arrow_upward

62 erhvervslokaler: Roskilde

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Roskilde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Nemt at finde erhvervslejemål i Roskilde

På Lokalebasen.dk kan du gratis og nemt søge blandt et utal af erhvervslokaler i Roskilde. Byen har mange registrerede erhvervsejendomme, og du har derfor rig mulighed for at finde dit nye erhvervslejemål, hvad enten det drejer sig om et kontor, lager eller et butikslokale. I Roskilde, Især omkring RO’s torv, vil du kunne finde et godt mix af både mindre og mellemstore erhvervslokaler til leje. Også nær den travle Roskilde Banegård samt i de store erhvervsområder ved Københavnsvej, er der et rigt udvalg af erhvervslejemål i alle størrelser.

Roskilde – Danmarks ældste handelsby

Roskilde er en kendt handels- og uddannelses by, der i 2012 blev kåret til Danmarks bedste handelsby. Der er i flere år blevet udviklet på at skabe et godt, rigt og moderne forretningsliv i byen, hvilket tydeligt udmærker sig den dag i dag. Ønsker du at åbne butik i Roskilde, er der dermed et væld af spændende erhvervslejemål at vælge imellem. Især omkring RO’s Torv vil du kunne finde masser af butikker, supermarkeder og restauranter, og der er altid liv i byen. Det er derfor bestemt attraktivt at få et erhvervslejemål i Roskilde. Roskilde er også en god by at leje erhvervslokaler i, da byen har en god logistik med et fungerende motorvejsnet. Derudover ligger Roskilde blot 20 minutter kørsel væk fra København, hvilket også gr det attraktivt at have erhvervslejemål i Roskilde.

Erhvervslokaler i Roskilde giver et godt rekrutteringsgrundlag

Byen kan i høj grad bryste sig af at være en vidensbase og uddannelsesby: I Trekroner vil du blandt andet finde det kendte, store universitet, Roskilde Universitet, der har humaniora og tværfaglig forskning i højsædet. Et sted hvor der hvert år bliver udklækket hundredvis af nyuddannede, der er klar til at gøre sin entré på arbejdsmarkedet. Med erhvervslejemål i Roskilde får din virksomhed nem adgang til denne base af viden og friske kompetencer. Derudover vil du finde en række andre uddannelsessteder i Roskilde, der blandt andet tæller Roskilde Tekniske Skole og University College Sjælland, Roskilde. Også herfra er der rig mulighed for rekruttering af alsidig, kvalificeret arbejdskraft, hvilket virksomheder med erhvervslejemål i Roskilde nyder godt af.

Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har stor indflydelse på din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange. Og så skal de erhvervslokaler, du vælger selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Roskilde er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Tjek Lokalebasen og se, hvilke muligheder, der er for at leje spændende erhvervslokaler i Roskilde.

Der sker rigtig meget på udviklingsfronten i Roskilde i disse år, hvilket kan være interessant for virksomheder, der påtænker at leje eller købe erhvervslokaler i byen. Et af de spændende igangværende projekter er Forskerparken ved DTU Risø Campus, der tilbyder adgang til unikke test- og demonstrationsfaciliteter. Målet er at blive Europas førende center inden for cleantech-virksomheder. I et samarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet DTU og Roskilde Universitet RUC etableres en cleantech forskerpark, hvor det internationale erhvervsliv får direkte adgang til den nyeste forskning inden for grøn energi. Kombinationen af førende forskningsinstitutioner, testfaciliteter og en forskerpark med innovative virksomheder skal øge muligheden for synergi gennem kommerciel udnyttelse af den viden, som DTU og Roskilde Universitet besidder inden for cleantech. Forskerparken tager udgangspunkt i et erkendt og stigende innovationsbehov. Al erfaring viser, at cleantech-virksomheder tilstræber et tættere samarbejde med forskningsinstitutioner og andre virksomheder. Forskerparkens samlede areal er på 50 hektarer, og der vil være plads til mellem 3.000 og 4.000 arbejdspladser, når parken er står færdig. Parken bliver et kraftcenter for bæredygtige løsninger, som skal tiltrække internationale virksomheder og ekspertise, og samtidig skabe ny vækst, eksport og flere arbejdspladser i Roskilde. Virksomhederne tilbydes kontorer og laboratorier, der er indrettet efter deres individuelle udviklingsbehov.

Erhvervslokaler til leje i Roskilde

  • Find ledige lokaler i Roskilde
  • Stort udvalg af flotte lokaler
  • Mange nyrenoverede lokaler
star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage