arrow_upward

58 erhvervslokaler: Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler til leje i Kgs. Lyngby

Kgs. Lyngby har den helt ideelle placering, når det kommer til erhvervslokaler, i og med at byen er placeret tæt på hovedstaden, og herudover har bydelen et omfattende erhvervsliv, der giver din virksomhed en masse spændende muligheder. Kgs. Lyngby er lokaliseret i den nordlige del af Storkøbenhavn, og der er herfra mange måder at komme hurtigt ind til Københavns centrum på. Der løber bl.a. flere motorveje tæt ved, og der er også et stort antal toge og busser. Det gør, at Kgs. Lyngby er en utrolig attraktiv by at drive virksomhed i, i og med at denne gode infrastruktur betyder, at man nemt kan komme både til og fra byen, og det gør desuden, at byen er populær at bo i, hvorfor der altid er mange tilflyttere.

Kgs. Lyngby har den helt rette beliggenhed  

Kgs. Lyngby er særligt kendetegnet ved, at en lang række store virksomheder har hovedkontor i byen, og der er her tale om virksomheder inden for stort set alle typer erhverv. Det betyder således, at Kgs. Lyngby formår at byde alle brancher velkommen, ligegyldigt om du har et ingeniørfirma, en kemivirksomhed eller noget helt tredje. Ydermere er byen særligt attraktiv, når det kommer til detailhandel, og det er primært i storcenteret og i hovedgaden, at du finder en lang række butikker og forretninger inden for dette felt. Der er således ingen tvivl om, at Kgs. Lyngby har den helt rette beliggenhed, når det kommer til lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug, i og med at du her som virksomhed vil få mange spændende muligheder.

Hjem for uddannelsesinstitutioner og større danske virksomheder

Kgs. Lyngby er desuden kendt for at være hjem for mange danske uddannelsesinstitutioner, herunder et universitet og flere skoler. Det har den effekt, at der altid er mange børn og unge i byen, hvilket er med til at skabe stor aktivitet og masser af liv. Herudover byder byen også på et rigt og omfattende foreningsliv, som er med til at skabe et stærkt sammenhold i byen, hvilket igen er medvirkende til, at det er meget populært at flytte til Kgs. Lyngby. Ydermere skal det også nævnes, at der er masser af mulighed for at opleve en lang række kulturtilbud her, hvilket igen er med til at gøre Kgs. Lyngby til en livlig og spændende forstad, som har meget at byde på.

Ønsker du at leje lokaler til erhvervsmæssigt brug, er der således ingen tvivl om, at Kgs. Lyngby er det helt rette sted. Den gode infrastruktur gør, at det er utroligt nemt at komme hurtigt både til og fra byen, og herudover har en lang række virksomheder hovedkontor her. Det gør, at byen tilbyder en helt masse muligheder, og herudover er der tale om en moderne forstad i udvikling grundet de mange uddannelsesinstitutioner.

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage