Søg gratis blandt investeringsejendomme i hele Danmark

Søg blandt 652 investeringsejendomme i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/SÆbeløgade 4, 1.2100 København Ø(+45) 70 20 08 14info@lokalebasen.dkCVR: 31627877
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i Denmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Investeringsejendomme
til salg

Søger du attraktive investeringsejendomme i Danmark? Lokalebasen.dk er din enkle vej til et hurtigt overblik over investeringsejendomme til salg. Vi kender markedet og har fingeren på pulsen, når det gælder investering i ejendomme, både lokalt og på landsplan. Klik på kortet til højre og foretag en specificeret søgning i dit foretrukne område. Alternativt kan du indtaste din ønskede geografiske placering i søgefunktionen øverst på siden. Få overblik over markedet for investeringsejendomme i dag!

  • Googlestreetview
  • Colliers
  • Jeudan
  • Cbre
  • Danbolig
  • Lintrupnorgart
  • Ncc

Nye erhvervsejendomme


Find nemt lukrative investeringsejendomme

Er du på udkig efter at købe eller sælge en ejendom? Hvad enten du leder efter investeringsejendomme til salg med henblik på bolig- eller kontorudlejning, logistik eller retail, finder du med sikkerhed relevante emner på Lokalebasen.dk. Her har du også muligheden for at markedsføre din ejendom og via os opnå en månedlig kontaktflade på mere end 70.000 potentielle købere.

Vores webportal er Danmarks største og absolut førende af sin slags, og vi er stolte af at kunne repræsentere hele ejendomsbranchen. Vi er på den baggrund i stand til at give vores brugere et omfattende, kvalificeret og ikke mindst landsdækkende overblik over aktuelle investeringsejendomme.

På Lokalebasen.dk ser vi frem til at yde den service, der gør det nemt og hurtigt for dig at finde det perfekte emne. Vi står til hver en tid klar med et dagsaktuelt overblik over ledige investeringsejendomme til salg samt et kvalificeret løsningsforslag, uanset hvad dine ønsker og behov måtte være. Få en anvendelig oversigt over ledige erhvervsbygninger til salg med det samme!

Når du skal købe ejendom

Investeringsejendom i Danmark


Der er et kæmpe marked for investeringsejendomme til salg i Danmark, da flere og flere får øjnene op for muligheden for et stort, stabilt afkast. Hver bygning er forskellig, har forskellige muligheder og kræver en forskellig indsats for at blive den mest rentable investering. Herunder kan du blive klogere på nogle af de aspekter, det er godt at overveje, når du leder efter erhvervsbygninger til salg.

Hvilken type investeringsejendomme?

Når du ønsker at investere i en bygning, er der mange elementer at tage højde for. Der findes mange, vidt forskellige ejendomme, der egner sig til investering: såvel inden for bygninger til beboelse som erhvervsbygninger. De forskellige typer investeringsejendomme kræver forskellig indsats for at skabe mest mulig profit. Det er derfor vigtigt at afklare med dig selv, hvilken type bygning, der vil passe til netop dine behov. Hvor meget tid ønsker du eksempelvis at afsætte til at passe investeringen?

Investering i beboelsesejendomme

Når du søger efter investeringsejendomme til salg, skal du indledningsvist vælge, om du vil satse på beboelses- eller erhvervsejendomme. Begge typer investeringsejendomme har deres særegne fordele og ulemper. Fokuserer du på en beboelsesejendom, er det vigtigt at kigge på, hvilken målgruppe lejlighedernes plantegninger appellerer til. Herudover er det også essentielt, hvor i landet bygningen ligger. Køber du eksempelvis en investeringsejendom med mange små lejligheder, eller eventuelt lejligheder der er ideelle at dele, vil ejendommen nemt kunne tiltrække lejere, der er studerende – især hvis bygningen er placeret i et område med mange unge mennesker. I sådanne tilfælde vil det for eksempel være meget nemt at finde nye lejere. Vælger du at koncentrere dig om investeringsejendomme til beboelse, er det essentielt, at du netop kan skaffe nye lejere i en fart, så du undgå at stå med tomme lejligheder i længere tid.

Fordele ved erhvervsbygninger

Investeringsejendomme til erhvervsformål har i mange tilfælde kun én lejer, hvilket gør, at du ikke behøver at administrere mange forskellige lejere på én gang. Typisk vil disse typer erhvervslejere ydermere leje sig ind i meget længere perioder end private lejere, hvilket gør at du ikke behøver at forholde dig til hyppige ind-og udflytninger, der er både tids- og ressourcekrævende. Det bliver dermed et mere roligt, forudsigeligt forløb.