arrow_upward

Århus C

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Butik i Århus C – En by med vokseværk

Danmark er i vokseværk, og det er særdeles positivt for ledige butikslokaler i Århus C. Finanskrisens aftagende indflydelse på markedet for butik til leje har resulteret i en faldende tomgangsprocent. Ydermere bliver flere bygninger omdannet til boliger imens spekulativt byggeri er stærkt reduceret. Alt i alt er konkurrencen efter de mest populære butikslokaler i Århus C steget, og det betyder at du som lokalesøgende konstant bør holde dig opdateret på markedet for butik til leje.

Nemt at finde en butik til leje i Århus

Er du på udkig efter dine chancer for at leje ledige butikslokaler i Århus C, så er mulighederne store i Indre By. Bydelen indeholder 22.000 indbyggere og fremstår som hjertet af Århus. I Latinerkvarteret finder man attraktive modebutikker, samt en række charmerende caféer, teatre og biografer. Selvom prisniveauet som resultat af den attraktive beliggenhed og den øgede konkurrence er i den høje ende af skalaen, så er promoveringsmulighederne ved at leje butikslokaler i hjertet af Århus C enorme. Ønsker du at åbne en café, restaurant eller en ny, lille butik, og føler du at din forretning har noget at byde på, så bør du ikke lade dig skræmme af de høje lejepriser, men derimod kritisk evaluere bydelens muligheder, og hvilke muligheder det vil give din virksomhed at leje en butik i dette kvarter.

Nybyggede, ledige butikslokaler - Århus Havn har mange muligheder

Ønsker du at søsætte din forretning i Århus C, kan det være en god idé at søge efter ledige butikslokaler i Århus’ mange nybyggerier. Århus undergår mange forvandlinger, og en af disse kan findes i det østlige Århus, hvor den gamle containerhavn er under ombygning. Denne maritime bydel vil i fremtiden indeholde 12.000 arbejdspladser, 70.000 indbyggere og 800.000 etagekvadratmeter, hvilket betyder at din forretning, med en butik i Århus Ø, kan nå ud til en kæmpe mængde af interessante kunder. Af nævneværdige byggerier kan nævnes Light House, Z huset samt havneholmen. Området som tidligere er kendt som De bynære havnearealer vil være et hjemsted for virksomheder såvel som boliger. I forhold til transport vil den nuværende buslinje udvides imens den Århusianske letbane vil bane vej for togkørsel til og fra Århus Ø. Kig videre på dette interessant område, og find den perfekte butik til leje i Århus.

Ledige butikslokaler i Frederiksbjerg

Selvom Indre By har mange butikker til leje bør Frederiksbjerg ikke glemmes. Banegraven afskærer Frederiksbjerg fra Indre By og bydelen har som følge fået sin helt egen unikke charme. I Frederiksbjerg er der rig mulighed for at finde ledige butikslokaler. Både Jægergårdsgade, Frederiks Allé og M.P. Bruuns Gade er tre af byens største handelsgader, og med knap 20.000 indbyggere, vil din forretning have særdeles attraktive promoveringsmuligheder.

Læs mere om Århus C på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal