arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

En nem vej til attraktive investeringsejendomme

Søg gratis blandt 507 investeringsejendomme i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Investeringsejendomme
til salg

Få en hurtig og gratis oversigt over investeringsejendomme i hele landet. På Lokalebasen.dk får du tilgang til et bredt udvalg af erhvervsbygninger til salg på en nem og brugervenlig måde. Så du let og effektivt kan danne dig et overblik over relevante investeringsejendomme. Klik på kortet til højre og søg i dit foretrukne område.

Få besked ved nye inversteringsejendomme

Opret en søgeagent og få automatisk besked, når vi får investeringsejendomme på siden, der matcher netop dine ønsker.

Nye erhvervsejendomme

Find nemt lukrative investeringsejendomme

Er du på udkig efter at købe eller sælge en ejendom? Hvad enten du leder efter investeringsejendomme til salg med henblik på kontorudlejning, logistik eller retail, finder du med sikkerhed relevante emner på Lokalebasen.dk. Her har du ydermere mulighed for at markedsføre din ejendom og via os opnå en månedlig kontaktflade på mere end 70.000 potentielle købere.

Vores webportal er Danmarks største og absolut førende af sin slags, og vi er stolte af at kunne repræsentere hele ejendomsbranchen. Vi er på den baggrund i stand til at give vores brugere et omfattende, kvalificeret og ikke mindst landsdækkende overblik over aktuelle investeringsejendomme.

På Lokalebasen.dk ser vi frem til at yde den service, der gør det nemt og hurtigt for dig at finde det perfekte emne. Vi står til hver en tid klar med et dagsaktuelt overblik over ledige investeringsejendomme til salg samt et kvalificeret løsningsforslag, uanset hvad dine ønsker og behov måtte være. Få en anvendelig oversigt over erhvervsbygninger til salg landet over med det samme.

Nyheder

Se alle nyheder

Når du søger erhvervsbygninger til salg

Find den rette investeringsejendom


Der er et kæmpe marked for investeringsejendomme til salg i Danmark, da mange har øjnet muligheden for et betydeligt og stabilt afkast. Hver bygning er forskellig, har forskellige muligheder og kræver en skræddersyet indsats for at blive den mest rentable investering. Herunder kan du blive klogere på nogle af de aspekter, det er godt at overveje, når du leder efter erhvervsbygninger til salg.

Læs mere

Hvilken type investeringsejendomme?

Når du ønsker at investere i en bygning, er der mange elementer at tage højde for. Der findes mange, vidt forskellige ejendomme, der egner sig til investering: såvel inden for bygninger til beboelse som erhvervsbygninger. De forskellige typer investeringsejendomme kræver forskellig indsats for at skabe mest mulig profit. Det er derfor vigtigt at afklare med dig selv, hvilken type bygning, der vil passe til netop dine behov. Hvor meget tid ønsker du eksempelvis at afsætte til at passe investeringen?

Investering i beboelsesejendomme

Når du søger efter investeringsejendomme til salg, skal du indledningsvist vælge, om du vil satse på beboelses- eller erhvervsejendomme. Begge typer investeringsejendomme har deres særegne fordele og ulemper. Fokuserer du på en beboelsesejendom, er det vigtigt at kigge på, hvilken målgruppe lejlighedernes plantegninger appellerer til. Herudover er det også essentielt, hvor i landet bygningen ligger. Køber du eksempelvis en investeringsejendom med mange små lejligheder, eller eventuelt lejligheder der er ideelle at dele, vil ejendommen nemt kunne tiltrække lejere, der er studerende – især hvis bygningen er placeret i et område med mange unge mennesker. I sådanne tilfælde vil det for eksempel være meget nemt at finde nye lejere. Vælger du at koncentrere dig om investeringsejendomme til beboelse, er det essentielt, at du netop kan skaffe nye lejere i en fart, så du undgår at stå med tomme lejligheder i længere tid.

Fordele ved investering i erhvervsbygninger

Investeringsejendomme til erhvervsformål har i mange tilfælde kun én lejer, hvilket gør, at du ikke behøver at administrere mange forskellige lejere på én gang. Typisk vil disse typer erhvervslejere ydermere leje sig ind i meget længere perioder end private lejere, hvilket gør at du ikke behøver at forholde dig til hyppige ind-og udflytninger, der er både tids- og ressourcekrævende. Det bliver dermed et mere roligt, forudsigeligt forløb.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage