arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Odense C. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Odense C

Odense er Fyns største by og tilmed Danmarks tredjestørste by. I centrum af byen er der mange virksomheder, der har bosat sig, og det er også her, de fleste turister befinder sig. Odense C byder derfor på flere forskellige parkeringsmuligheder i hjertet af byen.

Forskellige parkeringsmuligheder i Odense C

Odense slår fast, at det skal være nemt at besøge centrum, selvom det er i bil. Derfor er der en masse parkeringspladser i Odense C, der gør det nemt og overskueligt at få hverdagen til at hænge sammen med transporten. Der er flere virksomheder, der allerede har udnyttet de gode forhold og lejet sig ind hos en lang række parkeringspladser. Odense C har nemlig flere attraktive parkeringsmuligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at have faste parkeringsforhold. Q-Park Filosoffen er et af de mest centrale steder i Odense C, hvor der er parkeringsmuligheder. Her er der både mulighed for korttidsparkering alle ugens dage, men der er også mulighed for at abonnements-parkere. Her tilbydes der flere forskellige abonnementstyper, som gør det muligt at finde netop det, der ønskes. De ofte benyttede abonnementer er enten ’’7x24’’, som betyder, at brugerne må parkere alle ugens dage 24 timer i døgnet. Denne abonnementstype er ikke nødvendigvis oplagt som erhvervsdrivende at benytte sig af, da det ofte vil være mandag til fredag, der vil være brug for parkeringsmulighederne. Dette er dog også muligt i Q-Park Filosoffen, hvor ’’5x24’’ dækker dette behov.

Populære parkeringshuse

Slotscentret byder også på mange parkeringsmuligheder i centrets parkeringshus. Det er også styret af Q-Park, og erhvervsdrivende vil derfor også typisk kunne benytte sig af samme muligheder som ved Filosoffen. Dette parkeringshus er det mest besøgte i Odense C, og derfor er det også vigtigt som erhvervsdrivende at tage dette med i betragtningerne, når der skal findes parkeringspladser. Er det ikke et ønske at benytte sig af abonnementsordningen, så kan det være, at der ikke er plads i parkeringshuset. Det er også muligt at benytte sig af muligheden for at kunne parkere bilen aflåst, hvis dette ønskes. Ellers er der typisk bemanding på inde i de store parkeringshuse i Odense C de fleste af døgnets timer. Er det derimod et ønske at finde parkering med egen garage, så kan dette også klares i Odense C. Her er der ofte mulighed for at finde parkeringspladser i en aflåst gård, hvor der typisk pr. måned betales for at have bilen stående.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage