arrow_upward

14 parkering: Århus C

Denne liste viser parkeringspladser i Århus C. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Aarhus C

Aarhus er en by i Østjylland, som er en del af Aarhus Kommune og Region Østjylland. Aarhus er Danmarks andenstørste by og har en masse virksomheder bosat i byen. Aarhus C er centrum i byen, som samler både erhvervsdrivende og turister, og derfor er der også en masse forskellige parkeringsmuligheder.

Parkeringsmuligheder i Aarhus C

I hjertet af Aarhus kan der findes mange parkeringspladser, som erhvervsdrivende bruger dagligt. I centrum af byen er der gode parkeringsmuligheder ved Banegården, hvor det er muligt at leje sig ind over en længere periode. Denne måde at parkere på er tiltalende for erhvervsdrivende, der ønsker at benytte sig af den offentlige transport, som holder til ved Banegården. Dette kan for eksempel være, hvis virksomheden har kontorlokaler lidt uden for Aarhus C, for så er det nemt at benytte sig af den offentlige transport til at komme rundt. Det er dog også en klar fordel, hvis virksomhederne har kontorlokaler inde i byen - så findes der næsten ikke mere centrale parkeringspladser end ved Banegården. 

Det er også muligt at parkere ved Aarhus kunstmuseum, ARoS, som har gode parkeringsforhold og en central beliggenhed. Her vil det være muligt at parkere mod betaling pr. døgn, og det kunne derfor være fordelagtigt, hvis erhvervsdrivende har et møde inde i centrum af Aarhus. I Vestergade er der også en lang række beskyttede parkeringspladser, som tager mod betaling pr. time. Dette kan hurtigt blive dyrt i længden, hvis der skal parkeres en hel arbejdsdag, men hvis det blot er til et hurtigt møde inde i byen, så har Vestergade også gode parkeringsmuligheder. 

Populære parkeringspladser 

Aarhus C har mange populære parkeringspladser, og de er lavet til, at det er muligt for erhvervsdrivende at leje sig ind de fleste steder. Scandinavian Center Aarhus er et populært center i Aarhus C, der huser mange virksomheder. Her er der tilknyttet en stor parkeringsplads til bygningen, som erhvervsdrivende kan leje sig ind på. Her kan der tegnes abonnement, der binder over 3 måneder, hvor betalingen sker kvartalsvis. Aarhus C’s store bibliotek DOKK1 har også mange parkeringsmuligheder til biblioteket. Her er det også muligt at leje sig ind og benytte sig af den populære beliggenhed. DOKK1’s parkering vil opkræve et månedligt beløb, alt efter hvilket abonnement der købes. Erhvervsdrivende har også mulighed for at leje sig ind i det største parkeringshus i Aarhus C, nemlig Salling Parkeringshus, hvor der er adskillige parkeringspladser på de mange etager.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage