Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Nemt at finde erhvervslejemål i Roskilde

På Lokalebasen.dk kan du gratis og nemt søge blandt et utal af erhvervslokaler i Roskilde. Byen har mange registrerede erhvervsejendomme, og du har derfor rig mulighed for at finde dit nye erhvervslejemål, hvad enten det drejer sig om et kontor, lager eller et butikslokale. I Roskilde, Især omkring RO’s torv, vil du kunne finde et godt mix af både mindre og mellemstore erhvervslokaler til leje. Også nær den travle Roskilde Banegård samt i de store erhvervsområder ved Københavnsvej, er der et rigt udvalg af erhvervslejemål i alle størrelser.

Roskilde – Danmarks ældste handelsby

Roskilde er en kendt handels- og uddannelses by, der i 2012 blev kåret til Danmarks bedste handelsby. Der er i flere år blevet udviklet på at skabe et godt, rigt og moderne forretningsliv i byen, hvilket tydeligt udmærker sig den dag i dag. Ønsker du at åbne butik i Roskilde, er der dermed et væld af spændende erhvervslejemål at vælge imellem. Især omkring RO’s Torv vil du kunne finde masser af butikker, supermarkeder og restauranter, og der er altid liv i byen. Det er derfor bestemt attraktivt at få et erhvervslejemål i Roskilde. Roskilde er også en god by at leje erhvervslokaler i, da byen har en god logistik med et fungerende motorvejsnet. Derudover ligger Roskilde blot 20 minutter kørsel væk fra København, hvilket også gr det attraktivt at have erhvervslejemål i Roskilde.

Erhvervslokaler i Roskilde giver et godt rekrutteringsgrundlag

Byen kan i høj grad bryste sig af at være en vidensbase og uddannelsesby: I Trekroner vil du blandt andet finde det kendte, store universitet, Roskilde Universitet, der har humaniora og tværfaglig forskning i højsædet. Et sted hvor der hvert år bliver udklækket hundredvis af nyuddannede, der er klar til at gøre sin entré på arbejdsmarkedet. Med erhvervslejemål i Roskilde får din virksomhed nem adgang til denne base af viden og friske kompetencer.
Derudover vil du finde en række andre uddannelsessteder i Roskilde, der blandt andet tæller Roskilde Tekniske Skole og University College Sjælland, Roskilde. Også herfra er der rig mulighed for rekruttering af alsidig, kvalificeret arbejdskraft, hvilket virksomheder med erhvervslejemål i Roskilde nyder godt af.

Din søgning gav ingen resultater