arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Aalborg. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Aalborg

Aalborg er en by i Region Nordjylland og en del af Aalborg Kommune. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, og her benytter en lang række forskellige virksomheder sig af de mange parkeringsmuligheder, byen byder på.  

Centrale parkeringspladser i Aalborg

Aalborg har en lang række gode parkeringsmuligheder i centrum af byen. Disse parkeringspladser er yderst attraktive for erhvervsdrivende, der ønsker at drive erhverv i hjertet af Aalborg. Her er både mulighed for at finde parkeringspladser, hvor der skal betales ved p-automater, men det er også muligt at leje parkeringspladser, som kan sikre en fast plads over længere tid. Aalborg har flere gode og centrale parkeringsmuligheder, som er yderst tiltalende for erhvervsdrivende. Her er der blandt andet mulighed for at leje sig ind ved Kennedy Arkaden, som har en placering lige ved Aalborg Station og Aalborg Busterminal. Disse parkeringspladser ved shopping centret Kennedy Arkaden er derfor meget populære for erhvervsdrivende, der ønsker at have virksomhed i centrum af Aalborg, som også inviterer til at kunne hente arbejdskraft udefra. Det giver mulighed for, at der kan komme medarbejdere fra de andre nærliggende byer omkring Aalborg, som så enten kan parkere bilen og derefter benytte sig af den offentlige transport eller blot gå til arbejdet fra parkeringspladsen. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor virksomheden holder til i byen. 

Aalborg har også gode parkeringsmuligheder ved det populære Friis shopping center, hvor erhvervsdrivende kan leje sig ind som kontokunde. Denne betalingsform betyder, at der betales et fast beløb for parkeringspladserne hver måned. Dette er en god mulighed for erhvervsdrivende, der vil have centrale parkeringspladser, og som ikke skal bekymre sig, om det er muligt at finde ledige parkeringspladser. 

Leje af parkeringsplads 

Det kan være en fordel for erhvervsdrivende at benytte sig af muligheden for at leje sig ind på bestemte parkeringspladser, da det vil sikre virksomhedens medarbejdere lige parkeringsforhold. Erhvervsdrivende vil derfor undgå eventuelle problematikker, der vil være, ved at medarbejderne selv skal ud at finde parkeringspladser. Dette kan ende ud i en dårlig situation med ringe parkeringsforhold for nogle ansatte, hvilket kan skabe en dårlig stemning i virksomheden. Samtidig kan det betyde, at de ansatte risikerer at komme for sent på arbejde, da der skal bruges tid på at lede efter ledige parkeringspladser. Disse forhold kan også betyde, at det bliver sværere at hente arbejdskraft udefra, hvis det er arbejdskraft, der afhænger af at have sikkerhed for at kunne parkere bilen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage