forretningen i stedet for de bygningsrelaterede opgaver, der kan være både komplicerede og tidskrævende.

Vær opmærksom på bygningens stand

Er bygningen meget dårligt vedligholdt eller drevet kan dette dog alligevel godt have negativ indvirkning på din virksomheds dagligdag i erhvervslejemålet. Selvom, der er tale om et erhvervslejemål - og I dermed ikke sidder med ansvaret på dette område - kan det derfor være en god idé at undersøge ejendommens generelle stand alligevel, inden I lejer jer ind. Er der for eksempel problemer med rørene i erhvervslejemålet, kan dette forårsage vandskader - og dette kan påvirke dit erhvervslejemål og forstyrre virksomhedens drift, selvom I ikke er ansvarlige for udbedringen.

Når du leder efter lokaler til leje

Når du skal finde det helt rigtig erhvervslejemål, er der mange ting, der skal tages med i overvejelserne, såsom økonomi, beliggenhed, størrelse, indretningsmulighed og meget mere. Det er derfor en god idé at forberede dig godt og gøre dig klart, hvilke præcise behov og forventninger din virksomhed har til de kommende lokaler - inden du indleder søgning efter det nye erhvervslejemål. Jo mere konkret, jo bedre. På den måde opnår du det mest effektive forløb.

Få tilsendt en tjekliste til flytningen

Lav gerne en tjekliste med alle de ting, der skal tages højde for i forbindelse med søgningen efter et erhvervslejemål. Når du har afklaret ønskerne, kan du med Lokalebasen.dk’s søgemuligheder hurtigt finde frem til lokaler til leje, der matcher netop jeres behov. Lokalebasen.dk har herudover udarbejdet en tjekliste med tips og gode råd til, når din virksomhed skal flytte ind i det nye erhvervslejemål. Du kan få listen tilsendt ved at sende en mail til vores team: info@lokalebasen.dk

Mange forskellige typer erhvervslejemål

Når du søger efter nye erhvervslokaler til leje, er det også vigtigt at huske på, at der findes mange forskellige typer erhvervslejemål. Har man en kontorvirksomhed, kan man for eksempel vælge klassiske lokaler med aflukkede kontorer eller store, åbne kontorrum, hvor alle medarbejdere hurtigt kan komme i kontakt. Herudover kan din virksomhed vælge at leje et helt erhvervslejemål alene eller at dele lokalerne med andre i større eller mindre grad. I kan for eksempel være to virksomheder i samme erhvervslokaler, eller din virksomhed kan leje sig ind i et kontorhotel eller kontorfællesskab.

Supplér med booking af eksterne lokaler

Visse virksomheder har mange ansatte, der ofte skal rejse rundt i landet, og her kan det være en fordel at supplere det faste kontor med fleksibel anvendelse af kontorhoteller og lignende rundt om i landet. Dermed spildes der ikke penge på et stort, fast erhvervslejemål, der måske i dagligdagen ikke bliver brugt fuldt ud. Det bliver ligeledes mere og mere almindeligt, at medarbejdere ofte arbejder hjemmefra, hvilket også skal inddrages i overvejelserne, når du skal vælge et erhvervslejemål. Også her kan det måske være en fordel at vælge et lidt mindre erhvervslejemål, og dermed spare penge på denne post.


Stort udvalg af ledige erhvervslejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage