arrow_upward

32 butikslokaler: Århus C

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Butik i Århus C – En by med vokseværk

Danmark er i vokseværk, og det er særdeles positivt for ledige butikslokaler i Århus C. Finanskrisens aftagende indflydelse på markedet for butik til leje har resulteret i en faldende tomgangsprocent. Ydermere bliver flere bygninger omdannet til boliger imens spekulativt byggeri er stærkt reduceret. Alt i alt er konkurrencen efter de mest populære butikslokaler i Århus C steget, og det betyder at du som lokalesøgende konstant bør holde dig opdateret på markedet for butik til leje.

Nemt at finde en butik til leje i Århus

Er du på udkig efter dine chancer for at leje ledige butikslokaler i Århus C, så er mulighederne store i Indre By. Bydelen indeholder 22.000 indbyggere og fremstår som hjertet af Århus. I Latinerkvarteret finder man attraktive modebutikker, samt en række charmerende caféer, teatre og biografer. Selvom prisniveauet som resultat af den attraktive beliggenhed og den øgede konkurrence er i den høje ende af skalaen, så er promoveringsmulighederne ved at leje butikslokaler i hjertet af Århus C enorme. Ønsker du at åbne en café, restaurant eller en ny, lille butik, og føler du at din forretning har noget at byde på, så bør du ikke lade dig skræmme af de høje lejepriser, men derimod kritisk evaluere bydelens muligheder, og hvilke muligheder det vil give din virksomhed at leje en butik i dette kvarter.

Nybyggede, ledige butikslokaler - Århus Havn har mange muligheder

Ønsker du at søsætte din forretning i Århus C, kan det være en god idé at søge efter ledige butikslokaler i Århus’ mange nybyggerier. Århus undergår mange forvandlinger, og en af disse kan findes i det østlige Århus, hvor den gamle containerhavn er under ombygning. Denne maritime bydel vil i fremtiden indeholde 12.000 arbejdspladser, 70.000 indbyggere og 800.000 etagekvadratmeter, hvilket betyder at din forretning, med en butik i Århus Ø, kan nå ud til en kæmpe mængde af interessante kunder. Af nævneværdige byggerier kan nævnes Light House, Z huset samt havneholmen. Området som tidligere er kendt som De bynære havnearealer vil være et hjemsted for virksomheder såvel som boliger. I forhold til transport vil den nuværende buslinje udvides imens den Århusianske letbane vil bane vej for togkørsel til og fra Århus Ø. Kig videre på dette interessant område, og find den perfekte butik til leje i Århus.

Ledige butikslokaler i Frederiksbjerg

Selvom Indre By har mange butikker til leje bør Frederiksbjerg ikke glemmes. Banegraven afskærer Frederiksbjerg fra Indre By og bydelen har som følge fået sin helt egen unikke charme. I Frederiksbjerg er der rig mulighed for at finde ledige butikslokaler. Både Jægergårdsgade, Frederiks Allé og M.P. Bruuns Gade er tre af byens største handelsgader, og med knap 20.000 indbyggere, vil din forretning have særdeles attraktive promoveringsmuligheder.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage