SSL Certifikat

Et SSL certifikat er en måde hvorpå internetvirksomheder, der håndterer personlige data, kan sikre sine brugerers sikkerhed. 

SSL står for ’Secure Sockets Layer og er en krypteringsprotokol, der sikrer, at kun dig og virksomheden har adgang til den information, du oplyser på hjemmesiden. Et SSL certifikat består også af en række informationer om selve virksomheden. På den måde kan du være sikker på, at du indtaster personlige oplysninger på en valid og sikker internetside.

Hvad bruges dine oplysninger til?

Lokalebasen.dk bruger dine kontaktoplysninger, så du kan komme i kontakt med den ansvarlige for de(t) lejemål, du søger. Finder vi andre lejemål, som ligner din bestilling, sender vi som en god service også disse med. Dine kontaktoplysninger bliver sendt til den ansvarlige for lejemålet, og du får tilsendt deres kontaktoplysninger i en mail. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, end de udlejere som er ansvarlige for de lejemål, vi har sendt til dig. 

Vi gemmer dine kontaktdata, så vi kan sende dig nye, relevante forslag til lejemål, hvis du ikke har fundet, hvad du søgte. 

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo