arrow_upward

28 kontorlokaler: Aalborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aalborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du attraktive kontorlokaler – Aalborg har masser af muligheder

På Lokalebasen kan du nemt og gratis søge blandt et bredt udvalg af både mindre og større kontorlokaler til leje i Aalborg. Byen har i alt omkring 1.075 registrerede kontorvirksomheder. Du har derfor gode muligheder for at finde ledige kontorlejemål i moderne kontorejendomme, hvis du har planer om at åbne firma i Limfjordsbyen. Byen er især kendt for din iværksætterånd. Byen har derfor en lang tradition for at tage godt imod byens nye virksomheder i form af rådgivning, vejledning og mentorordninger samt mange erhvervsnetværk. Der bliver derfor også udbudt et bredt udvalg af mindre kontorlokaler, hvor nye eller mindre virksomheder kan slå sig ned. Er I en stor virksomhed, vil det også være muligt at finde større kontorlokaler i Aalborg, der ofte ligger på mellem 250-500 kvadratmeter. I vil dog også kunne finde større kontorlejemål på over 1.000 kvadratmeter.

Kontorlokaler til leje i Aalborg

Leder I efter kontorlokaler i Aalborg? Så bør I overveje, om I ønsker et kontor midt i det travle og spændende centrum, eller om I ønsker et kontor i udkanten af byen, hvor I kan få ro omkring jer og naturlige omgivelser. Lejeprisen vil også som udgangspunkt være dyrere i centrum end i udkanten af byen. I centrum kan I finde kontorer i områderne omkring Nytorv, Østerågade, Vestre Havnepromenade og Stjernekvarteret. Den mest centrale del af byen er Aalborgs mest tætbefolkede bydel. Området er et meget attraktivt område for virksomheder at slå sig ned i, hvorfor kontorlokaler i dette område er ekstra eftertragtede. Centrum tilbyder ligeledes en effektiv transport, gode parkeringsmuligheder og et rigt erhvervsliv. Vil I lidt væk for centrum, kan I med rette søge efter kontorlokaler i områder som Aalborg SV, hvor I kan finde kvarterer med mange kontorejendomme omkring Sofiendalsvej og Hobrovej. I kan ligeledes finde et godt udvalg af kontorer i Sydøst ved Sønder Trandersvej og i Øst ved erhvervskorridorerne langs Humlebakken og Tranholmsvej.

Aalborg investerer i mere effektiv transport

Aalborg er en by i udvikling, og der investeres massivt i byens infrastruktur. Omkring 10 milliarder kroner forventes at blive brugt i løbet af 2015 og 2016. Noget der skal komme til gavn for de mange virksomheder, der har kontor i byen, eller virksomheder der leder efter kontorlokaler i Aalborg. En kommende ny letbane, flere nye investeringer i nye veje samt motorvejsnettet vil gøre byen mere attraktiv og mere tilgængelig. Ikke mindst vil det gøre det lettere virksomheders ansatte at komme til og fra arbejde, da byen i en nærmere fremtid vil få en mere effektiv transport med flere transportmuligheder. Det vil ligeledes også kunne tiltrække nye, kompetente medarbejdere.

En by med større erhvervsfokus

De store investeringer i infrastrukturen er udsprunget fra et større erhvervsfokus i byen. Flere virksomheder vælger at have base i byen, hvilket også har ført til en større efterspørgsel efter kontorlokaler til leje i Aalborg. Man forventer, at der i 2025 vil være godt 20.000 flere indbyggere og blive skabt 3.000 nye arbejdspladser. Dermed kan I med et kontorlokale i byen blive en del af en by med et rigt erhvervsliv og gode transportmuligheder.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage