arrow_upward

88 erhvervslokaler: Vejle

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vejle. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Vejle - en innovativ by i vækst

Med et erhvervslejemål i Vejle bliver du en del af en innovativ handelsby i vækst. Herudover foregår i byen også en rivende vækst inden for mange andre brancher, eksempelvis IT-branchen. Der er derfor gode grunde til at søge mod denne by, uanset virksomhedstype.

Danmarks hyggeligste handelsby

Vejle er berømt for at være en yderst aktiv handelsby med masser af butikker af en hver slags. Overvejer du at åbne butik, er der derfor god grund til at gå på udkig efter erhvervslejemål i Vejle. I 2010 kåredes Vejle faktisk som landets hyggeligste handelsby, blandt andet på grund af sine originale shopping-oplevelser og imødekommenhed over for nye forretningsdrivende. Kommunen gør en stor indsats for at give de absolut bedste vilkår for deres handelsliv. Vejle ønsker en driftig og levende midtby og derfor har kommunen ikke alene renoveret og forskønnet, men også forlænget byens handelstorv. Det er dermed nemt at få attraktive erhvervslokaler i Vejle Centrum. Ydermere er der også åbnet ikke mindre end to shopping centre i det centrale Vejle. Virksomheder i denne by har altså mulighed for at komme i kontakt med en stor og købelysten kundegruppe.

Erhvervslejemål i Vejle - en nytænkende kommune

Vejle Kommune, der er ”regionshovedstad” i Region Syddanmark, blev i 2012 udpeget som såkaldt frikommune. Deltagelse i frikommuneforsøget betyder, at Vejle Kommune har langt friere rammer til selv at bestemme end andre kommuner har. Vejle har derfor mulighed for at kunne udvikle helt nye måder at løse de kommunale opgaver på, uden at skulle tage højde for statens snærende bånd. Med et erhvervslejemål her bliver din virksomhed placeret i en nytænkende og moderne kommune med meget frie handlemuligheder.

Attraktive erhvervskvarterer

Der er herudover også gode muligheder for at finde spændende erhvervslejemål i Vejle uden for selve bykernen. Eksempelvis i industrikvarteret på Hjulmagervej og Andkærvej i det sydlige Vejle samt langs Viborgvej samt i transportcenter Exit 59 i Vejle Nord ved E45. Med erhvervslokaler i Vejle og omegn nyder din virksomhed godt af Vejles yderst velfungerende infrastruktur. Vejle er kendt som et trafikalt knudepunkt - her finder du attraktive motorvejsforbindelser samt bus- og togforbindelser til hele landet.

Fokus på IT og cleantech

Ud over et driftigt handelsliv, har også en lang række større og mindre IT-virksomheder erhvervslejemål i byen. Derfor bliver byen ofte omtalt som ”Danmarks Silicon Valley”. Er din virksomhed inden for IT-branchen, er der altså god grund til at kigge efter erhvervslejemål på disse kanter. Her er der gode rammevilkår og et meget inspirerende miljø for IT-virksomheder. Ud over sine etablerede og nye potentielle vidensvirksomheder fokuserer kommunen også intensivt på at udvikle byens erhvervsliv inden for cleantech-området. Vejle Kommune har etableret netværket Clean Tech Valley, der henvender sig til virksomheder med en særlig høj miljøprofil. Erhvervslokaler i Vejle giver derfor din virksomhed gode muligheder for at udvikle sin miljømæssige profil.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage