arrow_upward

Aalborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aalborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du attraktive kontorlokaler – Aalborg har masser af muligheder

På Lokalebasen kan du nemt og gratis søge blandt et bredt udvalg af både mindre og større kontorlokaler til leje i Aalborg. Byen har i alt omkring 1.075 registrerede kontorvirksomheder. Du har derfor gode muligheder for at finde ledige kontorlejemål i moderne kontorejendomme, hvis du har planer om at åbne firma i Limfjordsbyen. Byen er især kendt for din iværksætterånd. Byen har derfor en lang tradition for at tage godt imod byens nye virksomheder i form af rådgivning, vejledning og mentorordninger samt mange erhvervsnetværk. Der bliver derfor også udbudt et bredt udvalg af mindre kontorlokaler, hvor nye eller mindre virksomheder kan slå sig ned. Er I en stor virksomhed, vil det også være muligt at finde større kontorlokaler i Aalborg, der ofte ligger på mellem 250-500 kvadratmeter. I vil dog også kunne finde større kontorlejemål på over 1.000 kvadratmeter.

Kontorlokaler til leje i Aalborg

Leder I efter kontorlokaler i Aalborg? Så bør I overveje, om I ønsker et kontor midt i det travle og spændende centrum, eller om I ønsker et kontor i udkanten af byen, hvor I kan få ro omkring jer og naturlige omgivelser. Lejeprisen vil også som udgangspunkt være dyrere i centrum end i udkanten af byen. I centrum kan I finde kontorer i områderne omkring Nytorv, Østerågade, Vestre Havnepromenade og Stjernekvarteret. Den mest centrale del af byen er Aalborgs mest tætbefolkede bydel. Området er et meget attraktivt område for virksomheder at slå sig ned i, hvorfor kontorlokaler i dette område er ekstra eftertragtede. Centrum tilbyder ligeledes en effektiv transport, gode parkeringsmuligheder og et rigt erhvervsliv. Vil I lidt væk for centrum, kan I med rette søge efter kontorlokaler i områder som Aalborg SV, hvor I kan finde kvarterer med mange kontorejendomme omkring Sofiendalsvej og Hobrovej. I kan ligeledes finde et godt udvalg af kontorer i Sydøst ved Sønder Trandersvej og i Øst ved erhvervskorridorerne langs Humlebakken og Tranholmsvej.

Aalborg investerer i mere effektiv transport

Aalborg er en by i udvikling, og der investeres massivt i byens infrastruktur. Omkring 10 milliarder kroner forventes at blive brugt i løbet af 2015 og 2016. Noget der skal komme til gavn for de mange virksomheder, der har kontor i byen, eller virksomheder der leder efter kontorlokaler i Aalborg. En kommende ny letbane, flere nye investeringer i nye veje samt motorvejsnettet vil gøre byen mere attraktiv og mere tilgængelig. Ikke mindst vil det gøre det lettere virksomheders ansatte at komme til og fra arbejde, da byen i en nærmere fremtid vil få en mere effektiv transport med flere transportmuligheder. Det vil ligeledes også kunne tiltrække nye, kompetente medarbejdere.

En by med større erhvervsfokus

De store investeringer i infrastrukturen er udsprunget fra et større erhvervsfokus i byen. Flere virksomheder vælger at have base i byen, hvilket også har ført til en større efterspørgsel efter kontorlokaler til leje i Aalborg. Man forventer, at der i 2025 vil være godt 20.000 flere indbyggere og blive skabt 3.000 nye arbejdspladser. Dermed kan I med et kontorlokale i byen blive en del af en by med et rigt erhvervsliv og gode transportmuligheder.

Læs mere om Aalborg på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal